כ אנצ'קה -רוסיה פרטית - דף 4 - סקס אדיר

אנצ'קה -רוסיה פרטית

31
[QUOTE=PIXSAR]אנוצקה 1.82 חזרה שוב לארץ. מי שיופי חשוב לו פחות אוהב גבוהות שטוחות אשר לא תמיד מטופחות ומריחות היטב, אבל
מוצצת כמו שזהו הזיין האחרון שתראה בחייה
זורמת להכל מהכל אם ישנה כימיה. שייצור איתה קשר באתר הכתום היא מוכנה לסבב נוסף של זרע ישראלי [/QUOTE]אני ביליתי אתה לפני כמה ימים והחוויה שלי שונה במקצת. לטעמי האופי שלה נחמד, מדברת אנגלית שוטפת ו ... אוהבת את ישראל (מישהו כתב שהיא לא חכמה - זו הסיבה?).
כמוכן, לי לא הייתה שום בעיה של ריח והיא לטעמי לא מכוערת ולא יפה - באמצע.
גם לא התלהבתי מהמציצה שלה. לאומת זאת, נהניתי מאוד מהזיון. אינני יודע אם בגלל אורך הרגליים או סיבה אחרת, אך מבנה הכוס שלה ייחודי. בדקתי זאת ביסודיות, ומצאתי שמבנה זה בא לידי ביטוי בפוזה המיסיונרית, שם החיכוך טוב מאוד; גרם לי לגמירה חזקה במיוחד.
ביתר הפרטים התרשמותי דומה לשל יתר הדיווחים.
ראיתי שלחברים יש קושי באיתור שלה, אז לי אין בעיה והיא גם הסכימה שאעביר את מספר הטלפון שלה לחברים בה"פ (לא סיפרתי לה על הפורום). את המספר אעביר בקצב איטי, תוך מתן עדיפות לחברים תורמים (אין לי כוונה לפגוע, אלא לעודד תרומה).

אנצ'קה -רוסיה פרטית

32
[QUOTE=almoni2009]
לאומת זאת, נהניתי מאוד מהזיון. אינני יודע אם בגלל אורך הרגליים או סיבה אחרת, אך מבנה הכוס שלה ייחודי. בדקתי זאת ביסודיות, ומצאתי שמבנה זה בא לידי ביטוי בפוזה המיסיונרית, שם החיכוך טוב מאוד; גרם לי לגמירה חזקה במיוחד.
[/QUOTE]

אכן יתרון משמעותי אצלה... ומפתיע! :) צרה בטירוף.

אנצ'קה -רוסיה פרטית

34
הכרתי את קנדי באתר הכתום
מגיעה ממוסקבה , חולה על ישראל ביקור עשירי שלה.

בחורה גבוהה מאד 1.86 בלי נעליים !!
חזה קטן, פזילה קטנה , שתי שיניים קדמיות דורשות יישור , אבל עם כל זה חמודה למראה (או שהייתה גבוהה מדי ולא ראיתי טוב את פניה מהמרחק ??)

טוענת שיש לה חבר, ונפגשת רק שצריכה השלמת הכנסה , נוטה להאמין לה.
כמו שאמרתי יכולה בשקט להיות קפטן נבחרת הכדורסל / כדורעף של רוסיה - גבוההההה
שאמרתי לה זאת שאלה למה שחקנית ולא דוגמנית , ואני מצאתי את עצמי באמתלות שונות של הסבר למה הכוונה ??????
לביצועים :
מציצה חלשה למרות שניסתה גרון עמוק.
ליקוק ביצים רפה.
סקס חלש , אנאלי נחמד ללא תלונה מצידה .
חוסר הניסיון שלה ניכר בכל צעד , אבל בסיבוב השני נפתחה קצת יותר.
מאד חכמה ויצירתית אבל לצערי לא בסקס.

לא אחזור זאת הייתה חוויה להגיע לרגלים של הבחורה ולראות את פנייה קטנות קטנות ממרחק כה רב
אבל בטוחני שיהיו כאלה שימצאו בה סקס אפיל
מבקשת 800 לשעתיים , 1000 ש״ח לשלוש שעות
לא זול אבל בשביל חוויה של אישה ענקית ולשים v הייתי חייב

אעביר את הטלפון שלה ל3 הראשונים כי היא טוענת שהיא לא עובדת בזה ואני מאמין לה(אולי היא רק מאמנת בקפיצה לגובה)

אנצ'קה -רוסיה פרטית

35
[QUOTE=Donkisot999]
לביצועים :

מציצה חלשה למרות שניסתה גרון עמוק.

ליקוק ביצים רפה.

סקס חלש , אנאלי נחמד ללא תלונה מצידה .

חוסר הניסיון שלה ניכר בכל צעד , אבל בסיבוב השני נפתחה קצת יותר.

מאד חכמה ויצירתית אבל לצערי לא בסקס.

[/QUOTE]

הערה בוטלה.
המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”