כ דיון בנושא חוק ההפללה והפמיניסטיות - דף 4 - סקס אדיר

דיון בנושא חוק ההפללה והפמיניסטיות

31
לקסר לצערי החוק לא ייקבר. יותר מידי רעש מצד כל העמותות הפמיניסטיות
במקום למסד ולהסדיר את התחום ולתת שקט לכאלה בחורות שעובדות באופן עצמאי ומרצונן החופשי, בישראל כמו בישראל דואגים רק לשמן את קופת המדינה
כמובן שיקצו כמה וכמה פקחים/שוטרים ויעשו רעש וצילצולים בתקופה הקרובה, זה יכול להכניס הון לקופת המדינה פשוט הון ולכן לא יוותרו בכזאת קלות
יהיו כמה מסכנים (מקווה שלא אף אחד מכאן) שיתפסו למען יראו ויראו ובסוף החוק הזה יישאר עקר כמו החוק למניעת עישון. בתקופה הקרובה אני צופה קצת בלאגן ורעש

33
לעניות דעתי הזונות היחידות שיש לאסור על פעילותן ולהדביק אחריות פלילית ללקוחות שלהן הן אלו שנמצאות בירושלים ולא מפני שיש בעבודתן משום פגיעה ברצונן החופשי אלא דווקא מפני שהן יצאו משליטה וגורמות רק נזקים .....

נדמה לי שיש 120 כאלה אם אני לא טועה .......
:-)

35
נקודה שלא עלתה כאן.... נכון שקשה להוכיח מה קרה בתוך החדר ,כי הזונה ב 99% מהמקרים תהיה הגונה ולא תפליל את הלקוח שלה שממנו היא חיה.... אבל כל הודעה כאן בפורום היא הודאה והפללה עצמית... הפורום הזה יצטרך להעלם או לעבור שינוי מאד יסודי שהכל ירשם ברמזים...

38
בנצי, לצערי לקסר צודק. בלי להכנס לפרטים פה (בנצי אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי), אני יודע בוודאות שיש לחץ אדיר ומאסיבי מכיוון הדתיים ובמיוחד הבית היהודי להעביר את החוק, ואפילו להחמיר אותו. דווקא איילת שקד לא דחפה בכלל לכיוון.
כל השאר חפשו בגוגל:
ארגונים דתיים תומכים בהפללת צרכני זנות: נוגד את המצפון היהודי
מכל מקום, ככל שכמות הדתיים תגבר בעתיד, כך השפעתם תגדל.

נקודת האור שיש כאן, היא שבמשרד המשפטים מתנגדים בצורה גורפת לחוק. יש להם טיעונים שדומים לשלנו, וגם הרבה טיעונים אחרים שלא חשבתי עליהם בכלל. Embarrassed

[QUOTE=בנצי8]

[QUOTE=לקסר]
ביום רביעי החוק יעלה לקריאה טרומית. אם זה מנחם מישהו חוק דומה כבר עבר בקריאה טרומית ב-2012 ונתקע שם. אבל הפעם אני פסימי בגלל המעורבות של הדוסים הדפוקים מהבית היהודי שדוחפים את האף שלהם לחיים שלנו. אין מה לעשות... יש להם הרבה יותר השפעה מזהבה גלאון והשמאל ההזוי שלה.
[/QUOTE]
יש לך איזה הטיה....אתה אולי/כנראה נגד המפלגות הדתיות אז אתה אוטומטית מייחס להם כל דבר.
מה לעשות שמי שיזם,דחף ולחץ זה רק פמיניסטיות, משמאל, מהמרכז ומימין וח"כ דתיים היו אפאתיים.
תנסה להתבונן למציאות בצורה אוביקטיבית ולא להלביש דעות קדומות נוסח "הדתיים אשמים בכל"
על עובדות שהן לחלוטין לא מה שאתה רוצה לחשוב.

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

40
אתם פשוט בורים.
החוק עבר ועדת שרים לחקיקה (שזה לא הליך חקיקה) אלא קובע את עמדת הממשלה בהצבעה ויכול להעביר את זה במקום בארבע קריאות (פרטית יש טרמית ואילו ממשלתית אין טרומית) בשלוש קריאות.
כרע זה רק מונח על שולחן הכנסת. טרם נדון ואיש לא הצביע עליו.
אחר הקריאה הראשונה הוא יעבר לוועדה שתכין אותו לקריאה שניה ושלישית.
הדבר החשוב להבין שוועדת שרים זו הקואליציה בלבד. כלומר עמדת הבית היהודי היא זו שגרמה לחוק לעבור. אילו החוק לא היה נהנה מתמיכת הקואליציה לא היה עובר בוועד שרים.

שום דבר לא מפתה אותי חוץ מהפיתוי!

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”