אחרי שהייתי אצל
ויקה
המלכה

שבוע שעבר -
ויצאתי ממנה מסוחרר
על גבול השיגעון ממש

- היה לי ברור שהמטרה הבאה היא
ליזה חברתה הטובה

, שקיבלתי עליה אינסוף המלצות ומחמאות כאן ובפרטי כולל מויקה עצמה

. אז באופן נדיר במיוחד אצלי(
כי ליזה היא בחורה נדירה
) קבעתי איתה
יומיים לפני.
תבינו שזה מאוד חריג אצלי. אפשר לספור על כף יד אחת את מס' הבחורות שקבעתי איתן מראש יום-יומיים ומעלה לאורך השנים.
אני תמיד קובע לאותו יום מספר שעות לפני.
אבל כאמור ליזה היא בחורה חריגה באיכויותיה ובסוג החוויה שהיא מעניקה

(לפי הדיווחים כמובן. אני כאמור עדיין לא ביקרתי). אז לבחורה יוצאת דופן קבעתי בזמן מקדים יוצא דופן

.
לקראת היום המיוחל ההתרגשות הייתה
בשיאה

(
אני חולהההה
על האדרנלין הזה שלפני מפגש עם מישהי חדשה. במיוחד מישהי שקראתי עליה כ"כ הרבה מחמאות ודיווחים מדהימים

) ומה רבה הייתה אכזבתי

שליזה הודיעה כמה שעות לפני המפגש שהיא ב"ימים אדומים" כהגדרתה. כלומר מחזור

.
אכן בעסה רצינית

כי באמת אנוכי כ"כ רוצה ומשתוקק כבר הרבה זמן לפגוש אותה

,
אך אל דאגה! לאחיכם המלוקסר תמיד יש גיבוי בבנק המטרות
. החלטתי ללכת על
מילנה שאומנם נמצאת אצלי בעדיפות שנייה, אך עוזבת עוד כמה ימים ורציתי להספיק לדגום.
טלפון לפקידה, קבענו, והעגתי לבן יהודה בת"א. בדרכי לשם הפקידה מסמסת לי תיזכורת לשעת הפגישה+שיחה שלא נענתה כי הייתי עסוק במשהו ולא שמתי לב. מצד אחד זה מראה על רצינות, סדר ואירגון ויש לברך על כך

, אך מצד שני זה עלול לגרום לאי נעימות לחרדי הדיסקרטיות ביניכם...
במיוחד אלו שמשתמשים בטלפון הפרטי שלהם למפגשים כאלו. אני לא נמנה לא על אלה(חרדי דיסקרטיות) ולא על אלה(משתמש בטלפון מבצעי) אז פחות אכפת לי.
לעינייננו: הקדמתי את הגעתי בחצי שעה אז התבקשתי להמתין עוד כ-15 ד' ולהתקשר שוב. המתנתי, טלפון נוסף לפקידה וקיבלתי אישור לעלות. מארחת בבניין ישן אך דירה יפה ומשופצת
שהיא נמצאת בה לבד
. גם הדירה עצמה גדולה ומרווחת יחסית לדירות תאגיד אחרות שהייתי בהן

. כנראה בגלל שאינה מחולקת.
דפיקה בדלת ומילנה פותחת מבלי התרגיל של הסתתרות מאחורי הדלת

. עוד לא הספקתי להתרשם ממנה וכבר התנפלה עליי בחיבוקים ונשיקות

. טיזרית לא קטנה הבחורה כפי שאפרט בהמשך

.
אחרי סדרת נשיקות, חיבוקים ומזמוזים(
הכל ביוזמתה!
) התנתקנו

והצלחתי סופסוף קצת להתרשם מהמראה שלה.
בת 27, 173 ס"מ, שיער שחור, פנים לא חלקות יתר על המידה אבל עדיין בסדר גמור, אף שנראה כמנותח, שפתיים מוזרקות בקטנה, צבע עור שחום במקצת(הספיקה להיות בים. יש סימני חוטיני על הטוסיק

), חזה קטן, מבנה גוף רזה-חטוב במקצת, רגליים ארוכות ורזות, ישבן קטן וחצוף.
זה הפירסום שלה:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=18371יש לציין שהתמונות במודעה אמיתיות אך עם קצת פוטושופ. קיבלה אותי בגופייה שחורה אוורירית+מכנסון שחור. מגיעה אלינו ממוסקבה. כבר הייתה 5 פעמים בישראל כתיירת. זו פעם ראשונה שמשלבת עבודה בטיול.
דוברת אנגלית מאוד מאוד בסיסית שבקושי מאפשרת לתקשר והייתי צריך קצת עזרה מד"ר גוגל
. ממבט ראשון לא ממש עשתה לי את זה... כלומר, היא נכנסת להגדרה של כוסית - וגם גבוהה ושחומה יחסית כמו שאנוי אוהב

- פשוט מבנה גופה נראה לי מעט רזה וגרום ואני אוהב אותן יותר סוסות, בריאות וחטובות

. למרות זאת החלטתי להישאר לאור הרושם הטוב שעשתה בכניסה

.
הפרטים הרגילים לתאגיד:
40 ש"ח ל-40 דקות, 500 לשעה. בחרתי במסלול הארוך כי המשחקים הטיזריים שלה עשו לי את זה

ובלי קשר הייתי חרמן

(מה חדש?

