כ מרלין מהתאגיד הבת ימי (מוקדש לאיצטגנין/דקירי 2). - דף 4 - סקס אדיר

מרלין מהתאגיד הבת ימי (מוקדש לאיצטגנין/דקירי 2).

31
טוב. אז זו ההודעה הראשונה שלי. אני עוקב אחרי מעללי החברים כאן כבר כמה שנים, אולי עוד מימי היכל התענוגות העליזים עד בואכה אלכס. נוח להיות בשקט ברקע, אבל רציתי לחרוג ממנהגי ולדווח על מרליןויקטוריהורוניקה. קישקשתא דיווח על מרלין ולדעתי יתכן כי מאז הבחורה התחלפה תחת אותה המודעה. הבחורה במודעה היום (ורוניקה) מקבלת באיזור הידוע של טיילת בת ים בבנין הידוע כאן לחלק ניכר מחברי הפורום. אינני יודע אם זו אותה בחורה שקישקשתא פגש אך נראה מהתיאור שאכן כך .
מדובר על חמד של בחורה. כבת 29. 160 ס"מ. עיניים חתוליות ירוקות. שיער בלונד-חום. מאוד מטופחת, ציפורניים צבועות. סקסית מאוד לטעמי. חזה בינוני-קטן. הבחורה מדברת אנגלית ברמה טובה וגם קצת מעשנת למי שלא מפריע. קיבלה עד לפני 3 שבועות במיקום אחר בבת ים והועברה זה מכבר לבנין על הטיילת. לדעתי הבחורה חמודה ואינטיליגנטית, הדירה במצב טוב (למעט הדוש שמציף שם את כל חדר האמבטיה). הפקידה אגב היא אותה פקידה אנטיפטית אבל הבחורה חייכנית, חיובית ומקסימה. ככל הידוע לי היא כאן לעוד מספר שבועות.
לגבי הביצועים, קצת מביך בדיווח ראשון אך אפשר לומר כי הGFE מצוין , המציצה סבירה, והזיון איתה מעולה. היא יודעת להסתכל עליך בזמן המציצה בעיניים החתוליות האלה, ורק לראות את הציפורניים האדומות שלה כשהיא אוחזת במה-שמו, זה מחזה בפני עצמו לאוהבי הציפורניים. יש לה קעקוע בגב למי שמפריע. היא מאוקראינה ולא נראה לי שהיא כל כך מנוסה ומקצועית בתחום (טוב, אולי זו סתירה מובנית). עם זאת, שווה ביקור. הייתי אצלה שעתיים והזמן טס. אזהרה קטנה, היא קצת חופרת אבל מי שסבלני איתה, ישתלם לו מאוד. חוצמזה כמובן שהכל אינדיוידואלי וגם הכימיה. לי היתה איתה כימיה מצויינת. היא מקפידה על הגיינה, מאוד נקיה, ואפילו הלכה לסיבוב בחדר לפני שהתחלנו בפעילות, ושמה בושם בכמויות. כשהצצתי לחדר, היא חייכה ואמרה בשובביות ש"לא מנומס להציץ לבחורה". בקיצר, הבחורה קלאסה. תהיו חמודים.
נשתמע
ניקנור
להשתמע

32
מסכים לחלוטין. מרלין או ורוניקה היא בחורה נחמדה, שנותנת שירות טוב. מציצה טובה, מאוד היגיינית ונקייה זורמת לכל תנוחה. אני חושב שהיא הבחורה הכי נחמדה בתאגיד, אף פעם לא מתקתקת או מסרבת לתנוחה כלשהי. גם הדירה היא לא רעה בכלל, מיטה גדולה ויש מזגן.
הדבר היחידי שאני רוצה להוסיף לדיווח שלך היא דווקא המראה של הבחורה. לטעמי היא נראית בסדר אבל לא סקסית בעליל, יש לה פנים מעט מבוגרת ויש לה בטן בעיני היא לא יפה ולא סקסית, היא נראית בסדר אבל היא ממש לא מסוג הבחורות שתפנטזו לזיין אותם שהם עוברות על פניכם ברחוב. העלות שלה היא 400 שקל, לדעתי דווקא היא נותנת תרומה לא רעה לכסף.

34
ובכן זה הפוסט הראשון שלי בפורום למרות שאני עוקב אחריו כבר זמן מה. אתמול ביקרתי את הבחורה (ורוינקה) בבניין המפורסם בטיילת בת ים.
הבחורה פשוט עשר. חמודה מאוד, זורמת, GFE מעולה. מאוד נקיה והיגיינית, מנומסת וחרמנית.
לא מלחיצה בזמן ונותנת תמורה מעולה לכסף.
ניסינו כל מיני תנוחות ברחבי הדירה, כולל אחת בה אני מחזיק אותה באויר. היא זורמת ומציעה תנוחות מעניינות בעצמה.
מאוד נהניתי מהשיחה איתה בין לבין.
להפתעתי היא אינטליגנטית וחברותית.
היא פשוט הבת של השכן.
לטעמי היא יפה למרות שיש שיגידו שיש לה גוף ממוצע. אני מאוד אהבתי את הגוף, את המגע ואת הטעם שלה :)

35
נפגשתי איתה לפני שבועיים אני מדווח משום שראיתי שהמודעה שלה עדיין זמינה. אין הרבה מה להוסיף אני אציין כמה נקודות שכל אחד יעשה כרצונו:

1. הגיל שלה לכיוון השלושים היא לא צעירה במיוחד.
2. המראה שלה לא משך אותי במיוחד יש לה כרס ותחת לא הכי מושך שראיתי. הציצים שלה חמודים.
3. היא שירותית אבל המציצה קצת חלשה לא כל כך אהבתי.
4. הזיון אתה נחמד, ובכלל היא אחת מהנחמדות בתאגיד. למרות זאת המראה הבינוני, הזיון טיפה חסר אנרגיה הייתי מגדיר אותה כחוויה מאוד בינונית.
5. היא השריד האחרון של ה-400 שקלים לפחות שאני הייתי אצלה.
6. מי שרוצה זיון עם בת השכן, בחורה נחמדה שתזרום איתכם היא שווה את המחיר. מי שמחפש בחורה נאה וחרמנית, יחפש במקום אחר.
תהנו

40
[QUOTE=נקניקי]דיווח מצוין!
כיף לקרוא ואינפורמטיבי מאוד.

אין עליך יא קיש מוחא כפייה
[/QUOTE]

יותר מ 9 חודשים חלפו מהדיווח של קיש, הבחורה כבר מזמן בערבות רוסיה וכעת נזכרת להחמיא.

על זה נאמר מוטב מאוחר מאשר לעולם לא...צחוק
מי שמאונן לא מזיין
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”