כ תמר 20 - דף 4 - סקס אדיר

תמר 20

31
באחד האמשים ביאושי כי רב החלטתי לחרוג ממנהגי וללכת על אופציה יקרה מהתקציב.
חיפוש בסמארטפון מצא את תמר. תוך שעה הייתי אצלה.
מצטרף לאלון כמעט מילה במילה. אחת הסיבות שמרחיקות אותי מכתיבה בפורום זה העיסוק התמידי והבלתי נגמר בכיסים של המשתתפים בפורום. בלתי נסבל בעיניי וכבר הבעתי את דעתי לא אחת כשהייתי יותר פעיל בפורום. 60-70% מהמלל פה לא קשור כלל לביקורת על בחורה זו או אחרת. הרי אנחנו לא כ"כ במצב של יכולת לבצע מרד צרכנים ולהחרים בחורה כי היא לוקחת סכום מסוים!
המוצר ששמו נערת ליווי איננו קוטג'. הוא מותרות - ועל כן כפי שלא תצליחו לשכנע אנשים לא לקנות מרצדס כי היא מעל לכוחכם, אבל בהחלט בכוחם, כך גם לא יעזור הדיון המופרך הזה. זהו - גם אני חרגתי מביקורת ענינית על תמר... אז הנה זה בא:

תמר אכן צעירה מאוד. שנים שלא הייתי עם מישהי כ"כ צעירה. פנים יפהפיות לטעמי. הדירה בעלת פוטנציאל וחמודה מאוד. בלאגן? אני בא לסקס. כל עוד לא מזוהם (וממש לפניי היתה העוזרת) וכל עוד הבחורה מתקלחת לפני אני זורם.
אגב, יש כמה בחורות כולל בפורום הפרסומי שהדירה שלהם מזוהמת ולהתקלח אצלן מזכיר לי חושות בתאילנד בשנות השמונים - כ"כ אני קשיש.
לגבי גופה - אני לא איש של שדיים גדולים אבל מי שבענין - חבל"ז.
ה-GFE מופלא. והדובדבן שבהקצפה... המציצה. בנושא זה מדורגת במקום הראשון לאור היעלמותה של בר.
מבחינתי שתיהן דומות באפיונים - צעירות, פנים מדהימות (מה שמושך אותי אישית דבר ראשון), גוף מלא, שדיים גדולים, GFE, ומציצה מהסרטים.
לא אחרוג ממנהגי ואהפוך ללקוח של 800, אבל מי שמסוגל יבושם לו מאוד ויהנה מתמר מאוד.

gfeseeker2014-02-27 13:34:46

תמר 20

32
[QUOTE=gfeseeker]
באחד האמשים ביאושי כי רב החלטתי לחרוג ממנהגי וללכת על אופציה יקרה מהתקציב.
חיפוש בסמארטפון מצא את תמר. תוך שעה הייתי אצלה.
מצטרף לאלון כמעט מילה במילה. אחת הסיבות שמרחיקות אותי מכתיבה בפורום זה העיסוק התמידי והבלתי נגמר בכיסים של המשתתפים בפורום. בלתי נסבל בעיניי וכבר הבעתי את דעתי לא אחת כשהייתי יותר פעיל בפורום. 60-70% מהמלל פה לא קשור כלל לביקורת על בחורה זו או אחרת. הרי אנחנו לא כ"כ במצב של יכולת לבצע מרד צרכנים ולהחרים בחורה כי היא לוקחת סכום מסוים!
המוצר ששמו נערת ליווי איננו קוטג'. הוא מותרות - ועל כן כפי שלא תצליחו לשכנע אנשים לא לקנות מרצדס כי היא מעל לכוחכם, אבל בהחלט בכוחם, כך גם לא יעזור הדיון המופרך הזה. זהו - גם אני חרגתי מביקורת ענינית על תמר... אז הנה זה בא:

