[QUOTE=מוזר31]כל הכבוד על פתיחת הפוסט .
בתור מי שהלך בעבר די הרבה לתאגיד הבת ימי , אני יכול להגיד בוודאות שהרמה יורדת והמחיר עולה .
500 שקל לשעה זה ה-מ-ו-ן כסף למי שמרוויח משכורת ממוצעת פלוס או מינוס , שאני מאמין שזה רוב האנשים כאן .
במחיר הזה אנחנו צריכים לקבל : בחורות יפות מאוד שנותנות שירות מעל ומעבר ושאין להם כמעט גבולות , בחורות נקיות שלא מקיימות יחסי מין עם לקוחות בזמן מחזור , והכי חשוב : כאלה בלי מחלות מין .
מישהו זוכר את קארין מבת ים שהייתה פה פעמיים כבר ?? בפעם הראשונה היא נתנה שירות מעולה ונראה מצויין . בביקור השני שלה הבחורה נראתה חולנית עם הרפס בשפתיים ואין לי ספק שהייתה לה מחלת מין קשה .היא הרזתה כמעט 20 קילו . האם זה עניין אותה או את בעלי התאגיד ??? ממש לא !!! .
אז נכון שלעיתים רחוקות יש איזה בחורה מומלצת שנותנת שירות טוב , אבל גם זה כבר ניהיה נדיר . 90 אחוז מהבחורות בתאגיד לא שוות אפילו 300 שקל .
כדאי שנפנים שכסף לא צומח על העצים ולרוב האנשים כאן , הוצאה של 500 שקל זה המון כסף !! .
אני קורא לאוליגופול לחזור לפורום ולתת בראש למי שצריך !! הוא בהחלט חסר .
[/QUOTE]
צודק לגמרי אחי, אפשר לעשות משהו בנידון וזה פשוט לייבש את התאגיד ולא נפקוד את הבנות לתקופה מסויימת ואז הם יראו שהלקוח תמיד צודק, גם במקרה כזה.