מריה זו היתה אף בשוגר דדי למשך יום שישי לפני שכנראה עלו על הפרסומת שלה ונמחקה. שלחה לי תמונות אכן מגרות והוסיפה 300 שח שתוספת לאנאלי
מקבלת מעשר בבוקר לדבריה והיום בבוקר להפתעתי קיבלתי סמס יזום (השיחה עימה היתה בשישי בוואטס אפ) שיש להתכתב עימה בסמס וואטס אפ כי היא עסוקה
שיהיה
אני לא פנוי להגיע לתל אביב במהלך היום למרות שאם אלה תמונתיה האמיתיות אכן יש סיבה לנסות לפחות מה גם שהמחיר שהיא כותבת בהנחה שאיננה מתקתקת שווה יותר מהנדרש על ידי אחרות ובאופן הזוי בשוגר דדי כאן לפחות לא צריך גם להוסיף מחיר של חדר
בנות בגווני כתום/לבן - דורשות דגימה
32194838
מהאתר הלבן...אסייתית נראת מעולה....חזה גדול.
500 שעה.
לא הייתי.
בהצלחה
חייה ותן לחיות
34מצטרף לשאלה.. לפי התמונות היא נראית שווה, השאלה באמת האם היא לא שמנמנה במציאות? 

35חברים, אתם מוזמנים להתכתב עם הגברת, לבקש תמונות ואולי להפגש איתה. רק בסוף לא לשכוח לדווח

36[QUOTE=Scorpio]שלום לכולם.
את מריה מצאתי באתר הכתום, מודעה מס' 1744599961.
שלחתי לה הודעה, שלחה בחזרה מספר ועברנו להתכתב בווצאפ.
שולחת תמונות מאוד מגרות, כותבת שנמצאת בפינסקר תל אביב. דורשת 700 לשעה או 1200 לשעתיים. ניסיתי להוריד במחיר ללא הצלחה. השאלה אם שווה את המחיר, האם מישהו כבר דגם אותה?
[/QUOTE]
מצאתי מודעה שלה, כנראה שהיא לא כל כך פרטית...
http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13396
איבר קטן לו לאדם, מרעיבו, שבע, משביעו רעב...
37[QUOTE=frid]194838
מהאתר הלבן...אסייתית נראת מעולה....חזה גדול.
500 שעה.
לא הייתי.
בהצלחה
[/QUOTE]
התכתבתי איתה רוצה 500 ועוד מציצה עם קונדום....אמרתי לה תתקדמי הלאה.....
חייה ותן לחיות
38הבחורה השנייה:
זאת אליזה. מישהו היה אצלה? אולי Snake74? היא שולחת בוואטסאפ תמונות שנראות בדיוק כמו באתר, ו-Snake74 כתב שהיא בעצמה אמרה שאלה לא תמונות שלה. אז איך היא נראית במציאות? אני עוד ביקשתי ממנה (לפני שקראתי כאן את מה שהיא אמרה) לשלוח תמונת פנים, ובאותו הרגע היא ניתקה איתי קשר. האם זה אומר שיש שם בעיה?
אז מישהו היה עם אליזה בסוף?
שלחה לי דווקא תמונה עם פנים. נראית לא רע ותואמת את המראה של שאר התמונות והגיל.
גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.
39שלום לכולם וחג שמח!
משתף מהידוע לי, לידיעת כל הצדיקים מכוון זרקור על האתר הכתום (הלבן פחות מוכר לי) יש הרבה עבודות הכנה מול הבנות (כדאי הפוטנציאל ענק) בקטע של איפוס מחירים, בתחום של איתור ספקיות.. אני אישית שולח הודעות (בקטע של שלח לחמך..) עם גילוי עניין והצעה לעזרה הדדית ועם הצעה שלי לעזור פיננסית בכל מפגש. כל אלו שדורשות מחיר הזוי ממליץ לרשום כאן וטוב יהיה שיקבלו ריבוי פניות עם מחיר ראלי ואולי חלק מהן תעשנה חושבים ויתאפסו מעט.. ככה שלכולנו יהיה חג הרבה יותר שמח ומשוחרר :-).
מה ששמתי לב ומבאס באתר התנך הכתום: הרבה בנות שהאתר מציג בדף ה 100 לטובת לייקים, הן בנות שלא היו באתר חודשים ואז סביר שגם יש להן מעל 8 הודעות - דבר שלא מאפשר לכתוב להן הודעה אישית למי שאינו מנוי. עברתי להשתמש בעיקר בדף חיפוש.
