הסרסור "דואג" לרווחתם של חברי הפורום:
[QUOTE=קישקשתא] [QUOTE=roni golan]
בוקר טוב amit 28 ... אתה כותב יפה,עם הרבה רגש...
לאחרונה אני לא מתערב בפוסטים של אחרים...
אך יש בינינו שני דברים משותפים:
*אנחנו כותבים עם רגש... 
קשה לקבל ולהבין אנשים הכותבים מהלב !!!!
עמית תמשיך לכתוב בפורום,לדעתי אתה לא יחצן אך גם אם יתברר שאתה כן יחצן
לפחות אתה בניגוד להרבה חברים בפורום,מזיין נשים ולא רק את השכל ...
[/QUOTE]רוני - ציטטתי את ההודעה שלך מהשרשור של נסטיה ובחרתי לענות לך בשרשור הזה.משתי סיבות - השרשור הזה ממחיש בצורה הכי טובה את הנזק שamit28 גורם לפורום ומשתמשיו - והסיבה השניה:לא להרוס את השרשור של נסטיה (מאיה - נשואת השרשור הזה כבר לא אתנו).ההודעה צוטטה מהשרשור הזה:המשתמש amit28 הוא פגע רע לפורום ומשתמשיו ואיני מבין מדוע לא הושעה כבר מזמן (על שני היוזרים שלו).הבן אדם מעולם לא חווה נפילה, כל דיווח שלו עם כל נותנת שרות - הכל וורוד ומצטייר כזיון המאה (גרם להרבה נפילות אצל הרבה משתמשים שחוו חוויה הפוכה בצורה קיצונית משלו) - השרשור הזה ממחיש זאת בצורה הטובה ביותר, עבור עליו.גם אתה נפלת עם מאיה בעקבות הדיווח שלו - הרשה לי להזכיר לך את דברייך ואת כעסך בזמנו:[QUOTE=roni golan]
....."נביאי חלומות שקר,נאום ה' ויספרום ויתעו את עמי בשקריהם ובפחזותם ואנוכי לא שלחתים"...(ירמיהו)
...."הנביאים הנבאים בשמי שקר...וכפטיש יפוצץ סלע"...(ירמיהו)
שלום amit 28
אני לא אומר שאתה יחצן ...או שאתה מקבל טובות הנאה ...
אני גם מעוניין שתמשיך להיות חבר בפורום
אני לא אומר לך איך לכתוב ובאיזה אופן להציג את הדברים.
אך אני מבקש ממך עשה זאת בצורה מתונה ובאופן אובייקטיבי !!!!
אתה טועה ומטעה !!!
לאחר שקראתי את הדיווח שלך...(חייב לציין שאהבתי את הדיווח)
שמתי פעמי למחרת בבוקר למאיה....היא לא יודעת להתנשק עם שפתי הדג שלה בכלל !!!(ואל תספר לי על סיפורי כימיה)
המציצה הגרועה ביותר בחיי...מוצצת רק את הכיפה הקדושה בלבד...
אילו הייתי קצת יותר צעיר וגמיש,הייתי מוצץ לעצמי טוב יותר ממנה !!!
ליקוקי ביצים....היא לא יודעת כלום ,סתם מוציאה לשון ליד הביצה(בלבולי ביצים לא ליקוקי ביצים )
רימינג..הגרוע ביותר שהיה לי ...במקלחת אני עושה לעצמי עם הטוש רימינג טוב יותר ממנה !!!
זיון קטסטרופה !!! יושבת עלי בלי לזוז,כמו ילדה קטנה בקניון על סוס צעצוע ...
כשהתקע של הסוס לא מחובר בכלל לחשמל ...
גניחות מזויפות...עושה הכל בחוסר חשק...בחוסר רצון !!!
ובנוסף אחרי 30 דקות קרסה,כמו עץ אורן בסופת השלגים בירושלים ...
וביקשה ממני לגמור משום שאין לה כוח !!
לסיכום : אחת הנפילות הקשות !!!!!
[/QUOTE]
וחוץ ממך היו עוד מדווחים שדיווחו על נפילה כמו שלך עם מאיה - עבור על השרשור (וכולם נפלו 'בזכות' amit28).זה לא משנה אם הוא יחצן או פנטזיונר - הנזק למשתמשי הפורום הוא אותו נזק!!!לדעתי יחצן שמשחק לך אותה ילד טמבל ואתה קנית את זה.מה גם שפתח לעצמו עוד יוזר כדי לחזק את דבריו - תעבור על השרשור, חשפתי את היוזר השני שלו (המשביע).להנהלה - אין חוק כלשהו לגבי יוזרים כפולים בפורום?עזוב את זה שהוא בדיחה:[QUOTE=amit28]
אני יכול להגיד על עצמי שאני נמצא בחובות גדולים וחי על חשבון <span ="highlight">אמא</span>
שלי, ובחודשיים האחרונים אחרי שנחשפתי לאתר הזה הוצאתי מעל 6000 אלף שקל
על זונות. ובגלל שאני מאוד ביישן ובעל רגש שאם לא אשלם את המחיר לעולם לא
יהיה לי זיון אחר משלם את המחיר
למרות שאין לי.
אז המקרה אצלי כנראה
הוא פתלוגי, אבל אני דוגמא לכך שאפשר להתמכר לדברים האלו ובקלות רבה מאוד
ואף להכנס לחובות בשביל זה רק כדי לקבל זיון שלעולם לא היה לי עם חברה
אמיתית.
[/QUOTE]
[QUOTE=amit28]אז כך! שלום חברים ושלום לאלה שלא חברים, אני בחור צעיר עם הרבה אנרגיות, אהבת בנות יפות,אוהב לפנק ו<span ="highlight">להתפנק</span> ו
גם יש לי אפשרות כספית ללכת בכל סכום ולא פעם ביום! [/QUOTE]
קדיט לגילוי הזה בזמנו - bigdady.אז בחיאת רוני - אתה כותב שהוא כותב עם 'הרבה רגש' - לא רגש ולא בטיח! הוא יחצן במקרה הרע, או פנטזיונר הזוי במקה הפחות רע.בכל מקרה הוא נזק גדול עבור הפורום ומשתמשיו וגרם להרבה אנשים עגמת נפש והוצאות כספיות מיותרות בעקבות מעשיו והוא כבר מזמן היה צריך לעוף מהפורום על טיל.נ.ב - אני קורא להנהלה לעבור על השרשור הזה. ל amit28 יש עוד יוזר בפורום (המשביע).אני שוב שואל - זאת לא עבירה על חוקי הפורום? הוא לא אמור לעוף מכאן (על שני היוזרים שלו)?[/QUOTE]
סכל שכמוך, אתה גורם לא פחות נזק ממה שגרם amit28: אתה לא מרחיק יחצנים, אתה מרחיק חברים מדווחים. זקנה ממורמרת שכמוך, אין איזה חדר חשוך שממתין לך?