כ דיווחים והמלצות באשקלון - דף 4 - סקס אדיר

דיווחים והמלצות באשקלון

31
טוב,
אז בשישי האחרון צצה לה עבודה באזור הדרום והופ שוב אני באשקלון בסיום יום עבודה ומחפש פורקן.
ניסיתי בדירה בנמל ששמעתי עליה כה רבות, אבל אף אחד לא ענה :(
עברתי לדירה בבת גלים, כדי לאמת את מה שאמרה לי הבחורה שהייתי איתה שם בפעם שעברה (למי שלא עוקב, טענה שהשישי ושבת עובדת פצצה כוסית בלונדינית שמגיעה מתל אביב). אז התקשרתי, וואלה אמרו שיש בלונדינית ושטנית. עליתי למעלה ומי פותחת את הדלת? אותה אחת מפעם שעברה (שיש לה בכלל שיער שחור). ביקשתי לראות את השניה - איזה פלופ. חורה בת 50 מלאה ממש ולא מושכת בעליל. אמרתי תודה ויצאתי. עכשיו מה? נלך ככה?
אז התקשרתי לדירה באקסודוס שנהניתי בה מאוד עם הבחורה שהיתה בפעם הקודמת (אמנם לא יפה ודי מבוגרת אבל מציצה ורימוני חלומיים ויחס מעולה). ענתה הפקידה שאמרה בטח תבוא ושיש בחורה בשם כריס.
אז אני מגיע למטה, מתקשר, והיא אומרת בטח בוא תעלה.
מדלג לי בקלילות במדרגות לקומה הראשונה, בא לנקוש על הדלת ואז הופ! הדלת הצמודה נפתחת (ושתבינו זה רק שתי דלתות בקומה..) יוצאת משם רופאת שיניים שהדירה ממול זו הקליניקה שלה. היא מסתכלת עליי ואני עליה במבוכה כזו של ״אני די בטוחה שלא באת אליי, אז...״.
להפתעתי היא בעצמה נוקשת בדלת של הדירה של הבחורה העובדת, ההיא פותחת לה את הדלת, אומרת לה להתראות ברוסית ואחרי שהרופאה מתרחקת קצת היא קוראת לי להיכנס. כאילו אתם מבינים? הרופאה ההיא לגמרי מודעת מה קורה צמוד אליה וזה סבבה לגמרי. לא יודע, לי זה העיף את הסכך.

ועכשיו, לדיווח.

אז הייתי מאוד מרוצה לראות את כריס. בת 40 בערך, עיניים ירוקות שיער חלק בלונדיני וארוך. חזה גדול וטבעי אך לא עומד, לכריס יש עגיל בטבור וטיפה בטן אבל ניכר שהיא היתה כוסית אש לפני איזה 15 שנה.
איך שהיא נכנסה לחדר הרגשתי שיש אווירה מיוחדת. יש לה אופי של בחורה בת 20 מלאת שמחת חיים. מצחקקת מכל דבר, רוקדת מתחככת, מדגדגת והכל בחיוך. הנקודה השלילית היא שהכל מאוד בנאלי. מציצה עם קונדום, סקס רגיל בלי שום דבר אקסטרה. אחרי מציצה די גרועה היא שאלה מה בא לי, אמרתי לה שתזרים על מה שבא לה. אז היא התחילה עם סטירות לפנים המציצים שלה שהרגיש ממש מוזר אז ביקשתי שתפסיק. אחר כך רצתה שאזיין לה קצת את החזה וזה דווקא היה די סבבה. בסוף עברנו לרכיבה ושם היא כבר חיה רעה, חשבתי שהמיטה תישבר. גמירה שלי וצעקה שלה, והופ אני בחוץ. אמרה שהיתה אחות ברוסיה אז שאני אתן לה לחבוש לי את הזין. אמרתי סבבה והיטמעות התחילה לנקות אותו ובסוף עשתה עיטוף כזה עם מגבון לח, נתנה נשיקה ואמרה שעכשיו הוא נראה כמו סוכריה :)
סה״כ בחורה נורא כיפית ושווה 200₪ אבל אני לא אחזור.

מת כבר לדגום את הדירה בנמל...

דיווחים והמלצות באשקלון

34
כן אבל להתקשר לכל מודעה ולחכות שיגידו הנמל זה בעייתי. לפי מה שרשמת אז המספר מתחיל ב052 לא 053 וגם הדירה הזאת התחילה בכלל ברחוב יפה נוף כניראה עבדו לכן לא חשבתי על הדירה הזאתי הייתי שם ביום הראשון שפירסמו והייתה אכזבה כניראה שעכשיו שינו אותה

דיווחים והמלצות באשקלון

37
היייתי אצל נטע הבוקר..
הוצאתי אין ספור 200 מיותרים בעיר הזאת. אבל נטע ה 200 הכי משתלמות. אומנם היחס קר והכל מכני אין מה לעשות זה 200 שקל אבל היא מלפית אמיתית יפה וחזה קטלני!
בואו נגיד שבכיף היא יכולה לעבוד בתאגיד יותר רציני לקחת 500 לשעה ורק פשוט לשנות יחס כי בכל זאת זה שעה.
לסיכום 200 שקל לזיין כוסית אמיתית וללכת בלי יותר מידי..

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”