אז ככה.. מידע לגבי הבנות:
ל Scorpio לגבי מריה באתר הכתום, ת.ז מס' 1744599961
הייתי בקשר עם מריה לפני כחודש, תיקשרתי וקיבלתי תמונות מהממות.. לאחר מס' ימים יצרתי קשר עם מריה הנ"ל/שונה וקבלתי את אותו מס' טלפון כך שנראה שהבחורות מתחלפות והנייד נשאר (וגם חלק מהתמונות :-)
אני ירדתי ממנה.
מרוב כמות המריה/ות והמרינה/ות אי אפשר שלא להתבלבל..
דגמתי את מרינה תיירת ממוסקבה, אתר התנך ת.ז: 1637614996
פותח שרשור מפורט לגביה. כשיעלה הדיווח אוסיף קישור לנוחות כולם:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=53942
קרסוטקה 34, ת.ז: 1711705134:
עידכנתי לגביה בתחילת השרשור והמשכתי בקשר ללא הצלחה בתיאום ואיפוס מחיר, נמצאת באזור אשדוד, מטופחת, גבוהה, עפה על עצמה ונראית טוב. טוענת שלחוצה על כסף (כמו כולנו), מבקשת 700+ 200 עלות חדר. מציע לחברים לפנות אליה תוך כדי הצעות מחיר שפויות.
*****/*5 מריה 35, ת. ז: 1654995913 אתר כתום
נראית פצצה, תמונות הורסות, איך אני אוהב את הרגליים האלו. אין לי אפשרות ליצור איתה קשר בגלל מגבלות אתר (8 הודעות). *** אם יש צדיק שיכול לעזור במידע או טל' של הרבנית - אהיה אסיר תודה ומבטיח לתרום חזרה לטובת כולם.
*****/*5 ניקול 26, ת.ז: 1744155329?sp=2 אתר התנך הכתום
נראית רקדנית בלט. בחורה מהממת, כנ"ל ללא הצלחה ביצירת קשר, ***מבקש עזרה בפרטי התקשרות מבטיח לעשות דגימה ודיווח לטובת כולם
מבוגרת כוהנת דומיננטית בלוד, Devil Woman: אתר התנך הכתום ת.ז 951386019
שולחת תמונות בשפע, כולל תמונות במהלך אקטים (**** קחו בחשבון שאולי אתם מצולמים כשאתם מלקקים לה בעיניים מכוסות למרות שבתמונות שקיבלתי לא מזהים תווי פנים של הלקוחות), מציעה מפגשים 2-3 שעות רוצה 400-500 ש"ח למפגש. אישה גדולה ומבוגרת לא הטעם שלי אבל רואים שאוהבת שטועמים ממנה. לאוהבי משחקי שליטה נראה לי שזה מגרש ששווה לעלות עליו. חובבי הז'אנר בטח ישמחו להעלות דיווח דגימה
טניה, אתר כתום ת.ז: 1720909470
פרופיל ממוקד סקס, שלחתי מס' הודעות ברוסית (גוגל תרגום) ובאנגלית והבחורה לא מחזירה תשובה. אם מישהי תיקשר איתה.. מוזמן לעדכן.
משתף מהידוע לי, לידיעת כל הצדיקים מכוון זרקור על האתר הכתום (הלבן פחות מוכר לי) יש הרבה עבודות הכנה מול הבנות (כדאי הפוטנציאל ענק) בקטע של איפוס מחירים, בתחום של איתור ספקיות.. אני אישית שולח הודעות (בקטע של שלח לחמך..) עם גילוי עניין והצעה לעזרה הדדית ועם הצעה שלי לעזור פיננסית בכל מפגש. כל אלו שדורשות מחיר הזוי ממליץ לרשום כאן וטוב יהיה שיקבלו ריבוי פניות עם מחיר ראלי ואולי חלק מהן תעשנה חושבים ויתאפסו מעט.. ככה שלכולנו יהיה חג הרבה יותר שמח ומשוחרר :-).
מה ששמתי לב ומבאס באתר התנך הכתום: הרבה בנות שהאתר מציג בדף ה 100 לטובת לייקים, הן בנות שלא היו באתר חודשים ואז סביר שגם יש להן מעל 8 הודעות - דבר שלא מאפשר לכתוב להן הודעה אישית למי שאינו מנוי. עברתי להשתמש בעיקר בדף חיפוש.
אז ככה.. מידע לגבי הבנות:
ל Scorpio לגבי מריה באתר הכתום, ת.ז מס' 1744599961
הייתי בקשר עם מריה לפני כחודש, תיקשרתי וקיבלתי תמונות מהממות.. לאחר מס' ימים יצרתי קשר עם מריה הנ"ל/שונה וקבלתי את אותו מס' טלפון כך שנראה שהבחורות מתחלפות והנייד נשאר (וגם חלק מהתמונות :-)
אני ירדתי ממנה.
