בעיני זה פלא שעוד אפשר למצוא שירות ב-200. יש אינפלציה. 200 של היום זה אולי 50 של לפני 20 שנה. למרות זאת היה שירות ב-200 לפני 20 שנה ויש שירות ב-200 גם היום.
ומה שעוד רציתי לומר זה שכל הזמן דנים בשאלה למה אנשים מוכנים לשלם XXX. מעולם לא דנים פה בשאלה למה אנשים יכולים לשלם XXX. מילא לגבי תחום הזנות - אבל למשל לגבי תחום הנדל"ן. מאיפה בא כל הכסף שבגללו אפשר פתאום לקנות דיור במחיר כפול ממה שהיה לפני כמה שנים - ואיך הכסף הגיע לאן שהגיע? גילו מכרות כסף חדשים בשנים האחרונות?
סופיה - פרטית בחולון
32איצטגנין הגדרת את זה קליל ונכון
אף על פי שנראה לי שאם פתאום תקום הזונה במנדרין ודומיו ותרים ל150₪ יכול להיות שהמחיר ישתנה
מי יודע
וערבה אנושית ... תמיד אהבתי את הליריות שלך בפוסטים אתה מה שנקרא ״מזיין ושר״ אבל בסוף הפוסט שלך...ליכלכת אחי!
זה ממש לא מה שהתכוונתי
כל אחד יכול להוציא כאוות נפשו וכל אחד יכול להגיב(פורום חופשי לא?) כוונתי הייתה שבלי קשר למי שהפרוטה מצויה בכיסו ומי שלא לשלם 600 ש״ח על חיבוקים ונשיקות וזיון מיסיונרי והיי ביי
זה... לדעתי שוב!!! נלעג.
ערב טוב

מי יודע

וערבה אנושית ... תמיד אהבתי את הליריות שלך בפוסטים אתה מה שנקרא ״מזיין ושר״ אבל בסוף הפוסט שלך...ליכלכת אחי!

זה ממש לא מה שהתכוונתי
כל אחד יכול להוציא כאוות נפשו וכל אחד יכול להגיב(פורום חופשי לא?) כוונתי הייתה שבלי קשר למי שהפרוטה מצויה בכיסו ומי שלא לשלם 600 ש״ח על חיבוקים ונשיקות וזיון מיסיונרי והיי ביי
זה... לדעתי שוב!!! נלעג.
ערב טוב

פולנייה אומרת לבעלה באמצע הזיון,
אתה רואה שאחרי הכל יש בי משהו טוב...
כן, עונה הבעל. ואני מיד מוציא אותו.
סופיה - פרטית בחולון
33לא לא יודה לא התבלבלת !
אם אתה מחפש את האשה הפרטית במעטה אחר(לא רוצה לומר זונה או זנותי)אז מצאת .
אבל אל תחנטרש על כמה הו מסכנות פדיקור ניקיון וקרם גוף
שאני בא לזונה שגובה 200 ₪ ברוב הפעמים אני מגיע למישהי מטופחת היא צריכה לעשות את כל מה שאמרת בלאו הכי אחרת לא יבואו אליה
ונכון לזיון נורמלי משלמים היום בין 200-300 בחדר עם מזגן ואפילו עם gfe אני לא מחפש את זה ואפילו דוחה את זה מהבחורה כי ״ז ה ל א א מ י ת י״ ואנשים לא מבינים את זה ! הן כמו מוכרות בחנות או בחנות פלאפל שמתייחסים אליך ומחמיאים לך כדי שתחזור ותו לא
שאני מניע את האופנוע בלילה והופך לארנב ((;
אני מחפש זיון נטו! ואם בא לבחורה לשחק לי אותה נהנית ...סבבה.
לא מעניין אותי אם היא גמרה(כי היא לא מחפשת את זה )היא מצידה רוצה שאגמור וארגיש טוב כדי שאחזור שוב.
אפילו אתה אמרת שלא תחזור שוב.
אז ...