). הנחתי את השטרות על השולחן לא לפני שמילנה החמודה פתחה בעוד סדרת נשיקות ומזמוזים לחימום האווירה

- ולא שהיה קר או משהו כן?

- שנענו במזמוזים נגדיים מצידי

. מגבת נמסרה ונכנסתי להתקלח.
יצאתי, התנגבתי, ולמרות שביקשתי ממילנה להישאר לבושה כי אנוכי רוצה להפשיט אותה

(
חולה על הקטע הזה!
) - היא כבר הייתה ערומה...

כנראה בגלל האנגלית הקלוקלת שלה

-
יותר נכון חוסר האנגלית הכמעט מוחלט שלה
- לא ממש הבינה אותי

. נו, בקטנה

. התחלנו מזמוזים בעמידה כולל נשיקות וליקוקים

בצוואר ובכל הגוף. מילנה כאמור קודם
טיזרית רצינית
ויודעת איך להתנהג כדי להלהיט את חושיו של הגבר

. התחככה בי עם הגוף שלה בצורה מגרה מאוד כשהיא מוסיפה התנשפויות וליקוקים בצוואר ובגוף. זורמת לצרפתיות אך לא מלאות ועמוקות לשון בלשון כמו שאני אוהב. בגוף היא מאוד חלקה ונעימה למגע למעט פלומת שיער שהשאירה מעל הכוס... לקישוט כנראה

.
נשכבנו על המיטה כשאני מעליה מלקק

ומנשק בלי סוף את המתוקה(
חירמנה אותי כהגון עם כל ההתגרויות הקטנות שלה

). התחבקנו בחום

, הסתובבתי לשכיבה על הגב ומילנה ירדה לאט לאט ובהשקעה ראויה לציון בליקוקים ונשיקות לאורך הפנים, צוואר, גוף ורגליים, כשהיא מתעכבת בכוונה בכל האיזור שמסביב לזין כדי לגרות אותי עוד יותר

. בסוף הגיעה לשורש העניין וירדה למציצה רטובה אך לא הצליחה להעמיק יתר על המידה... טוב, אחרי שבשבוע שעבר
ויקה

העלימה לי את הכלי לחלוטין במעמקי גרונה

כל מציצה אחרת ניראית לי עכשיו באור אחר/קנה מידה שונה לגמרי...

אבל בכל זאת, ויקה היא
נדירה

וקשה -
אפילו לא הוגן הייתי אומר - להשוות אליה.
המשיכה בעבודתה על החבר מקומה מלמטה+ליקוקי

ביצים ומפשעה. ביקשתי ממנה לעבור ל-69. לא התלהבה כ"כ אבל זרמה

. המשיכה במציצה וליקוקי ביצים בעוד אני יורד לה על שני החורים+אצבעות בכוס. מאצבע בישבן ביקשה להימנע וכמובן שכיבדתי זאת

. קונדום שהבאתי עימי מהבית הולבש, ומילנה עלתה לרכיבה איטית שתפסה לאט לאט יותר קצב

. כופפתי אותה אליה וזיינתי אותה באינטנסיביות מלמטה לקול גניחותיה

, כשהיא מקביל מלקקת את צווארי ופניי+צרפתיות בקטנה(
כאמור קודם - לא זורמת לצרפתיות מלאות ועמוקות). ככה המשכנו מס' דקות עד שהפכתי אותה למיסיונרית. חדרתי אליה כשהיא מותחת את רגליה מהצדדים, וזיינתי אותה
עמוק וחושני כמו שאני אוהב

+נשיקות וליקוקים בצוואר.
להפתעתי
מילנה התגלתה כבחורה פיזית ודי חזקה למרות גופה הרזה יחסית

, והסתדרה מצויין עם הפיזיות שלי והזיון האנרגטי

. הזיון במיסיונרית המשיך כשמילנה שינתה תנוחה ושמה את רגליה על כתפיי, מיצינו וסובבתי אותה לדוגי.
כמו שכתבתי קודם -
יש לה ישבן קטן וחצוף בעוד אני אוהב דווקא ישבנים בולטים ומעט בשרניים. בכל מקרה חדרתי אליה בדוגי ופימפמתי בעוצמה מס' דקות+כאפות עידוד בטוסיק החמוד שלה. בסוף השכבתי אותה על הבטן וזיינתי אותה עוד קצת עד להתפוצצות בגומי.
קמנו, הורידה לי את הגומי וביקשתי להיכנס להתקלח לפני האקט השני. התקלחתי בעוד מילנה שרועה בסלון ועוסקה בטלפון. סיימתי, התנגבתי וניגשתי אליה בעוד היא מבררת משהו עם הבוס שלה כנראה. שוב התחלתי למזמז אותה בחרמנות

