כ אזהרת מסע- בנות התאגיד בת ים - דף 4 - סקס אדיר

אזהרת מסע- בנות התאגיד בת ים

32
[QUOTE=TAMIR]

הנה האמת על העתיד של התחום הזה:

לבחורה ממזרח אירופה שרוצה לטוס לחו"ל ולעשות כסף מהמקצוע העתיק בעולם יש הרבה אופציות משתלמות מאוד
מדינות המפרץ
מדינות מערב אירופה ( בעיקר צרפת ואיטליה)
ארצות הברית וקנדה

שם משלמים להן הרבה הרבה יותר מאשר בארץ

מה שקורה הוא שהבנות שאין להן ביקוש בכל המדינות ה"שוות" נאלצות להתפשר ולהגיע לפה..

[/QUOTE]

לא ממש מדוייק -
לתושבות רוסיה ואוקראינה קל יותר להשיג ויזה לישראל בגלל העליה מחבר העמים וזו הסיבה שאנחנו סוג של יעד מבוקש. בטח לא בגלל הלקוח הישראלי...
מה שכן, בתקופה האחרונה משטרת ההגירה מפעילה יד נוקשה יותר.
אני יודע על 2 בחורות עובדות לפחות שניסו לחזור פעם שניה וסורבו כניסה
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

34
[QUOTE=shpongle9]
[QUOTE=TAMIR]

הנה האמת על העתיד של התחום הזה:

לבחורה ממזרח אירופה שרוצה לטוס לחו"ל ולעשות כסף מהמקצוע העתיק בעולם יש הרבה אופציות משתלמות מאוד
מדינות המפרץ
מדינות מערב אירופה ( בעיקר צרפת ואיטליה)
ארצות הברית וקנדה

שם משלמים להן הרבה הרבה יותר מאשר בארץ

מה שקורה הוא שהבנות שאין להן ביקוש בכל המדינות ה"שוות" נאלצות להתפשר ולהגיע לפה..

[/QUOTE]

לא ממש מדוייק -
לתושבות רוסיה ואוקראינה קל יותר להשיג ויזה לישראל בגלל העליה מחבר העמים וזו הסיבה שאנחנו סוג של יעד מבוקש. בטח לא בגלל הלקוח הישראלי...
מה שכן, בתקופה האחרונה משטרת ההגירה מפעילה יד נוקשה יותר.
אני יודע על 2 בחורות עובדות לפחות שניסו לחזור פעם שניה וסורבו כניסה
[/QUOTE]

היתרון היחידי שיש לישראל זה הפטור מויזה , יתרון שהתערער מאוד בגלל סירובי הכניסה הרבים שהיו בשנה וחצי האחרונות.

האמת אפשר לומר שהיתרון הזה הפך לחיסרון במובן מסויים - בחורות חרדות לקנות כרטיס ולקבל סירוב בכניסה , מאשר לקבל ויזה בטוחה למדינה אחרת

36
כל הכבוד על פתיחת הפוסט .
בתור מי שהלך בעבר די הרבה לתאגיד הבת ימי , אני יכול להגיד בוודאות שהרמה יורדת והמחיר עולה .
500 שקל לשעה זה ה-מ-ו-ן כסף למי שמרוויח משכורת ממוצעת פלוס או מינוס , שאני מאמין שזה רוב האנשים כאן .
במחיר הזה אנחנו צריכים לקבל : בחורות יפות מאוד שנותנות שירות מעל ומעבר ושאין להם כמעט גבולות , בחורות נקיות שלא מקיימות יחסי מין עם לקוחות בזמן מחזור , והכי חשוב : כאלה בלי מחלות מין .

מישהו זוכר את קארין מבת ים שהייתה פה פעמיים כבר ?? בפעם הראשונה היא נתנה שירות מעולה ונראה מצויין . בביקור השני שלה הבחורה נראתה חולנית עם הרפס בשפתיים ואין לי ספק שהייתה לה מחלת מין קשה .היא הרזתה כמעט 20 קילו . האם זה עניין אותה או את בעלי התאגיד ??? ממש לא !!! .

אז נכון שלעיתים רחוקות יש איזה בחורה מומלצת שנותנת שירות טוב , אבל גם זה כבר ניהיה נדיר . 90 אחוז מהבחורות בתאגיד לא שוות אפילו 300 שקל .

