כ ניקול, חזה גדול רך וטעים. - דף 4 - סקס אדיר

ניקול, חזה גדול רך וטעים.

31
דגמתי ואאהו איזה כוסיתֿ
דווקא לי המציצה הייתה די עמוקה על כל 17 הסנטימטר.
גמירה מהירה בגלל חרמנות יתר על הישבן שלה - המציצה היתה יותר מידי טובה.
15 דקות של מקלחת , דיבורים ויש לציין שהיא ממש שולטת באנגלית- מסתבר שהיא אימא לשני ילדים קטנים , באה לעשות קופה מהירה.
ֿזיון נוסף במיסיונרית שאני מחזיק לה את הישבן ומצמיד אותו .
שליפה מהירה מהכוס- השפרצה על השדיים העסיסים.
לא יודע למה , אבל החזירה לי 100 שקל בחזרה - וקיבלה את זה כטיפ.
נשיקה
החלפת מספרי טלפון פרטיים - הבטחתי לה שאבקר אותה בסנט פטרבורג ( ואני נמצא שם די הרבה )

מתקתק וותיק

35
I think u did not understand
קריצה.I have changed the text signature below, nothing else
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

37
חזרתי עכשיו מניקול
לסיכום די אכזבה אבל לא בטוח שזה היה חייב להיות ככה.
ניקול מלאה קצת, עם פנים שלדעתי נראות סבבה אבל אבין אם יהיו כאלה שיגידו אחרת (לרעה). יש לה חזה גדול ובאמת מושך ובכלל, לטעמי, גוף די אחלה - אבל היו כבר כוסיות יותר בכל הקשור לתאגידים התל אביבים.
הגעתי עבור שעה אבל אמרה לי שאין זמן לשעה (500) אלא ל-40 דקות (400). אמרתי מילא. תוך כדי זיון גיליתי שהכוונה לפעם אחת(!) ומכאן הדרך לתקתוק הייתה קצרה. לדעתי לא היה זמן אפילו ל-40 דקות וזה היה סתם כדי לקחת עוד כסף...
מציצה חשופה וחסרת מעוף ומעבר זריז לקונדום וזיון. חייב לציין את הגמישות הפיזית, הסיבולת והנכונות לתנוחות כאלה ואחרות. ברגע שהבנתי שיש לי פעם אחת, החלטתי לעוף על עצמי שם ופשוט מתחתי איתה את הגבולות.
מאחר ובדיעבד מדובר היה באווירת תקתוק מטורף אין טעם להרחיב על איכות הזיון או GFE או כל דבר אחר. אלה היו, בסופו של דבר, 15-20 דקות של זיון נטו וללא תוספות עבר.
נהנתי מהתנוחות, התבאסתי רצח על הגילוי של התקתוק המטורף הזה ועל מה שבסופו של יום בזבוז כסף.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”