כ קטיה תאגיד - דף 4 - סקס אדיר

קטיה תאגיד

33
קטיה = בחורה טובה עם לב רחב
צהריים טובים חברים, אז ככה אתמול בלילה הייתי הלקוח האחרון שלה, יש לציין שחפוזי קצת צודק בנושא של הפקידה,
אתמול היא פשוט הרגה אותי, במלא מובן המילה, התקשרתי בשעה 17.00 על מנת לתאם הגעה לשעה 23.00, אמרה לי
הפקידה הכל סגור תתקשר עוד פעם בשעה 20.30 להגיד בטוח שאתה בא, משעה 20.30 עד 21.30 הטלפון סגור, ובסוף
הצלחתי לתפוס אותה, אני אומר לה שהכל סגור עם קטיה ואני מגיע כמו שקבענו, מסתבר שלכל פקידה יש 3 בנות שהיא
אחראית עליהם, והם פשוט מנווטות את הלקוחות לבנות שאין להם עבודה, יש עוד אחת בתאגיד שהדיווחים כאן לא היו
טובים עליה קוראים לה ויקה, והפקידה פשוט ניסתה בכל דרך שרק היא יכולה לדחוף לי אותה, והתחילה לומר, אתה
תיאמת איתי על ויקה ולא על קטיה, והתקשרת לטלפון של ויקה, היא ממש טובה וממש כדאי לך להכנס איתה, אני אומר לה
גברת אני התקשרתי לטלפון של קטיה וסיכמתי איתך על קטיה ולא על ויקה, עד שבסוף לאחר שהטונים עלו לרמות די גבוהות
היא אומרת אהה נכון הטלפון שהתקשרת הוא די דומה לאחד אחד שרצה את ויקה וכנראה התבלבלתי, אמרתי לה נו תכלס?
אמרה בסדר תבוא בשעה 23.00 אבל יכול להיות שזה יהיה 23.15, אמרתי בסדר אני כבר שם אני יחכה רבע שעה, אני
כבר רגיל לייבושים כאלו ואחרים אצל בנות עובדות לצערי, 23.15 בול הטלפון מצלצל, אתה יכול לעלות עכשיו, נכנס לבניין
עולה קומה שניה, פותחת לי את הדלת קטיה, ולשמחתי נראה לי שמצאתי את האושר האמיתי.
נ.ב עד כאן פחות או יותר סיפור הפקידה, חפוזי תיזהר בקצב הזה הדיווח הבא שלי יהיה, מפגש מהנה עם פקידת התאגיד,
ואני מבטיח לך שהוא יהיה באורך של 4 עמודים לפחות.
אז ככה חברים כאן אמרו שהבחורה כבר שחוקה, ושהיא כבר יודעת את העבודה, אצלי הדברים היו בדיוק לצד ההפוך,
איך שנכנסתי עוד לפני התשלום, ולפני שאלת הפרטים המתבקשים לפני מפגש, ישר הבחורה התנפלה עלי בנשיקות עמוקות,
במשך 5 דקות לפחות, ושאלה מה אני מחפש, אמרתי לה אני לא מחפש כלום, כבר מצאתי הכל, משלם את האתנן הרגיל
של התאגיד מסלול מלא, אני לא אוהב לקחת את המסלול המקוצר, כי לפי דעתי הוא לא מצדיק את המחיר, וגם הראש שלי
כל הזמן בשעון שהנה אוטוטו נגמר הזמן, אז המסלול המלא הוא היחיד שאני לוקח עם בנות עובדות.
מגישה מגבת ואומרת לך תעשה מקלחת, נכנס למקלחת סוגר את הדלת, ואחרי דקה בדיוק הדלת נפתחת בסערה והנה היא
בפנים איתי בתוך המקלחת ללא כל בקשה מצידי, יש לציין שהמקלחת די קטנה, מקלחון אם אפשר לקרוא לו כך, אז זה די צפוף
שם, אבל איך אומרים אם יש מקום בלב יש מקום להכל, יוצאים מהמקלחת מתנגב, והמסלול מהמקלחת עד למיטת הטיפולים