כדאי שנפנים שכסף לא צומח על העצים ולרוב האנשים כאן , הוצאה של 500 שקל זה המון כסף !! .

אני קורא לאוליגופול לחזור לפורום ולתת בראש למי שצריך !! הוא בהחלט חסר .

37
אני מסכים עם החברים , אבל מה הפתרון שלכם חוץ מלהתלונן ?

אני חושב שרק להעלות את המחיר יביא לפה בחורות ברמה גבוהה יותר .

כל ההשוואות האלה של " 500 שקל באוקראינה זה משכורת ממוצעת ..." לא רלוונטיות , בחורות שבאות לעשות כסף בחו"ל באות לעשות כסף.... ברור שהן לא יקחו את אותו המחיר שהיו לוקחות בארץ המוצא שלהן .... ( שלא לדבר על כל מי שגוזר עליהן קופון על הדרך)

38
[QUOTE=מוזר31]כל הכבוד על פתיחת הפוסט .
בתור מי שהלך בעבר די הרבה לתאגיד הבת ימי , אני יכול להגיד בוודאות שהרמה יורדת והמחיר עולה .
500 שקל לשעה זה ה-מ-ו-ן כסף למי שמרוויח משכורת ממוצעת פלוס או מינוס , שאני מאמין שזה רוב האנשים כאן .
במחיר הזה אנחנו צריכים לקבל : בחורות יפות מאוד שנותנות שירות מעל ומעבר ושאין להם כמעט גבולות , בחורות נקיות שלא מקיימות יחסי מין עם לקוחות בזמן מחזור , והכי חשוב : כאלה בלי מחלות מין .

מישהו זוכר את קארין מבת ים שהייתה פה פעמיים כבר ?? בפעם הראשונה היא נתנה שירות מעולה ונראה מצויין . בביקור השני שלה הבחורה נראתה חולנית עם הרפס בשפתיים ואין לי ספק שהייתה לה מחלת מין קשה .היא הרזתה כמעט 20 קילו . האם זה עניין אותה או את בעלי התאגיד ??? ממש לא !!! .

אז נכון שלעיתים רחוקות יש איזה בחורה מומלצת שנותנת שירות טוב , אבל גם זה כבר ניהיה נדיר . 90 אחוז מהבחורות בתאגיד לא שוות אפילו 300 שקל .

כדאי שנפנים שכסף לא צומח על העצים ולרוב האנשים כאן , הוצאה של 500 שקל זה המון כסף !! .

אני קורא לאוליגופול לחזור לפורום ולתת בראש למי שצריך !! הוא בהחלט חסר .

[/QUOTE]
צודק לגמרי אחי, אפשר לעשות משהו בנידון וזה פשוט לייבש את התאגיד ולא נפקוד את הבנות לתקופה מסויימת ואז הם יראו שהלקוח תמיד צודק, גם במקרה כזה.

39
תתחילו מזה שאת הטיפ תשמרו לעצמכם, 100 שקל טיפ זו הגזמה וגם 50, בטח ובטח בכדי לקבל שירות טוב,
אתם מורידים את הרמה, ב 400 שקל היא צריכה להיות השילוב המושלם, האישה והזונה שאין לכם בבית,
תשכחו מהמילה טיפ, אין טיפ, טיפ תתנו למלצר הסטודנט המסכן בבית קפה, אם תתנו לאחד כזה 50 שקל במקום לאיזה זונה , אתם תעשו מצווה .

40
[QUOTE=ותיקק]תתחילו מזה שאת הטיפ תשמרו לעצמכם, 100 שקל טיפ זו הגזמה וגם 50, בטח ובטח בכדי לקבל שירות טוב,
אתם מורידים את הרמה, ב 400 שקל היא צריכה להיות השילוב המושלם, האישה והזונה שאין לכם בבית,
תשכחו מהמילה טיפ, אין טיפ, טיפ תתנו למלצר הסטודנט המסכן בבית קפה, אם תתנו לאחד כזה 50 שקל במקום לאיזה זונה , אתם תעשו מצווה .
[/QUOTE]
+1
או שאחרי הזיון תקנו לכם שווארמה חחחח
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”