כ לורן, תל אביב - דף 4 - סקס אדיר

לורן, תל אביב

31
רוני רק שכחת כריזמה וכימיה עם הבחורה...את הראשון יש לך בשפע ממנו, את השני זה כבר יותר קשה.
בלי השנים היא לא תפתח תרתי משמע גם אם תוסיף 100% מהרווח שלה למפגש כטיפ (אולי יותר, הגבול נפרץ).

במקרה הזה, היה טיפ של יותר מ50% מהרווח שלה למפגש + כנראה כימיה טובה על ההתחלה+ כריזמה (אמרנו יש בשפע)+ חוסר שחיקה (עדיין הרוב שאין להם את הדברים שציינתי קודם, לא ביקרו אותה)= נפתחת גם נפתחת.

דבר נוסף, ששכחת לכתוב שהדיווח בערבון מוגבל, מחזיר את הקוראים לחתימתו של פינוקיו....
כולם עכשיו יבואו עם שוקולד, אולי לבן או עם תחתון לבן, אם יזכרו מה כתבת בדיווח, העיקר משהו לבן.
ישימו כסף על השולחן, כל אחד עם היכולת שלו,אולי 20 שקלים אולי 200.
ישבו וינסו לדבר איתה ברוגע, רוגע של חרמן (אם יש דבר כזה) , חלקם דרך המתרגם של גוגל, חלקם ינסו להיזכר בכמה מילים מהקופאית בטיב טעם, ויתאכזבו שהשיחה לא משהו,אבל כתבתי בגוגל "האם את אוהבת שוקולד ישראלי" והתוכנה תרגמה ל"האם את אוהבת ישראל משוקולד" (תשנו את המילה שוקולד לזין ותראו מה התוצאה ,לאמיצים שבנינו שישאלו את השאלה,רמז, התוצאה לא גסה).

אחרי כל זה, הם יצפו לזיון מהסרטים כמו שקראו בספרים ובדיווחים, וכמובן אנאלי כי רוני אמר וגם כתב בדיווח,

[QUOTE=roni golan]

להגיד לה מההתחלה אני רוצה איתך הכל...

[/QUOTE]

ויגידו לעצמם הרי גם אני רב חובל, קפטן, מפקד (נלחמתי בבופור)...או צ'אק נוריס קריצה ,מה השתבש?

אצטגנין, התשובה לשאלה פשוטה, הוא מביא כמה סוגים, מגוון של שוקולדים ורואה מה היא אוהבת על מנת שפעם הבאה הוא ידע בדיוק מה להביא.

יום טוב ושלא תשכחו לזיין.

.You so need a Daddy, little girl

לורן, תל אביב

32
רוני אתה בנאדם מיוחד כול הכבוד.
בנוסף ל שוקולדים האוקראיניות אוהבות
גם את פירות ארצנו( קיווי, סברס, )
גם דובדבנים הולך.
היחס והכבוד לבחורה משפר פלאים את הסקס.
ומה שאני למדתי מביקוריי הרבים באוקריינה שהן מתייחסות לפרחים מעין סוג של כבוד מגבר לאישה , וזה בכלל משפר את הסקס
לרמה של זוג אוהבים.

מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי

לורן, תל אביב

34
[QUOTE=שקע ותקע]
רוני אתה בנאדם מיוחד כול הכבוד.
בנוסף ל שוקולדים האוקראיניות אוהבות
גם את פירות ארצנו( קיווי, סברס, )
גם דובדבנים הולך.
היחס והכבוד לבחורה משפר פלאים את הסקס.
ומה שאני למדתי מביקוריי הרבים באוקריינה שהן מתייחסות לפרחים מעין סוג של כבוד מגבר לאישה , וזה בכלל משפר את הסקס
לרמה של זוג אוהבים.
[/QUOTE]
שקע יקירי
אכן אתה צודק הן מאוד אוהבות פירות טרופיים ...Embarrassed
אתה זוכר את קטיה מבת ים,עם שפתי הפורטובולו למטה ...Tongue
היא לא אהבה שוקולדים עצוב היא אהבה אבטיחים !!!
הייתי מוצא את עצמי משוטט ברחובות בת ים כשליח סופר...חיוךעם אבטיחים בשתי ידי ....
אלוהי הוא עדי...כמה אבטיחים סחבתי עבור הילדה הזאת !!!
הכי חשוב חברים לכבד את הבנות...ולשמור על הבולבול Embarrassed
קבלו ארבעה כללים חשובים לשמירה על הבולבול....חובה בכל בית בישראל ....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

לורן, תל אביב

37
רוני , תודה על עצותיך . אתה ועוד רבים מפיחים חיים וצחוק בפורום .

כמו כן ראיתי את הקישור של אופציה אקזוטית , ופשוט לא להאמין שבמחירים כאלה ניתן להשיג בחורות כל כך חמודות . אולי שווה לבקר בסוצ'י .

עכשיו אתם מבינים מדוע מגיעות החמודות האלה אלינו .
הפוך כל חסרון ליתרון

לורן, תל אביב

40
[QUOTE=אכילס] הייתי אצלה, 
לא נראית משהו בכלל, חוץ מהתחת אין כלום.
הלכתי כלעומת שבאתי.
השארתי שוקולד לבן.
[/QUOTE]
"אבל איך?! היא ברמה אחרת! היא לוקחת 500! תראה את הדיווחים עליה! אכילס, כנראה לא ראית טוב! "
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”