בעוד היא עסוקה בטלפון, ומילנה אמרה שאין בעיה עם אקט שני רק הבהירה שלא נותר הרבה זמן. הצצתי בשעון, אכן נותרו כ - 20-25 דקות,
ובשבילי זה יותר ממספיק

. עברנו שוב - לאחר סשן ארוך נוסף של התמזמזויות וליקוקים

/נשיקות בעמידה - לחדר השינה ונשכבתי על הגב כשמילנה מוכוונת על ידי בזריזות למציצה כדי להספיק עוד אקט. מוצצת מושקע אך כמו שכתבתי קודם - אינה מסוגלת לגרון עמוק אמיתי. אך עדיין מציצה סבבה לגמרי

.
הזין נעמד, הלבישה קונדום ועלתה לרכיבה עם הגב אליי הפעם. אח"כ הסתובבה לרכיבה רגילה, שוב כופפתי אותה לזיון טוב מלמטה

בעוד היא מלקקת

ומנשקת אותי, מיצינו וסובבתי אותה לפינאלה בדוגי.
הפעם הזיון היה אפילו אגרסיבי יותר ממקודם
(מה לעשות... הבחורה באמת טיזרית
ויודעת לגרות את החושים
עם כל המשחקים והמחוות הקטנות שהיא עושה לכל אורך המפגש
. באמת טובה בקטע הזה
) כשכל המיטה זזה ורועדת מעוצמת הזיון

. שוב מילנה התגלתה כבחורה פיזית וחזקה

שיכולה להסתדר עם סקס קצבי/פראי. המשכתי כך עוד מספר דקות,
הקצב עלה עוד יותר

, כאפות עידוד הונחתו על הטוסיק השובב שלה, עד שלבסוף התפוצצתי בפעם השנייה בגומי בעוד מילנה משחקת לי בביצים מלמטה.
קמנו, הורידה לי את הקונדום הממולא,
והודיתי לה בחום
והמון נשיקות וחיבוקים
על החוויה. נשאר לנו עוד מס' דקות עד לתום הזמן,
ודקות אלו נוצלו היטב
ע"י שנינו לעוד סשן ארוך, אינטימי וטיזרי של נשיקות/ליקוקים
/מזמוזים
ומה לא בעצם... גם גיליתי שמילנה אוהבת להביט על עצמה במראה תוך כדי הקטעים האלו
. ניצלתי זאת והרמתי אותה צמוד אליי ממול המראה בחדר השינה

. היא ממש התלהבה ונכנסה לזה

, תוך שהיא מתנענעת בזרועותיי ו'מדמה' תנועות של זיון בעמידה תוך שהיא מקפידה לבדוק במראה איך הקטע נראה מהצד

. הזמן תם, התלבשתי והודיתי לה בחום תוך אינספור נשיקות, חיבוקים

וליקוקים נוספים

(
כאילו שלא היו מספיק מאלה לכל אורך המפגש
) עד לפתח הדלת.
נפרדנו בעוד חיבוק

ארוך וחושני+נשיקות ויצאתי לדרכי.
סה"כ הייתי שם כשעה כולל שתי מקלחות. מילנה הייתה קצת לחוצה בזמן לפני האקט השני אך בסופו של דבר קיבלתי את מלוא השעה(אפילו קצת חרגנו ממנה הייתי אומר)+סשן מזמוזים/נשיקות נוסף לאחר האקט השני

.
למעוניינים: כדאי להזדרז. עוזבת ביום ראשון 20/8. אמרה שאולי תחזור באוקטובר-נובמבר.לסיכום: בחורה מתוקה, נראית טוב++, שירותית, זורמת, סבלנית ומעל הכל - טיזרית לא קטנה שיודעת איך לגרות גבר. החסרונות הן שהיא לטעמי קצת רזה אך הפתיעה אותי בפיזיות שלה וביכולתה להסתדר עם אחד כמוני. על אנאלי לא שאלתי ולא עניין אותי. גמירה בפה גם לא עניינה אותי אך מדיווחים קודמים עושה רושם שאין לה בעיה עם זה. צרפתיות יש אך לא זורמת עד הסוף, ועדיין נותנת הרגשת GFE מצויינת. ממש כמו יזיזה טובה. האם שווה את המחיר? אחרי ויקה כל בחורה ברמת ה-500 ש"ח ומעלה ניראית לי פתאום באור אחר לגמרי
. אך זו לא חוכמה. ויקה באמת נדירה ומיוחדת

, ולטעמי זה פשוט לא הוגן כלפי אחרות שמשווים אותן למלכה כמותה. אז אם נוציא את ויקה מהמשוואה, מילנה בהחלט שווה את המחיר. האם אחזור? לא נראה לי, כי למרות החוויה הטובה היא קצת רזה לטעמי וגם ככה עוד כמה ימים היא כבר לא פה. אבל בהחלט מומלצת. תהנו(מי שיספיק
) ותתייחסו אליה יפה.
אח"כ הלכתי ל
מאשה. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא: