דגימה כפולה+ערבייה כוסית
33טוב אז חברים אני קיבלתי את המס' מסשה כאן תודה אבל הבחורה לא לטעמי בכלל הדירה שלה חנוקה כמו כוס של מעשנת במוזיאון סקס באמסטרדם אחרי שהיא סיימה את הסיגר שלילוב לא בריא של עשן וריח כוס בקיצור ולעניין מחאה בצלקות שנראות כאילו ד''ר חמודי אל מחמודי שפרש בשעה השניה לשנה הראשונה של לימודי התואר ריטש לה את הגוף והדביק עם קצת קמח ומים הדירה אכן גם מלאה בויברטורים דילדודאים חגורות מצליפים וגם מתקן נועלים את הראש והידיים כמו בימי הביניים ואיך אפשר לשכוח את מלך הדילדואים זין שחור ענק בגודל של ואזה משהו לא הגיוני בעליל גם לפילה ייבשה אותי שעה למטה בטענה שהבחור שסיים מתקלח וכשחבריקו שלי פעיל גם שעה עוברת לי כמו טיל אמרו ערביה מהשטחים אמרו חירשת וואלה שירין גם קצת עילגת מדברת חצי עברית חצי פנטומימה וגם השתמשה בי כמתרגם ללקוח הבאה שדיבר רק באנגלית ורצה ב150 גמירה בפה מבחינת סקס נראה שאין לה בעיה לקבל אותו חזק ובכל הכוח מציצה בלי חציצה אם תתעקשו תקבלו אבל בעקרון היא מריחה אותו כאילו הייתה כלב גישוש בגלגול הקודם ומחליטה אם כן או לא שמה ג'ל חיכוך שמתחמם ומרגיש כאילו הכנסתם את חבריקו לטאבון מקורי תוצרת השטחים התמונות שהיא שולחת לא משקפות את נמציאות בכלל מסתירה את כל הפגמים שיש בה מבחינתי כמו שאמרתי נוכח החרמנות שיא בחג והמחיר הנוח 300 לעומת כל ה500 צפונה שבאתרים הלכתי המתנתי די הרבה השפרצתי די מהר וחזרתי הביתהבלי הגיטרה 300 טיבין ותקילין.