אם אתה מחפש את האשה הפרטית במעטה אחר(לא רוצה לומר זונה או זנותי)אז מצאת .
אבל אל תחנטרש על כמה הו מסכנות פדיקור ניקיון וקרם גוף
שאני בא לזונה שגובה 200 ₪ ברוב הפעמים אני מגיע למישהי מטופחת היא צריכה לעשות את כל מה שאמרת בלאו הכי אחרת לא יבואו אליה
ונכון לזיון נורמלי משלמים היום בין 200-300 בחדר עם מזגן ואפילו עם gfe אני לא מחפש את זה ואפילו דוחה את זה מהבחורה כי ״ז ה ל א א מ י ת י״ ואנשים לא מבינים את זה ! הן כמו מוכרות בחנות או בחנות פלאפל שמתייחסים אליך ומחמיאים לך כדי שתחזור ותו לא
שאני מניע את האופנוע בלילה והופך לארנב ((;
אני מחפש זיון נטו! ואם בא לבחורה לשחק לי אותה נהנית ...סבבה.
לא מעניין אותי אם היא גמרה(כי היא לא מחפשת את זה )היא מצידה רוצה שאגמור וארגיש טוב כדי שאחזור שוב.
אפילו אתה אמרת שלא תחזור שוב.
אז ...
סופיה - פרטית בחולון
34[QUOTE=איצטגנין]
[QUOTE=ארנב לילה]אז למה מישהי במנדרין לא לוקחת 200₪ למה זה נשאר 100 אולי אנשים לא הסכימו לשלם יותר או אולי הזונות הבינו שזה קצה הקו שאנשים ישלמו[/QUOTE]
מצטט כל משפט שלך, כל מילה חקוקה באבן
[QUOTE=ארנב לילה]אז למה מישהי במנדרין לא לוקחת 200₪ למה זה נשאר 100 אולי אנשים לא הסכימו לשלם יותר או אולי הזונות הבינו שזה קצה הקו שאנשים ישלמו[/QUOTE]
<font size="3" color="#00ffff">כי ב- 200 ש"ח (וגם ב- 150) אפשר לזיין בדרום ת"א בחדר, עם מזגן ומקלחת, ולהיות עם הזונה יותר זמן מאשר עם זו מ'מנדרין'.
<font size="3" color="#00ffff">זה לא שהן לא רוצות לגבות יותר. הן לא יכולות לגבות יותר.
<font size="3" color="#00ffff">
<font size="3" color="#00ffff">מה שחשוב זו האלטרנטיבה לכסף שאתה משלם.
<font size="3" color="#00ffff">
<font size="3" color="#00ffff">ההיגיון הכלכלי עובד (תמיד)! וגם - לכל 'כלל' יש 'יוצא מן הכלל'
[/QUOTE]
מצטט כל משפט שלך, כל מילה חקוקה באבן

העם דורש מחיר שפוי
סופיה - פרטית בחולון
35ארנבי, אתה תותח. אין ספק בכך.
דרך אגב, עברתי על הדיווחים שלך ונראה שאתה באמת מתמצא במה שקורה בהר ציון. יהיה מועיל אם תחלוק איתנו עוד פרטים. ציינת שיש הר ציון 48ב 130 ₪ ואחר כך הזכרת את הר ציון 38ב, ושאתה אוהב ללכת לבנות הבאות: מאשה, ניקול, ואנג׳ליקה. אתה האיש שלנו באזור הזה.
נודה לך אם תחלוק מניסיונך לגבי האזור כולו בכלל, והבנות האלה בפרט.
מי יודע אולי ניפגש שם.
תודה
נ.ב.
מסכים עם דבריו של ערבה אנושית. כל מילה בסלע
בעולמינו יש רק שתי טרגדיות, אחת השגת מה שאתה רוצה, האחרת היא אי השגתו
סופיה - פרטית בחולון
36בדיוק כך.
חלק מהכסף קיים בצורה פיזית כמטילי זהב בכספות הבנקים.