מרוב כמות המריה/ות והמרינה/ות אי אפשר שלא להתבלבל..
דגמתי את מרינה תיירת ממוסקבה, אתר התנך ת.ז: 1637614996
פותח שרשור מפורט לגביה. כשיעלה הדיווח אוסיף קישור לנוחות כולם:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=53942
קרסוטקה 34, ת.ז: 1711705134:
עידכנתי לגביה בתחילת השרשור והמשכתי בקשר ללא הצלחה בתיאום ואיפוס מחיר, נמצאת באזור אשדוד, מטופחת, גבוהה, עפה על עצמה ונראית טוב. טוענת שלחוצה על כסף (כמו כולנו), מבקשת 700+ 200 עלות חדר. מציע לחברים לפנות אליה תוך כדי הצעות מחיר שפויות.
*****/*5 מריה 35, ת. ז: 1654995913 אתר כתום
נראית פצצה, תמונות הורסות, איך אני אוהב את הרגליים האלו. אין לי אפשרות ליצור איתה קשר בגלל מגבלות אתר (8 הודעות). *** אם יש צדיק שיכול לעזור במידע או טל' של הרבנית - אהיה אסיר תודה ומבטיח לתרום חזרה לטובת כולם.
*****/*5 ניקול 26, ת.ז: 1744155329?sp=2 אתר התנך הכתום
נראית רקדנית בלט. בחורה מהממת, כנ"ל ללא הצלחה ביצירת קשר, ***מבקש עזרה בפרטי התקשרות מבטיח לעשות דגימה ודיווח לטובת כולם
מבוגרת כוהנת דומיננטית בלוד, Devil Woman: אתר התנך הכתום ת.ז 951386019
שולחת תמונות בשפע, כולל תמונות במהלך אקטים (**** קחו בחשבון שאולי אתם מצולמים כשאתם מלקקים לה בעיניים מכוסות למרות שבתמונות שקיבלתי לא מזהים תווי פנים של הלקוחות), מציעה מפגשים 2-3 שעות רוצה 400-500 ש"ח למפגש. אישה גדולה ומבוגרת לא הטעם שלי אבל רואים שאוהבת שטועמים ממנה. לאוהבי משחקי שליטה נראה לי שזה מגרש ששווה לעלות עליו. חובבי הז'אנר בטח ישמחו להעלות דיווח דגימה
טניה, אתר כתום ת.ז: 1720909470
פרופיל ממוקד סקס, שלחתי מס' הודעות ברוסית (גוגל תרגום) ובאנגלית והבחורה לא מחזירה תשובה. אם מישהי תיקשר איתה.. מוזמן לעדכן.
מכור לפירוק והרכבה
בא לי להכניס משהו לפה.. מבקש פרטים לפוסקת שתהנה מזה
בא לי להכניס משהו לפה.. מבקש פרטים לפוסקת שתהנה מזה
40בחורה בשם נדיה (??????? ) מהאתר הכתום בו מצויין שהיא בת 20... מספר תעודת זהות אין לי כי היא חסמה אותי (הסבר בהמשך ) אבל זה לא מסובך להבין על מי אני מדבר.
לפי התמונות באתר מבינים שמדובר בבחורה שווה במיוחד עם יופי טבעי מטורף ולאחר חיפוש קצר עולה כי היא נערת ליווי בשם ולנטינה בכמה אתרים ( אוליגרך ו business600.com) כאשר המשרד מבקש 1200 עבור שעה...
עוד לפניי עבודת המחקר שלי ולפניי שידעתי על עיסוקה פניתי אלייה ושכנעתי אותה לצאת איתי לדייט וקיבלתי את הסכמתה לכך ואף ביקשה לעבור לwatsupp תוך כדיי שהיא מחמיאה לי על כך שנתתי לה מחמאות נעימות וכך צריך לדבר עם נשים . לאחר שנתתי לה את המספר של הטלפון המבצעי עם הווטסאפ היא משום מה הפסיקה לענות להודעות נוספות שלי...
לאחר יומיים שבהם נמאס לי לחכות פניתי אלייה ישירות (בצורה ישירה אך מאד עדינה ומכובדת) והצעתי לה להיפגש כאשר אינה מחויבת למשרד... אחריי חצי שעה איחלה לי בהצלחה וחסמה אותי...
אם מישהו מצליח להיפגש עצמה אשמח לפרטים כי מדובר במישהי שנראית מעולה עם דימיון מסוים לליזה רק רק 3 רמות מעל מבחינת יופי טבעי..
כרגע לא במצב של להזמין ב 1200 ש"ח.. נראה לי יותר מידיי והם בשום צורה אינם מסכימים להוריד במחיר.