כ דיאנה בת 20 בת ים - דף 4 - סקס אדיר

דיאנה בת 20 בת ים

31
[QUOTE=bigdady]להחזיר אותה חזרה לפוטינלנד...שם תמצא לעצמה איזה מרכז אסייתי שיממן אותה ויעשה לה ילדים וישחרר אותה לחופשה למצרים או טורקיה....[/QUOTE]
מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

דיאנה בת 20 בת ים

32
Hello Friends After reading that she is a top model I decide to go there to check, the secretary was very cute, it seem that there is not so much client and she told me to come when I want there is no reservations> I came , Diana ( Vika) opened the door, like everyone told she is 20 years old pure beauty, I remember that everyone agree that she is not a real bitch and that the services are not good but to a so much beautiful fresh young doll I cannot go back home without checking by myself, no surprises, she tried to be cute but she don t like what she is doing 15 minutes shower and I left the place, as nice is her face as bad is her services, I saw that a new offer is posted with an other phone number of course same girl just with Home or hotel services, it seem that she has to work until june 15 but there is no demand!!!!! anyway I wanted to see and I saw...for 400 nis
Be careful when you follow the masses. Sometimes the M is silent.

דיאנה בת 20 בת ים

34
foudelabite עשית אותי אופטימי.
אולי בעקבות הדיווחים מהשטח על יחס עלות-תועלת גרוע של הבחורות הנוכחיות (למעט אולי נינה ועוד אחת - לא יודע, לא ביקרתי), הרווח של התאגידים יקטן והם יפנימו שאנחנו מצפים לתמורה נאותה ויחזרו לנהוג כפי שהיה עד לפני זמן לא רב.
ואולי אני אופטימי יותר מדי
בכל מקרה, דיאנה, ויקי, סלט ג'ניפר וכדומה - לא ראויות לכספי
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

דיאנה בת 20 בת ים

37
הנושא נבדק בשידור חי ...
אותה הגברת בשינוי אדרת Star
יפה כתמיד !!! אחת היפות והסקסיות ...שהגיעו לארצנו היפה והקדושה !!!!
נתתי כמה שוקולדים.. קיבלתי נשיקה וחיבוק ועזבתי את המקום בצער !!!בכיBroken Heart
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

דיאנה בת 20 בת ים

40
כאב לב ...כאב ביצים ... לא יכול להפסיק לבהות בתמונות שלה... starc הוא החבר היחיד שלא קטל בדיווחיו את השירות שלה... האם עוד מישהו יכול לתרום תובנות לגביה לאחר שתרם לה את זרעו? אני על סף התפתות למרות הקטילות...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”