מה שרוב האנשים לא יודעים זה שחלק נכבד מהכסף במערכת הפיננסית הוא וירטואלי וקיים רק כמספר עשרוני בסקטור על הכונן הקשיח של מחשב הבנק...
אם כל בעלי חשבונות הבנק יבואו לפדות את כל כספם בבנק באותו תאריך, חבל לכולנו על הזמן...
יחס גורר יחס
סופיה - פרטית בחולון
37יודה ידידי אתה קושר כתרים לא לי(:
אני נכון מתמצא באזור ואשמח לחלוק אתך ועם שאר חברי הפורום מניסיוני באזור (למרות שחלק חושבים אחרת)
אני מציע לך להגיע להר ציון בסביבות 17:00 אז יש מבחר ומשמרת חדשה מתחילה
לא מומלץ בבוקר!
ביי
אני נכון מתמצא באזור ואשמח לחלוק אתך ועם שאר חברי הפורום מניסיוני באזור (למרות שחלק חושבים אחרת)

אני מציע לך להגיע להר ציון בסביבות 17:00 אז יש מבחר ומשמרת חדשה מתחילה
לא מומלץ בבוקר!
ביי
סופיה - פרטית בחולון
38לפני כמה שנים הייתה לי נטייה ללכת רק למכונים למקומות מגעילים כמו הר ציון 38 או 57 או 59 סמטה הר ציון 18 או פרנקל שלעומתם לוינסקי 134 היה כמו חילטון.
זה היה הפטיש שלי כמו שמירב הזונה המאושרת הבינה מצויין. הייתי לוקח 3-4 כניסות או מבקר 3 מכונים שב2 ראשונים זייפתי אורגזמה כדי לגמור בשלישי.
רימינג ניסה לשכנע אותי לעבור לפרטית. אבל באותה תקופה לינה מלוינסקי שהיתה לוקחת מלקוחות פרטיים 500 לשעה כולל אנאלי במלונות פאר הייתה מעודפת על כולן במכון העלוב שלה אן בדירה שכורה. אבל אחריה עברתי לפרטיות
זאת חוויה אחרת לגמרה. אני יכול להרשות לעצמי 4 שעות בשבוכ של 500 שקל אבל גם בתקופה שלקחתי שעה 1 בשבוע - הבנתי שזאת חוויה אחרת לגמרה. ולי אישית שווה כול שקל.
נתתי כבר דוגמא של מסעדות גורמה. אני לא אכלן ומעדיף שיפודיה ים בירה. אבל החברה שלי אוהבת מסעדות יוקרה. קשה להשיג מקום בסוף שבוע. הארוכה רגילה עולה הרבה מאות שקלים.
אז מה כולם שם מטומטמים כמו אלה שהולכים לפרטיות?
נכון אני לא זקוק לארוחה של 600 שקל לזוג. אבל רבים כן זקוקים. אותו דבר גם בשירותי מין.
זה היה הפטיש שלי כמו שמירב הזונה המאושרת הבינה מצויין. הייתי לוקח 3-4 כניסות או מבקר 3 מכונים שב2 ראשונים זייפתי אורגזמה כדי לגמור בשלישי.
רימינג ניסה לשכנע אותי לעבור לפרטית. אבל באותה תקופה לינה מלוינסקי שהיתה לוקחת מלקוחות פרטיים 500 לשעה כולל אנאלי במלונות פאר הייתה מעודפת על כולן במכון העלוב שלה אן בדירה שכורה. אבל אחריה עברתי לפרטיות
זאת חוויה אחרת לגמרה. אני יכול להרשות לעצמי 4 שעות בשבוכ של 500 שקל אבל גם בתקופה שלקחתי שעה 1 בשבוע - הבנתי שזאת חוויה אחרת לגמרה. ולי אישית שווה כול שקל.
נתתי כבר דוגמא של מסעדות גורמה. אני לא אכלן ומעדיף שיפודיה ים בירה. אבל החברה שלי אוהבת מסעדות יוקרה. קשה להשיג מקום בסוף שבוע. הארוכה רגילה עולה הרבה מאות שקלים.
