[QUOTE=אוליגופול] טוס לקייב חבר...200 שקל ל 4 שעות ולא רואות את הקווקזית שלך ממטר.[/QUOTE]
היא לא שלי גבר והיא לא קווקזית ...
עם תלמד לקרוא בירוביג׳אן זה לא אזרבייג'אן ...
זה עיר או כפר על גבול רוסיה סין...
ובקייב אין ב200 שקל ארבע שעות ויודעי דבר יגידו לך ..
תלמד לקרוא אזרבייג'אן זה לא בירוביג׳אן וקייב זה לא אפריקה ...
אז פעם הבאה שאתה טס תיקח איתך מישהו שיודע לקרוא לאן הטיסה!
אלינה פרטית 23 בתים הללויייההההה!!!
32וואו...כמה חוכמה בתגובה אחת.
1.קווקזית היה לגבי המראה שלה לא הגאוגרפיה.
2. אני יודע דבר או שניים על קייב היות ואני שם בערך פעם בחודש וזה מה ששילמתי להרבה בנות שם. היופי בקייב זה שבגלל ההיצע השוק הוא...מה קוראים את זה..תחרותי...זאת אומרת שליצנים כמוך ששופכים כסף לא הורסים אותו ומוציאים אותו מאיזון.
אני לא בא לריב איתך...רק אשמח אם תבין שאתה במו ידיך הרסת בחורה שהגיעה לפה...אם רק היית מתנהל אחרת יכול להיות שעוד 1000 פה היו נהנים. זה לא המצב ולרוב פה לא איכפת אבל זו המהות האמיתית של הפורום - לא לדווח ואז שהבחורה תהפוך ללא רלוונטית כי נדלקה לה השמש בתחת.
1.קווקזית היה לגבי המראה שלה לא הגאוגרפיה.
2. אני יודע דבר או שניים על קייב היות ואני שם בערך פעם בחודש וזה מה ששילמתי להרבה בנות שם. היופי בקייב זה שבגלל ההיצע השוק הוא...מה קוראים את זה..תחרותי...זאת אומרת שליצנים כמוך ששופכים כסף לא הורסים אותו ומוציאים אותו מאיזון.
אני לא בא לריב איתך...רק אשמח אם תבין שאתה במו ידיך הרסת בחורה שהגיעה לפה...אם רק היית מתנהל אחרת יכול להיות שעוד 1000 פה היו נהנים. זה לא המצב ולרוב פה לא איכפת אבל זו המהות האמיתית של הפורום - לא לדווח ואז שהבחורה תהפוך ללא רלוונטית כי נדלקה לה השמש בתחת.
33שלום חברי אוליגופול,
אני שמח שחזרת, ואני אף מוכן לכתוב בפומבי כמה פעמים פניתי אליך בפרטי
בכדי שתחזור לפורום,
אך יש לי בקשה אחת, אבקש לא לחזור לויכוחי העבר בנושאי מחירים.
לכל חבר יש את הזכות לשלם כמה שהוא רוצה. הפורום חי קיים גועש ובועט,
וכל חבר וחבר כותב
את דעתו ללא מורא ופחד, ולכן אין צורך להעליב, ולהאשים אנשים אחרים
במחירים גבוהים.
תודה על ההבנה, בואו נמשיך לשמור על רמת כתיבה נאותה בין חברי הפורום.
תודה לכולכם על ההבנה...
המשך חג שמח וזיונים מוצלחים לכולם......בדגש על השמח והזיונים,
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
34לא היה דבר אלים או לא תרבותי בכתיבה שלי. אם אני פה בפורום אז אני פה לתקן עוולות ולומר מה שאני חושב.
35חסמת את ההודעות שלי...אני בשוק...אתה לא תשפיל אותי ככה כאילו עשיתי משהו לא בסדר
תמשיך להרוס את התחום עם חברים שלך
שיהיה לך בהצלחה
תמשיך להרוס את התחום עם חברים שלך
שיהיה לך בהצלחה
37[QUOTE=אוליגופול] תתחילו לחשוב גם על אחרים ולא רק עצמכם.
[/QUOTE]
נו באמת , אתה ברצינות חושב שדבר כזה עשוי להתקיים ?
[/QUOTE]
נו באמת , אתה ברצינות חושב שדבר כזה עשוי להתקיים ?
39חשבתי שנגמלנו מדיוני המחירים, חברים מי שלא מתאים לו המחיר (כמוני לדוגמא) שלא ילך ומי שכן שילך ויעשה בכסף שלו כאוות נפשו מצידי שיערום ערימת שטרות של 200 ש"ח כל אחד ויעשה אתם על האש במנגל יום העצמאות.
מי שמאונן לא מזיין
40יקירי לי יש את הממון ואני מסתכל...מנסה להתמקח תמיד ולשמור על השוק שפוי...ממש לא צרות עין אלא ערבות הדדית. מקווה שיום אחד תפנימו מה זה במדינה של קופים