כ ג'וליה מבת ים חדשה ונפלאה :) - דף 4 - סקס אדיר

ג'וליה מבת ים חדשה ונפלאה :)

37
niv2035 , איך הגעת למסקנה שהבחורה מפגרת? הרי היא לא מדברת בכלל עברית או אנגלית.
אם היא באמת סובלת מפיגור אז אולי כדאי לשקול להפסיק להגיע אליה. לא? חבל להגיע באמצע הלילה למעצר באבו כביר בגין "מעשה אינוס בחסרת ישע"
לובנגולו מלך זולו!!!

39
הייתי אצלה היום .
היא לא מלאה לדעתי אלא שמנה עם שדים מאוד גדולים . פרצוף חביב סה"כ הייתי נותן לה 4 ( אני בן 21 יש לי סטנדרטים גבוהים יחסית)
אירוח וGFE 10/10 נישקתי אותה חופשי נותנת לגעת בה אך שרוצים , רק הכנסתי לה יד קצת אז היא נאנחה ואמרה "אחחח" היה כבר 7 בערב ואולי הכנסתי עמוק מידי ואולי היא מקבלת יותר מידי אבל זה לא הזיז בכלל חוץ מזה מזמזומים נגיעות חופשי לגמרי . לא הפסקתי לנשק אותה . ולגעת לה בפוט .
איחרתי ברבע שעה וזה לא שינה כלום קיבלתי שעה ואפילו התארך בעוד 5 -8 דקות .
נותנת השקעה ממש גבוה לא הפסקתי לפמפם אותה במשך שעה בלי מנוחה חוץ מהחלפת תנוחות .
היא לא וויתרה על הגמירה האחרונה למרות שלקח לי קרוב ל50 דקות לראשונה .
אז בסוף לקחתי את הפיקוד וגמרתי בפעם האחרונה על השדים שלה , היא גם מצצה אחכ את השאריות בהנאה ... והלכה להתקלח .
חוויה מצוינת , ממליץ.

40
ביקרתי את הגברת והיא ממש לא מפגרת אלא בחורה חמודה וחייכנית והבעיה שאינה מבינה מילה באנגלית ובטח שלא בעברית. אבל המטרה שלנו היא להנות ומזה בהחלט קיבלתי והרבה. הבחורה הג'ינג'ית קצת שמנמנה עם בטן אבל החזה השופע שלה הוא חגיגה. מקתחת קצרה והיא כבר מחכה לי במטה התחלנו בחיבוקים ונשיקות ומיזמוזים הדדים וההרגשה הייתה ממש כיפית, לאחר מכן החלה בנשיקות צאורך הגוף והדרך למציצה הייתה קצרה והתהפכנו ל69 שנמשך עוד מספר דקות ואז ביקשתי קונדום והחלנו במלאכת הקידוח שהיה תענוג אמיתי במגוון תנוחות והיא זורמת לכל. האקט נמשך זמן רב עד לפיצוץ שהיה חזק ביותר. המשכנו לשכב ולהתנשק עוד מספר דקות בנינוחות וממש נהניתי ממנה. התקלחתי ושוב נשיקות חיבוקים ויצאתי לי לדרכי מאושר וחיוך מרוח על פניי. מומלץ בהחלט ושווה 400 שקלים. ודרך אגב כמו שכבר נכתב היא עוזבת בחודש מאי.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”