תמר אכן צעירה מאוד. שנים שלא הייתי עם מישהי כ"כ צעירה. פנים יפהפיות לטעמי. הדירה בעלת פוטנציאל וחמודה מאוד. בלאגן? אני בא לסקס. כל עוד לא מזוהם (וממש לפניי היתה העוזרת) וכל עוד הבחורה מתקלחת לפני אני זורם.
אגב, יש כמה בחורות כולל בפורום הפרסומי שהדירה שלהם מזוהמת ולהתקלח אצלן מזכיר לי חושות בתאילנד בשנות השמונים - כ"כ אני קשיש.
לגבי גופה - אני לא איש של שדיים גדולים אבל מי שבענין - חבל"ז.
ה-GFE מופלא. והדובדבן שבהקצפה... המציצה. בנושא זה מדורגת במקום הראשון לאור היעלמותה של בר.
מבחינתי שתיהן דומות באפיונים - צעירות, פנים מדהימות (מה שמושך אותי אישית דבר ראשון), גוף מלא, שדיים גדולים, GFE, ומציצה מהסרטים.
לא אחרוג ממנהגי ואהפוך ללקוח של 800, אבל מי שמסוגל יבושם לו מאוד ויהנה מתמר מאוד.

[/QUOTE]
שאלה היית ממליץ עליה?!?!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

תמר 20

33
כיף לקרוא דיווח שלך gfeseeker, התגעגעתי...

דיווח לעניין, נותן את התמונה המדוייקת בלי חירטוטים מיותרים.
אני כמובן מצטרף ומסכים לדברים שכתבת בעניין המחירים.מוחא כפייה

נשמע לי שגם אני עומד לחרוג מהתקציב שלי קריצה

התלבטתי רבות והדיווח שלך הכריע לחיוב.
וגם עוררת את געגועי לבר המופלאה שמאד אהבתי.

מקווה שאצליח בקרוב לבצע את זממי בעלמה המדוברת....

אבוד

תמר 20

35
אהבתי מאוד את הדווח של GFESEEKER

כתיבה רהוטה, תמציתית ועניינית.
במיוחד אהבתי את הערתו לעניין הבבל"ט הרב הנמצא בפורום

פטפטת בלתי עניינית בנושא הבחורות
לפעמים של התנצחויות של כותבים כאלה ואח'
(בלי להזכיר שמות)
עלה והצלח.

מר שפריץ

תמר 20

37
מסכים עם הכותבים פה שאין לתקוף את הבחורה על כמה שהיא דורשת, זה גופה וזכותה לדרוש כמה שהיא רוצה.

כמו כן אין לתקוף את ההולכים בסכומים כאלו, אמת כל אחד וכיסו, וכמו שלא נתקוף כל מי שקונה מרצדס ולא פיאט פונטו כך המצב גם פה.

אני אישית לא אשלם לשעה 800 ש"ח (ועוד כשזה בלי אנאלי) גם אם הבחורה מדהימה, התלבטתי קשות במקרה של סופי שדוווחה פה באותו מחיר ונראית מדהים והחלטתי שזה לא לתקציבי האישי.

NeverNotEnough2014-02-27 21:01:46
מי שמאונן לא מזיין

תמר 20

40
חרמן צהוב (YELLOW HORNY) - לא השתמע מדבריי שאני ממליץ בחום?

אבוד - נעים לראות שאתה עדיין כאן.... מאחרוני המוהיקנים. חרוג נא אך הפעם... שווה.

מר שפריץ - תודות :)

בולט - החזה שלה אמיתי לחלוטין. אני לא נוהג להעלות בחורות על המשקל... אבל היא מלאה. לגבי גובהה - אני מעריך 170-175.

אני חייב לציין שגוף מלא ושדיים גדולים עושים לי TURN OFF רציני. יוצאות מהכלל, ולשתיהן אמרתי את זה, הן בר ותמר.
ועכשיו שאמרתי את שמות שתיהן... אינני יכול שלא לחשוב איזו אורגיה זו יכלה להיות...

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”