כ Sappirrr דייט 69 - דף 4 - סקס אדיר

Sappirrr דייט 69

36

התכתבנו.
עברנו לוואטסאפ.
העבירה תמונות - נראית חתיכה בלונדינית.
לא הסכימה בשום פנים ואופן לשלוח תמונת פנים.
דורשת 1000 ש"ח + צימר, ללא נכונות להתפשר במחיר ("אני יודעת מה אני שווה"....)
טענה בהתכתבות שיש הרבה שמוכנים במחיר הזה, וגם סיפרה שלאחרונה יצאה מהסדר של 12 פגישות בחודש...

המגביה עוף - ירחיק ראות

Sappirrr דייט 69

37
[QUOTE=איצטגנין]
התכתבנו.
עברנו לוואטסאפ.
העבירה תמונות - נראית חתיכה בלונדינית.
לא הסכימה בשום פנים ואופן לשלוח תמונת פנים.
דורשת 1000 ש"ח + צימר, ללא נכונות להתפשר במחיר ("אני יודעת מה אני שווה"....)
טענה בהתכתבות שיש הרבה שמוכנים במחיר הזה, וגם סיפרה שלאחרונה יצאה מהסדר של 12 פגישות בחודש...

[/QUOTE]

כן... לכולן יש מיליון מחזרים ולכולן יש הסדרי פגישות של אלפי שקלים בחודש
אבל עדיין ממשיכות לחפש עוד ועוד
תנו לה להתבשל, בסוף כמו כולן היא תבין שצריך לרדת מהעץ של האלף ולהיפגש בפחות. זה קורה הרבה
דיברתי איתה מזמן כשהיא פתחה את הכרטיס, ראיתי אין הרבה עם מי לדבר אז הנחתי לה לנפשה
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

Sappirrr דייט 69

38
מילא אם הייתה נותנת שעתיים, אז ניחא, אבל שעה אחת ב 1,200 (כולל חדר)?
פשוט הזיה מה שהולך באתר העולב הזה. חודשים אני שם ולא מצאתי שום דבר טוב (טוב=כוסית עם תודעת שירות במחיר סביר. לא מוכן להתפשר על אף אחד מהמרכיבים במשוואה).

Sappirrr דייט 69

40

לשלם מעל 1,000 ש"ח לפגישה זה סכום מכובד ואני מניח שיש נשים שהייתי מוכן לשלם להן סכום כזה. העניין עם הגברת הספציפית Sappirrr הוא שהיא אמנם נראית מעולה אך מבחינת איכות אנושית יש פער ענק בין המראה שלה לבין האישיות שלה שאיך נאמר.... לא מרשימה. זה שאלוהים ברא אותה יפה זה נכון אך היא לא עשתה מאומה עבור זה. מדובר באישה שבאופן עקבי איננה עומדת בהבטחותיה. כנראה מסוג הנשים שלא באמת מעריכות את עצמן.
מנשים כאלה לשמוע את ההצהרה: "אני יודעת מה היא שווה" זה בעצם: אני יודעת שאני לא שווה מאומה וגם אותך כאדם אינני מעריכה אך אשמח לקבל את כספך.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”