כ מוניקה - תאגיד בת ימי - דף 4 - סקס אדיר

מוניקה - תאגיד בת ימי

31

צעיר לנצח

קשה מאוד לדבר עם אנשים שאוהבים להאמין בתיאוריות קונספירציה מכיוון שהם בדרך כלל לא מסוגלים לקבל שום טיעון
שהוא מחוץ לעולם הדמיוני שבו הם חיים אבל אנסה בכל זאת.

אשמח אם תענה על כמה שאלות

1.
מיהם אותם אנשים שמקבלים הנחות גדולות מאוד תמורת דיווחים לא אמיתיים
ומאיפה יש לך את המידע הזה? תן כמה שמות.

2.
ואם בעלי התאגיד הם אלה שמדווחים (וזה לא עולה להם כלום) אז למה שהם
יתנו למישהו הנחות תמורת מה שהם יכולים לעשות לבד בחינם (כלומר לרשום דיווח בעצמם)?

3.
גם אם יש
אנשים כאלה (קשה לי מאוד להאמין אבל אני לא באמת יודע) אז האם זה אומר שכל מדווח
שרושם דיווח חיובי (אני למשל ) קיבל מהם הנחה או קשור לתאגיד בצורה כלשהיא?

4.
האם
העובדה שהנזק ב-100 ש"ח הוא אותו נזק כמו ב-900 ש"ח מוכיחה שאין צורך
בפיצוי הולם עבור אותו הנזק? רופאים צריכים לקבל יותר בין היתר כי יש להם סיכון מוגבר
להדבק, כבאים צריכים לקבל יותר כי יש להם יותר סיכון למות ועובד רנטגן בבית חולים
צריך לקבל יותר כי יש לו יותר סיכוי לחלות בסרטן. לכל דבר כזה יש מחיר וככל שהמחיר
יותר גבוה הוא יותר מפצה על הנזק. כמובן שהנזק נשאר אותו נזק.

5.
ובנושא המצפון
– כולנו כל מי שנמצא בפורום הזה עשו פשרה עם המצפון שלהם כי קודם כל זנות זה לא
חוקי. מעבר לזה חלק גדול מהאנשים פה בוגדים בנשותיהם וגם מוצאים את הכסף על היצר
המיני במקום להשקיע אותו בילדיהם. אז אולי זה עודף המצפון שלך הוא זה שגורם לך
להאשים אחרים בזה שאין להם מצפון ? או אולי אתה פשוט קשקשן?

אני לרגע לא טוען שאין לך זכות לקרוא לאנשים לעשות חרם. יותר מזה אני
אפילו אשמח אם הוא יצליח, אבל אני בטוח במאה אחוז שהוא לא יצליח.

מוניקה - תאגיד בת ימי

33
דעתי בנושא פשוטה. נכון להיום יש אלטרניבות לסקס לשעה גם ב 300 וגם ב 400 רק צריך להכיר ולחפש. בטח שמצאתי ב 400 בנות יותר טובות ושוות מאלה שדרשו 700.

מי שהולך ומשלם יותר הוא או פראייר או שיש לו את הכסף בסיטונות. תמיד גם ניתן להתמקח וחשוב להפעיל את הראש ולא את הראש הקטן.

לפורום הזה יש המון כוח ובודאות הוא משפיע על מחירים. בעל מקום שבוחר לא להתייחס לזה בדרך כלל מפסיד כסף. לחבר הנהלת הפורום - אני מכבד את דעתך אבל כצרכן שמוציא הרבה כסף על מה שמפורסם פה בפורום כל העלאת מחיר עולה לי הרבה כסף יותר מאשר מונופולים על מזון ורכב.

לכוסמין - אני רואה שאתה חובב רוסיות אז שתדע שבאוקראינה היו. אתה יכול להיות עם דוגמנית צמרת ב 400 שקל לשעה בקייב שנחשבת לסופר יקרה. בנות שאצלנו הם כוסיות על תוכל למצוא ב 50 דולר אז תיכנס לפרופורציה.

מוניקה - תאגיד בת ימי

34
herkule היקר, הנה כמה תשובות...

1. מיהם אותם אנשים? מצטער אבל לא יכול לשתף כאן את המידע ואיך הגיע אלי.

2. למה שהם יתנו למישהו הנחות תמורת מה שהם יכולים לעשות לבד? כי זה מוסיף אמינות לדיווחים

3. האם זה אומר שכל מדווח שרושם דיווח חיובי קיבל מהם הנחה או קשור לתאגיד בצורה כלשהיא? ממש לא. בהחלט יכולים להיות דיווחים חיוביים בתאגיד ואני בטוח שיש כאלה, כמו שיש דיווחים חיוביים במקומות של 120 ש"ח. בדיוק באותה מידה יש נפילות כואבות ב 500 ש"ח. המחיר לא מבטיח איכות.

4. האם העובדה שהנזק ב-100 ש"ח הוא אותו נזק כמו ב-900 ש"ח מוכיחה שאין צורך בפיצוי הולם עבור אותו הנזק? לא הבנתי את השאלה ואת הכוונה לכן לא יכול להתייחס. תן דוגמא למה התכוונת ואצייחס לעניין.

5. ובנושא המצפון – אני לא מאשים אף אחד ולא מחפש הנחות בענייני מצפון. בסך הכל הגבתי למישהו שהתחיל להתבכיין שהזנות זאת עבודה עם נזק נפשי (ואגב, הוא צודק). אני רק טענתי שאם כל כך אכפת לו מהנזק הנפשי של הזונות והוא ממשיך ללגת אליהן, אז הוא חסר מצפון.

