כ תנך כתום - חדש בניילון - דף 4 - סקס אדיר

תנך כתום - חדש בניילון

33
שלום, בהמשך לדיווח של לשונאי, עקבתי אחרי הגברת מספר ימים, מכיוון שלא אוהב רזות אנוכי והיא ממש רזה התלבטתי, בתמונות נראתה לי ילדה רעה אז פניתי אליה, זרקתי חכה כמו שאומרים...התכתבנו לא מעט, ענתה בסבלנות רבה, כששאלתי מה מחפשת כתבה גם לי: כסף. שאלתי מה אוהבת, ענתה הכל, שאלתי כמה כסף, להפתעתי הרבה כתבה "300". אמרתי לעצמי במחיר כזה חריג ונדיר אני הולך לפגוש אותה למרות שבדרך כלל אחרי שבחורה אומרת הכל אני מצפה למגבלות במפגש עצמו...זרמתי וקבענו.
מכיוון שקצת הייתי חרד ופרנואיד, בכל זאת איזור חדרה לא משופע בנותנות שירות נזהרתי והתכתבתי איתה רק באתר למרות שנתנה לי נייד שלה. תיאום קל, עושה רושם שפנויה רוב היום חברים, אולי אחרי הדיווח הזה פחות...
למפגש:
הבחורה דוברת רוסית , מעט אנגלית, נחמדה מאוד, פנים לא יפות, גוף של נערה, עושה הכל מכל כולל מציצה מצויינת, ניסיתי אנאלי באישורה, לא הצלחנו כל כך עקב בעיות טכניות, היא דווקא זרמה.
זיון בכל התנוחות, היינו יחד שעתיים, שתי גמירות בפה, שוב ,נחמדה, ליברלית, פעם שלישית שלה בארץ, כששאלתי למה חדרה אמרה שזה מה שהצליחה למצוא...לי זה טוב שלא צריך לנסוע למרכז.
שילמתי לה 300 שח ועוד 200 לצימר בסביבה מחוץ לחדרה.
סיכמנו להיפגש שוב.
הכינוי שלה בכתום הוא Aida.
נא לא לפנות אלי לטלפון, קל לתקשר עימה באתר.
בהצלחה חברים.

תנך כתום - חדש בניילון

34
אלנה (Alena) 33 חזרה לסיבוב נוסף. הזהות שלה באתר 933673889 (המנוסים בנבחי הכתום יזהו שמדובר בותיקה).

אני פגשתי אותה באחד הביקורים הקודמים שלה בסוף 2016; האירוח היה בשד' בן גוריון בבת ים. ניסתה 1000, אבל התפשרה על 600. לבחורה יש גוף מהסרטים וגם פנים יפות (תלוי בטעם כמובן). התמונות באתר הן שלה בודאות, אם כי מלפני מספר שנים, אבל תוכלו בהחלט להתרשם.

הבעיה היא עם היחס שלה, שהוא אי-שם בין אדיש לעויין. תוסיפו לכך נטייה למצבי רוח ותבינו למה ההחלטה שלי שלא לפגשה שנית הייתה קלה וחד משמעית. אבל כל אחד וטעמו עמו; למי שעדיין מעוניין אשמח להעביר את הפרטים שלה בפרטי, וכך תוכלו להתכתב אתה בואטסאפ.

שימו לב שממני ביקשה תמונה ועם המצב הנוכחי בתחום זה בבת ים (אם עדיין מקבלת שם), אני משוכנע שהזהירות שלה רק תגבר.

תנך כתום - חדש בניילון

38
מתחבר מאוד לדיווח שמעליי של shon diesel
בחורה ממש חמודה רזה ואנאלית . מציצה מעולה !
נהנתי מאוד אך לא חושב שאחזור רק בגלל שזה קצת רחוק לי ...
בכל אופן באישורה בלבד אני מוכן להעביר את הטלפון שלה לכמה חברים ביום בשביל לא ליצור הצפה ולחץ על הבחורה .. כמו כן בבקשה לא להציף גם אותי כי קשה לענות ל20 גברים חרמנים בו זמנית .
שרשור מפורט יותר פתחתי בנפרד תחת הכותרת aida-חדרה- skinny
כשהזין עומד השכל בתחת !

תנך כתום - חדש בניילון

39
יוליה מקסימה ממש.
ת.ז.כתום - 1751167020
בחורה נחמדה, חייכנית. כוסית אמיתית. ממש כמו בתמונות (לא חושב שגילה 27, אולי 35, אבל נראית מעולה).
מוצצת אליפות (בלי), נעים ממש, גם ביצים, כל הטיפול. נהניתי מאוד.
מדברת קצת אנגלית.
אולי אבוא שוב
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”