כ אליסיה חדשה מבת-ים - דף 4 - סקס אדיר

אליסיה חדשה מבת-ים

31

אנאלי נועד למקרים של ואגינה רחבה, בה לא מורגש מספיק החיכוך..
ולמי שמעונין להרגיש התהדקות שריר טבעתי על אברו הקשוח..

ברבות הימים - הנושא הפך למושא כמיהה של כל פוחז...

אנאלי מרתיע נשים, רובן לא אוהבות, זה מכאיב להן ובטח שלא גורם להן הנאה כלשהי, לאנאלי טוב נדרשת הכנה מקדימה (חוקן לניקוי).

תביאו בחשבון.

המגביה עוף - ירחיק ראות

אליסיה חדשה מבת-ים

33
אני חושש שהמסתורין האחורי, ימתין לרוב הדוגמים להזמנות קצת אחרת. מביקור אחרון עלה סירוב בעניין בשל ענייני עיכול. אך אני חושש שהגברת חוששת לעכוזה. בכל מקרה בהתנסות האנלית היחידה שהיתה לי איתה מאד נהנתה, שדרגה עם אוננות וגמירה. כך שבהחלט נהנית מאנאלי. נראה לי שהפכה לפופולרית מידי לטעמי ואני חוזר לקבועה.

אליסיה חדשה מבת-ים

37
בשבילי אנאלי הוא לא רק חיכוך
בשבילי אנאלי הוא אינדיקציה לפתיחותה של הגברת (אוהב בנות שלא למדו אותן להגיד - לא)אצבע למעלה

אני אוהב להשכיב אותן על הגב ולחדור לתחת, התמונה של התחת הנחדר מתחת לכוס המבעבע מזינה אותי כמה ימים אחרי הזיון..Wacko

מה לעשות - סוטהצחוק
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

אליסיה חדשה מבת-ים

38

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11735

אליסיה חדשה בבת ים
חוץ מהעובדה שהיא מתקשרת בקלות בווטסאפ באנגלית (ורוסית כמובן) הכול אבל הכול לא שווה שקל תשעים....
נקבעה שעת ביקור לבוקר, הגעתי עשר דקות לפני הזמן למרכז בת ים, והבחורה לא עונה. חיכיתי בסבלנות לשעה שנקבעה
ועדיין לא עונה (אבל כן מחוברת לווטסאפ). ובדיוק כמו בספר של מרפי, לאחר כ 10-15 דקות בדיוק כשהתחלתי לכתוב
לה שאני מתחפף שלחה הודעה: עוד 5 דקות. נשארתי. אחרי עשר דקות שלחה הודעה ותמונה של שרטוט של הכניסה לבניין ולדירה,
נכנס, מולי עומדת בחורה גבוהה, 1.80 בערך יחפה, לא רזה בכלל אפילו שמנמונת, , לא יפה, לא סקסית, שחוקה מארץ השחוקות, מסתכלת עליי במבט של "יאללה נו תן תכסף ולך" .... אמרתי לה שאם לא מתאים אני אלך, אמרה לא לא. תישאר.
בכול זאת נשארתי. אולי רק בגלל העובדה שאמרה שעושה אנאלי ללא בעיה. (גם בהודעות וגם כשהגעתי).
מקלחת קצרצרה ונכנסו לחדרון של 1.5 על 1.5... קטנטן, מיטה לא זוגית (בערך מיטה וחצי) צמודה לקיר, אמרתי טוב לא משנה...
אולי זה יהיה שווה את זה אבל איך "שהתחלנו" היא ישר התחילה לפזמן: בלי אצבעות, לא חזק מידי, לא בפטמות, לא, ולא, ולא...
אמרתי: אז מה כן ? אני מקווה שאנאלי כן... אמרה " מה אתה רוצה אנאלי ? מי אוהב אנאלי בכלל ? עניתי אני ! אני אוהב אנאלי !
עושה או לא ?? אמרה טוב נו... אנסה....
הקיצר אפילו לכתוב עליה מרגיז אותי, סתם מבזבז תזמן שלי בכתיבה עליה.
סוף הביקור היה לאחר מס דקות, קמתי אמרתי יפה תודה ושלום... השארתי אותה המומה ערומה על המיטה,לא דיברה מילה, התחלתי להתלבש ואז נזכרה לחייך....תישאר, בבקשה אל תלך, הנה תנשק לי את הפטמה.... אני אעשה גם אנאלי...
סיימתי להתלבש, לקחתי חצי מהכסף והלכתי.

האים אחזור ? - פחחחחחחח
מקווה שהבנתם במה מדובר.
עדיף שתתרמו את הכסף לאקו"ם....לפחות תדעו שעזרתם למישהו...

אכול ושגול כי מחר הוא ייפול !

אליסיה חדשה מבת-ים

39
ביקרתי את הבחורה לפני מספר ימים.

הדיווח השלילי של החבר TZ69 נראה לי אינפורמטיבי וכן, ושאלתי אותה מה קרה בפגישה.

אליסיה השיבה שמדובר בדרישה מילולית ופיזית של הלקוח לקבל מין (טיפ טיפה) לא מוגן, דרישה לה סרבה בתקיפות.

גם התשובה שלה נראתה לי אינפורמטיבית וכנה צחוק

בביאת משיח צדק ננוחם - ותיק"ו

אליסיה חדשה מבת-ים

40
שלום לכל החברים אחרי ביקור אצלה
התמונות אכן שלה אבל אולי לפני שהוסיפה קצת משקל לא שמנה
פנים לא יפות אבל הגוף יש במה לגעת 175 חזה בינוני
נותנת שרות טוב לבקשת הלקוח
400 לשעה עסקה טובה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”