ותודה שאתה לרגע לא טוען שאין לי זכות לקרוא לאנשים לעשות חרם. ואם אתה אפילו שמח אם הוא יצליח, אז תצטרף.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

מוניקה - תאגיד בת ימי

35
הדיון שלכם כל כך לא רלוונטי. לא בגלל שאין לו חשיבות למי שצורך מין בתשלום, כי הוא פשוט לא מציאותי. אליסה מהתאגיד שקיבלה דיווחים חיוביים וגובה 500 לשעה, כבר שבועיים מלאה עד אפס מקום מהבוקר ועד הערב. יש בערך קרוב ל-200 זונות על כמיליון צרכני מין, זה יחס שאפילו לא מתקרב לפרופורציונלי.

בפורום הזה אין קרבה אפילו מינימלית בין אנשים. הוא רק פלטפורמה להעביר חוויות ותו לא. אם לא הבנתם בחורות ישראליות, שנראות סביר במקרה הטוב לוקחות 600 לשעה, אז כוסית רוסייה שיודעת גם להזדיין לא תיקח 500?

עד עכשיו כל בחורה שקיבלה דיווחים טובים, עמדו אצלה גברים בתור. זה עסק רווחי, ששום דמויות וירטואליות כמו צעיר לנצח לא יצליחו לעצור את הנהירה אליו. הבעיה היא בהיצע, כמו שאנשים לא יפסיקו לקנות דירות הם לא יפסיקו ללכת לזונות. על שתי דקות במועדון חשפנות משלמים 25 שקלים, לא ראיתי האטה במקומות הללו. גם בתקופות הקשות של השפל היו נהירה לזונות, זה לא הולך להיפסק בגלל חמש הודעות בפורום.

אגב מי שחושב שלפורום הזה יש כוח טועה ובענק. תיקחו לדוגמה את אליסה, בשרשור שלה היו גינויים על המחיר שהיא גובה והיא מפוצצת בעבודה. שרון מתל אביב, שלוקחת 400 ל-40 דקות ותפלצות של שרשורים ניסו להניע מללכת אליה, עדיין גורפת כסף בכמויות. השינוי היחידי יגיע שהם יגיעו לסף העליון ואז אנשים יצביעו ברגליים, אני ממש לא בטוח מתי זה יקרה.

מוניקה - תאגיד בת ימי

38
שלום לכולם
השירשור הזה זו נוסטלגיה שלא נגמרת...
וכן זה נכון שאפילו שיש כאן נסיון לחרם זה לא יעזור ואנשים ימשיכו ללכת ועדיין הולכים והרבה...

אין מה לעשות, אבל הדיונים ימשיכו וימשיכו וימש....

דרך אגב תגידו שלום יפה לשירות הלקוחות שלנו שנפל כאן לדיון חיוךחיוךחיוך
אבל מהר מאוד (אם תמשיכו כך) הוא ילמד לא ליפול בפח Ouch

שירות לקוחות הוא זה שיתן מענה ללקוחות האתר ויעזור לי בכאב ראש שעושים לי החדשים בשאלות של:
איך עושים
מתי עושים
איך אפשר
מתי אפשר
למה אסור
למה מותר
למה הוא כן ואני לא?

אני מקווה שתלמדו אותו ותתיחסו אליו באיפוק ובכבוד של אדם לזולת.
הוא כאן כדי לתת מענה לבעיות אמיתיות ולא לשטויות...

שבת שלום
אדמין

הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

מוניקה - תאגיד בת ימי

39
[QUOTE=gama light] הדיון שלכם כל כך לא רלוונטי. לא בגלל שאין לו חשיבות למי שצורך מין בתשלום, כי הוא פשוט לא מציאותי. אליסה מהתאגיד שקיבלה דיווחים חיוביים וגובה 500 לשעה, כבר שבועיים מלאה עד אפס מקום מהבוקר ועד הערב. יש בערך קרוב ל-200 זונות על כמיליון צרכני מין, זה יחס שאפילו לא מתקרב לפרופורציונלי. 
בפורום הזה אין קרבה אפילו מינימלית בין אנשים. הוא רק פלטפורמה להעביר חוויות ותו לא. אם לא הבנתם בחורות ישראליות, שנראות סביר במקרה הטוב לוקחות 600 לשעה, אז כוסית רוסייה שיודעת גם להזדיין לא תיקח 500? 
עד עכשיו כל בחורה שקיבלה דיווחים טובים, עמדו אצלה גברים בתור. זה עסק רווחי, ששום דמויות וירטואליות כמו צעיר לנצח לא יצליחו לעצור את הנהירה אליו. הבעיה היא בהיצע, כמו שאנשים לא יפסיקו לקנות דירות הם לא יפסיקו ללכת לזונות. על שתי דקות במועדון חשפנות משלמים 25 שקלים, לא ראיתי האטה במקומות הללו. גם בתקופות הקשות של השפל היו נהירה לזונות, זה לא הולך להיפסק בגלל חמש הודעות בפורום. 
אגב מי שחושב שלפורום הזה יש כוח טועה ובענק. תיקחו לדוגמה את אליסה, בשרשור שלה היו גינויים על המחיר שהיא גובה והיא מפוצצת בעבודה. שרון מתל אביב, שלוקחת 400 ל-40 דקות ותפלצות של שרשורים ניסו להניע מללכת אליה, עדיין גורפת כסף בכמויות. השינוי היחידי יגיע שהם יגיעו לסף העליון ואז אנשים יצביעו ברגליים, אני ממש לא בטוח מתי זה יקרה. 
[/QUOTE]
מסכים עם מה שכתבת במאה אחוז
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”