שהוא די קצר היה נראה לי די ארוך, כי לקח לנו להכנס למיטה משהו כמו 7-8 דקות, נשיקות צרפתיות עמוקות, הבחורה
מתנשקת טוב מאוד, אך לא מתמסרת לזה, לפי דעתי לנה עושה את זה יותר טוב ממנה, מציצה חשופה עמוקה, קצת
הכוונתי אותה שתסגור את הפה שלה חזק ואז המציצה הייתה חלומית, עוברים למיטה, ירידות אחד לשניה, 6*9, והנה אחרי
כמה דקות והבחורה גומרת בקול תרועה רמה, אמרתי לה אצלי בחורה גומרת לפחות 3 פעמים, אמרה אין מצב אני רק פעם
אחת, אמרתי לה נחיה ונראה, לאחר הגמירה שלה חזרה שוב למצוץ אותו, כיבוס ביצים ברמה גבוהה, החברים שכחו לציין
אבל היא יורדת דרומה באהבה גדולה, ומכניסה את הלשון שלה פנימה עמוק לתוך החור, ותוך כדי שהיא מוצצת היא מכניסה
לך אצבע בחור ומזיינת אותך, והיא בעצמה נהנת מזה, מרוב שמצצה כמעט גמרתי מהמציצה שלה, ואמרה לי תגמור לי בפה בבקשה?
אמרתי לה שאני לא אוהב את זה אני מעדיף לגמור לך בתוך הכוס, אבל פעם שניה שאני לא נוהג לגמור פעם שניה בשעה, אם תצליחי
תקבלי את מלוא זרעי לתוך פיך, הולבשה החליפה, זיון טוב בכל התנוחות, עד שגמרתי בדוגי בתרועה רמה.
מקלחת קצרה אני והיא שוב, וחזרה לעבודה, והיא החליטה מה שלא יהיה היא חייבת זרע היום, אמרתי לה קודם את גומרת ואחר כך
אני, מתחילים להתחרמן נשיקות עמוקות, אוכל לה את החזה הקטן שלה, ויורד לה, ולאחר כ8 דקות הגברת גומרת שוב, ואמרה לי אף
פעם בחיים לא הצלחתי לגמור פעמיים, ואיתך הצלחתי ויותר טוב מפעם קודמת, תודה רבה לך, אבל אני עדיין רוצה זרע, אמרתי תקבלי,
נשיקות עמוקות תוך כדי שהיא מביאה לי ביד, והופה הוא נעמד כמו טיל והגברת בעננים, עוד כמה דקות וזרם חם ולח מגיע לתוך פיה
באהבה רבה, יש לציין שהיא לא בולעת אלא הולכת לכיור יורקת ושוטפת את הפה, עד כאן פחות או יותר המפגש המהנה שחוויתי אתמול בלילה.
לגבי התיאור של הבחורה, היא לא יפה בפנים אלא די נאה הייתי אומר, חזה קטן וחצוץ עומד יפה מאוד ורך למגע, גוף של בחורה בת 20 כפי שאמרו כבר קודמי, שפתי כוס מאוד יפים למרות שצריך קצת לעמול כדי למצוא את הנקודה נכונה שם, תחת מאוד יפה קטן וחמוד.
לגבי חזרה שלי לסיבוב שני אז אני לא בטוח שאני אחזור, כי לנה אם אותם נתונים כמו שלה פחות או יותר, עושה לי את זה יותר, הן
בהתמסרות בנשיקות, והן המציצה היותר מושקעת מצידה, אני עוד צריך לעכל את מה שעבר עלי
לסיכון החוויה הייתי נותן 10 על הכל חוץ מהנשיקות שיורדות אצלי ל 8 בגלל שהיא לא מתמסרת ללקוח בהם.
להלן הקישור למי שעדיין מחפש את הטלפון או לא מסתדר
https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=20210
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