אז מה כולם שם מטומטמים כמו אלה שהולכים לפרטיות?
נכון אני לא זקוק לארוחה של 600 שקל לזוג. אבל רבים כן זקוקים. אותו דבר גם בשירותי מין.
סופיה - פרטית בחולון
39ערבה צודק במה שאתה אומר..נכון שאלו שדורשות יותר כסף זה שירות יותר טוב ויותר איכות אין מה לדבר...
אבל 600 שח זה מחיר סופר מוגזם בשביל שעת סקס לדעתי אבל כל אחד שישלם מה שהוא רוצה ויכול...
קח לדוגמה אתמול שעצרתי לשירן מהר ציון היא דרשה 200 שח וכשאמרתי לה בואי נלך לחדר לא רצתה..
כלומר היא רוצה לתקתק אותך ברכב ולוקחת סכום יקר..ומה עוד משתמש בפורום פה בשם אדיר פותח פה נושא
מציאה מציאה מציאה ומשלם לה 200 שח על תקתוק ברכב..
וכשאני הצעתי לה 50 היא סרבה בגלל שאדון הנכבד אדיר וכל החמודים השאר משלמים סכומים גבוהים על זה שיתקתקו אותם ברכב..
יש משפט שאומר "פראיירים לא מתים,אלא רק מתחלפים" ועל זה הן בונות היא תסרב לכל 8 איש ברכב שיציעו לה סכום שמתאים
לפינוק ברכב ואת האיש ה 9 שיפול עליה והיא תציע לו במחיר 200 הוא יקח...הן יודעות שיש פראיירים הן רק מחכות לתפוס אותו.
אבל 600 שח זה מחיר סופר מוגזם בשביל שעת סקס לדעתי אבל כל אחד שישלם מה שהוא רוצה ויכול...
קח לדוגמה אתמול שעצרתי לשירן מהר ציון היא דרשה 200 שח וכשאמרתי לה בואי נלך לחדר לא רצתה..
כלומר היא רוצה לתקתק אותך ברכב ולוקחת סכום יקר..ומה עוד משתמש בפורום פה בשם אדיר פותח פה נושא
מציאה מציאה מציאה ומשלם לה 200 שח על תקתוק ברכב..
וכשאני הצעתי לה 50 היא סרבה בגלל שאדון הנכבד אדיר וכל החמודים השאר משלמים סכומים גבוהים על זה שיתקתקו אותם ברכב..
יש משפט שאומר "פראיירים לא מתים,אלא רק מתחלפים" ועל זה הן בונות היא תסרב לכל 8 איש ברכב שיציעו לה סכום שמתאים
לפינוק ברכב ואת האיש ה 9 שיפול עליה והיא תציע לו במחיר 200 הוא יקח...הן יודעות שיש פראיירים הן רק מחכות לתפוס אותו.
סופיה - פרטית בחולון
40אחשלי כל מילה באבן
חבל שיש בפורום חברים שזועמים עלי איך העזתי לפגוע(למרות שזו לא הייתה כוונתי)בבעל הפוסט
עגבנייה עם צנוברים ושמן זית יש אצל אבו אל עבד ביפו והיא חלק ממנות הפתיחה אבל אצל אייל שני היא עולה 100 ₪ ונקראת״שחלת עגבנייה בנקטר טבעי״
מה ההבדל... תקבעו אתם
(אני אוכל ביפו..)
חבל שיש בפורום חברים שזועמים עלי איך העזתי לפגוע(למרות שזו לא הייתה כוונתי)בבעל הפוסט
עגבנייה עם צנוברים ושמן זית יש אצל אבו אל עבד ביפו והיא חלק ממנות הפתיחה אבל אצל אייל שני היא עולה 100 ₪ ונקראת״שחלת עגבנייה בנקטר טבעי״
מה ההבדל... תקבעו אתם
(אני אוכל ביפו..)