כ יאנה פרטית תל אביב - דף 4 - סקס אדיר

יאנה פרטית תל אביב

31
[QUOTE=jack daniels]אוליגופול הן מופיעות תחת המספר של יוליה.
אז אני במקומך ..לא הייתי ממהר לאבחן הפרעות אצל אנשים
[/QUOTE]

גק תודה על העזרה
באמת לא צריך
בואו נחשוב חיובי
חבר כזה או אחר לא ישנו את פני הפורום
כולם למען כולם .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

יאנה פרטית תל אביב

32
שלמה... הסברתי הכי ברור בעולם במה שכתבתי. יוליה ויאנה חברות... עבדו יחד.אז יוליה כבחורה טובה חוסכת לה עלויות מוסיפה אותה לפרסום ועונה עבורה לטלפונים. עכשיו מה אתה עושה במקום לשנות את שם השרשור ל"יאנה פרטית תל אביב". אתה מוסיף עוד בחורה לשרשור ומבלבל עוד יותר. עכשיו השניים שעוד הבינו שהיא פרטית גם הם חושבים שהיא לא.

למה למשל לא לפתוח שרשור לבחורה חדשה. כמה בנות בשרשור זה מבלבל. לא מבינים על מי מדובר ובנוסף אם היא פרטית אוכלי החינם מציקים כפליים.

לג'ק - אתה לא העיפרון החד בקלמר. הבנתי את זה ואין לי בעיה עם זה רוב הזמן. אתה שואל שאלות שיש להן תשובות ברורות ואין לי כוח להסביר לך איך יכול להיות שיאנה בתמונות של בנות יוליה ועדיין לא עובדת אצלה... תקרא את מה שכתוב למעלה ובהסבר ה100 שלי אולי ייפול האסימון.

מה שיש לי להגיד לך זה שהטריד אותי הוא שכתבת שדיברת עם יוליה על נפילה שעברת והיא לא נתנה פיצוי. זה פשוט לא הסתדר לי... אז הלכתי וקראתי מה שקרה לך עם מילה אם אני לא טועה ושם הבנתי שאיתך כנראה לא כדאי לי לנהל דיאלוג כי אני אצא מתוסכל. אז אני אספר לשאר באי הפורום. ג'ק היה אצל מילה אם זכרוני אינו מטעה אותי. הוא נסחף למערבולת של תשוקה ונשרפה לה כמעט שעה. הבחור כעס שבכך לא הספיק לעשות פעם שניה. עכשיו אני אם הייתי יוליה הייתי מנתק לו בפרצוף. היא בחורה כל כך טובה שאשכרה הקשיבה לו.

תבינו... מישהו הלך ללונה פארק ובסוף היום הגיע לקופה ואמר להם שהוא רוצה את כספו חזרה כי בזבז את כל היום על גלגל ענק ולא הספיק לרכבת הרים.

הזוי...

יאנה פרטית תל אביב

33
הבנתי אותך אוליגופול שיניתי.
הערה קטנה אתה תורם רבות לפורום וגם גק
כל המריבות האלה לא מוסיפות כלום .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

יאנה פרטית תל אביב

34
שלמה אני באמת לא בא לריב אם אף אחד. נורא מתסכל אותי שלא מפרגנים למי שצריך לפרגן או שפעולות פה שאנשים עושים בלי לחשוב פוגעות בבחורות. אני בגלל שפקידה שלחה אותי לבחורה לא נכונה ודיווחתי משהו לא נכון הרגשתי לא נעים שבוע. לעומת זאת אנשים כותבים דברים בלי לחשוב פעמיים מה ההשלכות שלהם.

יאנה פרטית תל אביב

35
תגיד אוליגופול יש פה עוד מישהו שעוד לא רבת איתו ?העברת עליו ביקורת ?או התנשאת מעליו?
כמו שאתה אוהב לעשות . כי בסך הכל אתה איש קטן ומתנשא

תקשיב טוב חתיכת אדיוט
הסיפור שלי אצל מילה היה כל כך גרוע ,החל מהקטע שהיא ירדה עם
פרצוף באדמה לפתוח לי את הדלת כי האינטרקום לא עבד.
ועד הרגע שיצאתי משם.
הבנות של יוליה נותנות שני אקטים בשעה, והיפיפיה הנרדמת החליטה שלא בא לה סיבוב נוסף . ומשכה את הכל לאט. ידעה בדיוק מה שהיא עושה אחת הגרועות שיוליה הביאה . דבר כזה לא קרה עם אף אחת מבנות יוליה

העניין הוא שהתחפפתי משם 20 דקות לפני תום השעה .
עכשיו אתה מבין כמה אמינה המילה שלך.
לפני שאתה מקשט אותי יפה בפורום בזמן שאתה לא יודע מה היה.

הסיבה שהתקשרתי ליוליה כי הבחורה לא דוברת אנגלית ולא עברית
אז קצת קשה היה לתקשר איתה . וכן הסברתי לה על הטכניקה הערמומית שלה.
לא דרשתי כסף חזרה וכן ציפיתי לאיזה פיצוי קטן.
לא קרה לא נורא.. הפסידה לקוח פשוט וקל.
אתה פשוט חוצפן ממדרגה ראשונה אם אתה מעיז להגיד
שיוליה הייתה צריכה לנתק לי או לכל אחד אחר את הטלפון בפנים.
בשורה התחתונה לא קיבלתי את מה שסוכם תמורת המחיר .

לא הבנתי מה אתה מקבל מזה שבכל דיווח אתה מגן על הפקידות והזונות
אתה יחצן או משהו?
אתה באמת חושב שאיזה זונה תתאהב בך כי רק אתה זוכה תמיד למציצה חשופה
או כל דבר אחר, שלא כל אחד אחר מקבל.

צא מהסרט שלך ואל תעוף על עצמך יותר מדיי.
מר יפה נפש..
אתה באמת הזוי...

בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים

יאנה פרטית תל אביב

36
לא הבנתי, ג'ק נראה לי שאתה קצת מבולבל.
מצד אחד אתה אומר שמילה משכה אותך שעה ובגלל זה לא הספקת לעשות שני מספרים, מצד שני אתה אומר שהתחפפת משם 20 דקות לפני תום השעה, מה הפריע לך להישאר למספר שני?

יאנה פרטית תל אביב

37
לא חמוד נראה לי שלא הבנת .
היא משכה את הזמן לסיבוב אחד ..וטענה שחלפה לה שעה 20 דקות קודם הזמן.
עכשיו לך תתווכח עם הרוסיה הזונה בעברית, בזמן שהיא מדברת רוסית
שיש עוד זמן וסוכם בטלפון אחרת.
אז פשוט הלכתי והתקשרתי ליוליה לאחר מכן.
ולא יצא מזה הרבה ..למרות שהיא אמרה לי שאני לקוח קבוע שלה..

הסיפור הזה היה לפני חודש בערך עבר .
המשכתי הלאה
למה גורמים לי להזכר בזה כל היפיי נפש המקסימים
בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים

יאנה פרטית תל אביב

38
ג'ק ידידי,
אל תריב עם אוליגופול.
אחרי זה הוא חופר לאדמין ומלכלך על מי שמעיז לענות לו.
האדמין, כדי להוריד אותו מהראש, מזהיר את מי שמול אוליגופול.
אוליגופול חושב שמותר לו ללכלך ולדבר לא יפה, אבל לאחרים אסור לענות לו. פשוט צריך לבקש מהאדמין להרחיק את האיש, או פשוט להפסיק לדווח, כמוני ו כמו מספר חברים כאן.
בברכה
ק.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”