כ זהירות מאדם המתכנה yoav1 !!!!!! - דף 4 - סקס אדיר

זהירות מאדם המתכנה yoav1 !!!!!!

31
[QUOTE=Black]

עליות וחוויות כמו קיילי , אירנה , ריטה ועוד רבות וטובות .

לסיכום : ראשית כל , אני מתייחס לבחורה עובדת בכבוד

ישנן בחורות עובדות שהפיחו בי רוח חיים אף על פי שהלב שלי שבור לרסיסים

נ.ב - דרגה לפינוקיו , בהחלט ראוי .

קישקשתא שנון כתמיד , אך מי אלה שמשון ויובב בפורום ?

[/QUOTE]
ללא מילים.....מוחא כפייה
[QUOTE=לומברוזו]
אתכבד להאיר כי שמשון ויובב הם מרעיו של פינוקיו, השועל והחתול, המפתים את פינוקיו התם לדבר עברה, ומנסים לגזול את כספו.
[/QUOTE]
לומברוזו איש יקר...
לא כולם קשישים כמונו...Ouch
יש כאן דור צעיר,דור חדש,אשר לא ידע את יוסף,ולא את פינוקיו....
ובלה עבורו...היא עוד שם של זונה מבת ים...ולא של ברווזה קטנה וצהובה....
אך הכי חשוב שבעוד שלוש הודעות בלבד... לפרפר החדש,הרגיש,והיפה black
יהיו כנפיים חדשות ......
ובנושא פינוקיו אנו מאתמול בלילה מחכים לאדמין בכותל....בכדי שיעניק לפינוקיו דרגה חדשהStar
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

32
אנצל את הפוסט הזה שטוהר מהקליפה הסוציופטית, לדבר תורה לכבוד הימים הנוראים.

בספר שמות מנסה משה רבנו לדעת מהו האלוהים , והוא מבקש מהאלוהים המדבר אליו "הודיעני נא את דרכיך ואדעך".
האלוהים משיב לו "וחנותי את אשר אחון, וריחמתי את אשר ארחם ". מילים אלו, העוסקות בנושא החשוב של מהות האלוהות, דורשות פרשנות כמובן, ואביא כאן אחת.
"וחנותי את אשר יחון " - האלוהים יתן חנינה, סליחה ומחילה, לאותו אדם אשר מסוגל גם כן לחון, לסלוח, לרחם, לוותר , להבין לסייע ולהזדהות, עם זולתו. כל זולתו, לרבות הזר והחלש, מי שנמצא מחוץ להגנת המדינה, החברה והמשפחה, ואולי גם ללא הגנת השכל והגוף של עצמו.

לא מעטים מהכותבים כאן, ובודאי גם מהקוראים, ודאי ראויים לחנינה ולרחמים לפי קריטריון זה.

בברכת שנה טובה, לומברוזו

33
תודה לכם מקרב לב רוני בעל לב הזהב ולומברוזו שהתייחסתם לתגובתי . אני לא כל כך צעיר וצפיתי בילדותי בסדרה פינוקיו . למי שזוכר את שיר הפתיחה "בוקר טוב עולם" ... אבל לדעתי שורת המחץ שניתן לאמץ גם בחיים היא "ילד שאוהב את העולם , והעולם אותו אוהב , מכל הלב"... סדרה שתיזכר לדורות . כמובן , לאחר מכן אחרי למידת קרוא וכתוב קראתי את הספר .

הפוך כל חסרון ליתרון

35
[QUOTE=hadar]לצורך הבהרה:
האדם הזה מנהל כבר 7 שנים בלוג שהמון חלקים נמחקו ממנו כי נכתבו שם קטעים מאוד קשים על התעללות בזונות.
את מה שהואר חושב על הבלוג שלו אפשר לקרוא בהודעה האחרונה שלו שם:

שנית- כמובן שאם הוא יסתובב כאן וירשום את מה שהוא נוהג לרשום (הוא לא באמת מצליח להתאפק ובסוף זה "בורח לו")
הרושם שיווצר הוא שהוא חלק מהפורום למרות שברור למי שיש לו טיפת היגיון שהוא לא באמת מייצג את האנשים שכאן, לכן טוב עשה האדמין שחסם אותו.

אחד הדברים שהוא כתב בעבר זה החדרת חומר חריף לפי הטבעת של זונה תימנייה שנהג לפקוד אותה. הוא מסתובב כבר הרבה מאוד שנים בדירות אירוח (הוא גם כתב שהוא עוקב אחרי זונות וכבר הוגשה תלונה בעניין זה נגדו) ומתעלל בזונות, גורם להם נזק ובעקיפין גורם גם לכם נזק.

אתם מוזמנים לעיין בבלוג שלו, בהודעות שלו שם, לעמוד על דרכי פעולתו ולהזהיר את מי שצריך.

[/QUOTE]

ואיך תוכיחי לנו ש- glisher בבלוג ההוא הינו yoav1 שבפורום הזה?...

המגביה עוף - ירחיק ראות

36
למי שלא מכיר, וגם למי שמכיר...
פינוקיו והתמניהקריצה

[TUBE]FzGhi8JsGuQ[/TUBE]
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

37
אולי מישהו שמכיר טוב את קים התימניה ישאל אותה לגבי מספר ״עובדות״ שתוארו בסיפור/בדיה של יואב כמו לדוגמא: האם היה איזה לקוח שחטף את המגבת וזרק אותו למטה בחדר המדרגות?
ככה נוכל להיות בטוחים ולהוכיח שכל הסיפורים שלו היו לא יותר מפנטזיה חולנית ושהפמיניסטיות יאכלו את הכובע.

38
[QUOTE=איצטגנין]
[QUOTE=hadar]לצורך הבהרה:
האדם הזה מנהל כבר 7 שנים בלוג שהמון חלקים נמחקו ממנו כי נכתבו שם קטעים מאוד קשים על התעללות בזונות.
את מה שהואר חושב על הבלוג שלו אפשר לקרוא בהודעה האחרונה שלו שם:

שנית- כמובן שאם הוא יסתובב כאן וירשום את מה שהוא נוהג לרשום (הוא לא באמת מצליח להתאפק ובסוף זה "בורח לו")
הרושם שיווצר הוא שהוא חלק מהפורום למרות שברור למי שיש לו טיפת היגיון שהוא לא באמת מייצג את האנשים שכאן, לכן טוב עשה האדמין שחסם אותו.

אחד הדברים שהוא כתב בעבר זה החדרת חומר חריף לפי הטבעת של זונה תימנייה שנהג לפקוד אותה. הוא מסתובב כבר הרבה מאוד שנים בדירות אירוח (הוא גם כתב שהוא עוקב אחרי זונות וכבר הוגשה תלונה בעניין זה נגדו) ומתעלל בזונות, גורם להם נזק ובעקיפין גורם גם לכם נזק.

אתם מוזמנים לעיין בבלוג שלו, בהודעות שלו שם, לעמוד על דרכי פעולתו ולהזהיר את מי שצריך.

[/QUOTE]

ואיך תוכיחי לנו ש- glisher בבלוג ההוא הינו yoav1 שבפורום הזה?...

[/QUOTE]

בשמחה רבה!

- זה אמנם נמחק אבל בוא ניזכר מה הוא כתב : ב:פעם האחרונה הפתעתי אותם.
סיפרתי קצת יותר מידי ממה שהלך בחדר. התגובות חרגו מפרופורציות והואשמתי בהיותי
חלאת המין האנושי, בושה למין הגברי כולו, הואשמתי בהוצאת שם רע לכל קהילת צרכני
הזנות וחבריה באשר הם. בתחילה כמובן שמחתי על התגובות שהוציאו אותי מהאלמוניות
המקוללת שם אבל כשהתיאור גלש לפורום אחר והחלו ממש לרדוף אותי נעשיתי מבולבל וחרד.
מסתבר שאסופת פנימיסטיות מוטרפות הקימה קהילת פייס שעיסוקה תיעוד הפורום...
ואני נפלתי כפרי בשל לידיהן"

כמה אנשים היו כאן שזכו לעלבונות מהסוג שהוא חטף ובגלל מה שנעשה בחדר? ואנחנו מדברים
על משהו שנעשה בתקופה של החודש חודשיים הקרובים. כל שני וחמישי אתם מזדעזעים ממעשים
של מישהו שכותב מה הוא עשה בחדר?

אם תציץ בבלוג שלו באתר הכלוב, הוא רושם שם הבהרה מעורפלת שחלק ממעשיו כן ולא מבוססים על המציאות. זה נעשה לפני שלושה ימים, אחרי שהסערה פרצה. הוא אגב נלחם כל הזמן כדי שאנשים יבינו שאלו מעשים שקרו במציאות (לא מאמינים? יש שם באתר שלוש מאות תגובות ומשהו שלו- אתם מוזמנים לעיין) אבל בואו נראה את התגובות להודעה הזו שלו:
מישהי מגיבה לו בתמיהה- "מה זה, אתה מזדקן בובי"
והוא מגיב לה- הסברים יהיו בשלב יותר מאוחר.
מגיבה לו אחרת- חשבתי שלא הייתה לך בעיה כחשיפתך כאיש קטן ועלוב, פתאום אתה מוחק פוסטים ומשמיד ראיות.
ושימו לב מה הוא עונה לה - לצערי הפוסט האחרון שלי הועתק מכאן לפורום אחר תוך הפרת זכויות
יוצרים והוצאתו מהקונטקס האמיתי שלו סיפור פנטזיה המבוסס על דמויות אמיתיות.

אתה מבין מה מפריע לו? הפרתי זכויות יוצרים. כמה אדם יכול להיות הזוי שמה שמטריד אותו
אלו זכויות היוצרים שלו ולא שהוא סדיסט על גבול הקליני. לא מפריע לו שהוא נוהג לעקוב אחרי זונות
והוא עצמו מדווח שכבר נפתח לו תיק בגין זה, אבל כן מפריע לו שלא התייחסו אליו כאילו היה
מינימום א.ב. יהושוע

ועוד דבר נוסף- בתפיסה שלי העולם של זונות ולקוחות הוא הרבה יותר מורכב והוא לא שחור לבן.
לא נכנסתי לכאן לשפוט לא נשים ולא גברים. כן נכנסתי כדי להצביע על אדם שמסתובב וגורם
נזק בעיקר לנשים ובצורה עקיפה גם לכם.
אני לא חושבת שאני צריכה להסביר מה הנזק לנשים, אבל אתם כולכם אחוזים בפרנויית "הפמניסטיות"
בלי לשים לב שעלול לקרות משהו אחר- בדיון על הורדת המחירים ציטט עיתונאי מהארץ את תפוז מכני
אבל גם את יואב שכתב על ההתעללות שלו. אתם רוצים לאפשר לו לכתוב כאן? בבקשה. הוא יגרום
לכם נזק יותר מאשר תועלת.
המטרה היא כאן שאנשים ידעו. ידעו שהאיש הזה קיים. שנשים יכנסו לכאן ויקראו וידעו מה הוא עושה
ואיך הוא פועל.

תודה למי שהגיב כאן והצביע על המסוכנות שלו.
ותודה לך, האיש הנכון בזמן הנכון (שמור על עצמך שם בחוץ)

שנה טובה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”