כ מילף סקסית וחוקית אחת מפתיעה - דף 4 - סקס אדיר

מילף סקסית וחוקית אחת מפתיעה

34
שלום לכולם אני חדש בפורום וזאת ההודעה הראשונה שלי. אחרי שקראתי בפורום את התגובות שלכם החלטתי ללכת ולבקר אותה , המקום נקי ומסודר הבחורה בסביבות גיל 45 אבל נראת טוב לגילה והשירות מעולה. מומלץ ללכת מחיר טוב לשירות מעולה . השירות שהיא נותנת זה מציצה בלי גומי , גרון עמוק וחזק (זיון פנים) , מנשקת בטירוף , זיונים בכל התנוחות , לא נוסעת רוורס, ובסוף גמירה עמוקה לתוך הפה סוחטת את הזין עד לטיפה האחרונה ויורקת בכיור תהנו מבזיון ומקווה שההודעה הראשונה שלי בפורום בסדר, נשתפר בעתיד בהודעות ברמה שלכם. לילה טוב וחג שמח וכשר
לא עושה אהבה רק מזיין חזק

38
הייתי אצל הגברת, תודה לקולומבו על המספר.
לא ארחיב על מה שהיה בחדר כי כבר רשמו כאן לפני על השירות- סה"כ 250 ש"ח- עסקה משתלמת.
מה שמעניין בכל הסיפור- המקום הוא בורדל אחד גדול! נכנסים עם האוטו לתוך שער חשמלי לתוך מקום עם מספר לא מבוטל של חדרי אירוח.
לפני שנכנסתי, הפקידה בטלפון שאלה אם אני רוצה להכנס עם "בחורה עם שיער שחור" וסירבתי כי רציתי ללכת בעקבות ההמלצות על בטוח= עם הגברת הבלונדינית המדוברת.בדעבד יתכן שפספסתי כי כשנכנסתי ראיתי בפתח אחד החדרים מישהי עם שיער שחור שנראית הרבה יותר טוב...שווה לבדוק עוד בחורות במתחם הזה- לברר עם הפקידה.

39
טוב , הגיע זמן הדיווח
הייתי אצל הגב' בזכות קולומבו

היא נמצאת ביפו ברחוב גרינבוים, בכניסה למתחם זיונים סגור מאחורי שער ברזל. בחוץ שטח אדמה קירח עם משאיות חונות.
הגעתי לאחר שקבעתי איתה מראש, ואז נאלצתי לחכות כ- רבע שעה בחוץ בחום באבק, עד שהפנתה אותי לשער הברזל ופתחה.
גב' חמודה כבת 35 עם שיער בלונדיני קצר מתולתל ליוותה אותי לחדר ואז יצאה!
אז הבנתי שזו לו אוליסה רק גב' שמכוונת לחדרים. חבל כי הייתה ממש חמודה במראה.

לפני כן, קניתי בתחנת דלק ליד שוקולד, כדי לא להגיע בידיים ריקות.

באופן כללי לא נהנתי, ואולי זה אני ולא היא.

אולסיה נראית כבת 40 (גג) חתיכה ושמורה, פנים סבירות חייכנית ומנסה מאוד להראות סקסית. היא רוקדת, נצמדת מההתחלה כדי לתת הרגשת GFE חזקה כולל נישוקים.
הגב' לא יודעת כל כך אנגלית או עברית וכל הזמן דיברה איתי רוסית, ובגלל שאני יודע מילה או שתיים (בקושי) היא לא הפסיקה לדבר כאילו אני מבין מה היא לא מפסיקה לקשקש.
חוסר התקשורת הפריע לי מאוד במיוחד שהיא לא סתמה את הפה, עם הרוסית שלה.

זה התחיל במציצה ממש עמוקה שהפכה לעצבנית עם דפיקות גרון עמוקות. נשמע טוב? אז זהו, שלא כל כך.
למרות שיש לי כלי רחב יחסית, היא קיבלה אותו בפה ללא כל קושי, כך שאפילו היה חסר לי חיכוך/וואקום,
וכניראה יותר מידי רוק בצידה.

באתי יחסית עייף והיא נשכבה מתחתיי כדי למצוץ והייתי צריך ממש לדפוק לה את הפה חזק כפי שכיוונה אותי.
בזמן אחר או מקום אחר ה GAG הזה היה יכול להיות מדהים, אבל משהו לא עבד בכל הסיפור. (לא הייתה כימיה) עם כל הרצון שלה.
כניראה שההתייבשות בחוץ בשמש רבע שעה , לא עשה לי טוב.

בסופו של דבר זה נגמר ידנית...

אז היא נכנסה למקלחת, ולא יצאה 5 דקות, לא שמעתי זרם מים , אלא קצת מים נשפכים.
שהיא יצאה הבנתי כי לא התקלחה, ואז היא נתנה לי בקבוק מים מינרלים (מלא במים רגילים)
היא הסבירה כי אין מים בברז, ושפתחתי את הברז יצא זרזיף חלש מאוד, והבנתי שיש הפסקת מים.
שיט. שתפתי את חבריקו עם קצת מים מהבקבוק וזהו!!!!!!!
יצאתי מבואס מכל הקטע שם. לא רענן ומת מחום.
אני כניראה לא אחזור. למרות שהמתחם שם מדליק, החדרים יפים, חדישים. טלויזיה דולקת עם מוזיקה, ג'קוזי בחדר (רק אין מיםמבולבלמבולבלמבולבל).

ניראה שעובדות שם עוד בנות לפי כל החדרים. (כמו המלווה).
בדיעבד הבנתי שמי שדיברה איתי בטלפון זו המזכירה, כי היא כאמור, לא יודעת אנגלית/עברית- אלא רק רוסית.
עוד אני חושב בדיעבד, כי היא לא הריחה מספיק "טוב". לא שהריחה "לא טוב", אבל לא הייתה רעננה או מריחה כמו אחרי מקלחת טובה. טוב, לא היו מים!!!
המחשבה מבאסת. זו הסיבה שגם לא הזמינה אותי מיד שנכנסתי להתקלח, למרות שעמדתי בחוץ רבע שעה בשמש התוקפנית.

במחשבה שנייה מפחיד לחשוב על פשיטת משטרה למקום, כי מדובר בשטח סגור עם 10 חדרים לפחות , דהיינו מפעל זונות שעלול למשוך את רשויות החוק.

40
הבורדל של אליסיה לא מפסיק להפתיע. במסגרת ביקורי השבועי קבלתי מהפקידה חדר vip הכולל מקלחת גקוזי וסאונה. טוב אליסיה התחילה בריקודים ולאחר מכן בזיונים כאשר כבונוס להיום לאחר שהשפריצה מאכילת האורכידאה שלה. היא התעקשה שאגמור לה בפה. היא המשיכה לשאוב את הכלי עד שרעד לי בתחת. רק לאחר מכן הבנתי שהיא דחפה לי לאגזוז אצבע. היא הלכה למקלחת לשטיפת פה. חזרה ולקחה אותי לשטיפה בגקוזי ולאחר מכן מסז של כל הגוף כולל בודי עצבני. אני כבר לא יכולתי יותר. לא מאמין שכל השעה המטורפת הזו היא רק 250. אני לא יודע איפה גבול הטרוף של הרוסיות האלה.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”