כ מדהימה! לא מאמין שמצאתי אותה - דף 4 - סקס אדיר

מדהימה! לא מאמין שמצאתי אותה

31
אז ככה...
לפני שבוע הייתי אצלה ולהלן רישומיי...

היא מקבלת במלון דירות ברחוב ירקון פינת אלנבי. קבעתי איתה לשעה שבע וחצי. כשהתקשרתי ענתה ואמרה שלא יכולה לדבר... אחרי חצי שעה של המתנה סימסה לי להגיע למלון דירות...
פתחה לי את הדלת קולומביאנית אמיתית.. עבור מספר אחד ביקשה 400 ש"ח...
הכסף החליף ידיים וניגשנו לעניינים...

אמרה לי להתפשט וניקתה לי את הידיים במטליות לחות. ירדה על שתיים והלבישה לי את הקונדום.. התחילה למצוץ לי אותו ופשוט הייתי בעננים...
ניסיתי לשחק לך תוך כדי והיא זרמה עם זה למרבה ההפתעה..
אחרי מציצה ארוכה מאוד גררה אותי לחדר, שכבה על המיטה עם רגליים מפוסקות באויר... זיינתי אותה...
לאחר מכן ביקשתי ממנה 69 והיא הסכימה.. הכוס שלה היה טעים בטירוף והיא הפרישה עליי את נוזל האהבה שלה...
אחרי שגמרה לי על הפנים החליטה לרכב עליי.. הכוס שלה ממש צר והרגשתי את כל האנטומיה שלה...
אחרי זה עברנו לדוגי והחדרתי לה אצבעות לכוס...
בסופו של דבר אפשרה לי לגמור לה על החזה בלי קונדום...

הייתי שם 45 דקות בלי לחץ והיה שווה כל שקל..
אני אחזור בהחלט!

מדהימה! לא מאמין שמצאתי אותה

32
אז ככה
פעם ראשונה שאני מגיב כאן חברים, בגלל שאני בתול בסצנה כאן (פעם ראשונה שלי אצל מישהי שמפרסמת עצמה)
תיאור של הלילה :
הגעתי אליה בסביבות השעה 22:00, התקשרתי אליה מבחוץ, והיא אמרה שהא תחזור אלי עוד דקה, אכן כך היה
עליתי אליה לדירה, למען האמת היה ריח לא טוב בדירה, יש מזרון זרוק פשוט בחדר, אין מיטה
הבחורה לא נמוכה 1.78 בערך, גוף של כוסית אש, חזה נחמד, לא קטן קטן אבל גם לא פלא עולם
הפנים שלה האמת לא משהו בכלל
בקשר לאקט עצמו : הבחורה לא פראיירית, זזה ורוקדת עליך ורואים שהיא נהנית, אתה מרגיש שאתה עם מישהי בסבבה ולא עם איזה גופה
מראה- 6-7
מציצה : 9
זיון : 7-8
הדירה קצת מבאסת אבל בקטנה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”