קטיה תאגיד

35
חפוזי אבל זה נקרא כימיה אחי,אתה בוודאי קורא את הדיווחים שלי אז יש הרבה שגם נפלתי ,
וכן אני מגלח את איזור חלצי כולל החזה ובחורות כנראה אוהבות את זה,
לגבי הגמירה בפה אחי אני פשוט לא האמנתי אבל כל הבקשה הייתה ממנה, אני בחיים לא שואל בחורה שאני מתכתב איתה
או מגיע לדירתה, לגבי עניין זה, כי פשוט אני לא אוהב את זה, אבל היא פשוט התחננה אלי, והייתה כימיה טובה אז היא קיבלה
את מלוא זרעי.
נ.ב אבל בגדול לא אמרת איך הדיווח אחי מושקע נכון?
אהוב כל אדם באשר הוא

קטיה תאגיד

37
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=חולה חזה עומד]נ.ב אבל בגדול לא אמרת איך הדיווח אחי מושקע נכון? [/QUOTE]

נפלא, למרות שאני לא מסכים כי לדעתי היא שחוקה...[/QUOTE]
בוא אני אסביר לך משהו שתבין, פעם ראשונה שאתה מגיע אליה היא לא מכירה אותך, מה השיגעונות שלך, ומה הדרישות
שלך ממנה, בפעם הבאה שאתה מגיע היא כבר יותר חכמה, ויודעת איך למשוך בחוטים היטב, כדי שאתה תרגיש
שהיא שחוקה וכדי שלא תבוא אליה שוב, כי היא פשוט לא רוצה אותך, ( אותך אחי לא הכוונה לגביך נשמה אלא לגבי כל אחד
שהיא נפגשת איתו, במקרה הזה אני מדבר אליך ) וזאת בדיוק ההרגשה שהיא נותנת בפעם השניה, אני אישית כשאין לי כימיה טובה
עם בחורה אני אפילו לא טורח לשאול אותה, אבל אם היה כימיה מטורפת, שתי דקות לפני שאני יוצא מביתה, אני שואל אותה
את רוצה שאני אבוא שוב? ואז לפי המבט בעיניה ולפי התגובה שלה אני מבין אם היא רוצה אותי או לא? כי כשאתה עומד פנים מול
פנים מולה, הבעת פנים תמיד מסגירה את הבן ולא יעזור לו כמה הוא ישקר, וכל בן אדם ואפילו הכי טיפש, יקלוט את זה בקלות,
וכן רואים זאת לפי מהירות התגובה לעצם השאלה שהנחתת עליה בבום, כשאני שאלתי אותה אם לבוא שוב, פניה זהרו מאושר,
והתשובה הייתה כן כן כן, ועם כל זאת אני עדיין מתלבט לגביה, כי לא הייתה מספיק מסירות מצידה, למרות שהיה סקס מטורף.
אהוב כל אדם באשר הוא

קטיה תאגיד

38
חולה חזה עומד,
זאת תאוריה מאד מעניינת, אבל לא בטוח שהבנתי אותה. אתה אומר שהיא תמיד רוצה לגרום לכל אחד שלא יבוא יותר לעולם, רק שהיא לא מספיק מכירה בפעם הראשונה ורק בפעם השניה היא מצליחה להביע את זה באופן אישי?
אתה מדבר על קטיה או על כל אחת?
ודרך אגב כבוד על הדיווח הארוך והיפה והמושקע.

קטיה תאגיד

39
[QUOTE=חמש תלתן]חולה חזה עומד,
זאת תאוריה מאד מעניינת, אבל לא בטוח שהבנתי אותה. אתה אומר שהיא תמיד רוצה לגרום לכל אחד שלא יבוא יותר לעולם, רק שהיא לא מספיק מכירה בפעם הראשונה ורק בפעם השניה היא מצליחה להביע את זה באופן אישי?
אתה מדבר על קטיה או על כל אחת?
ודרך אגב כבוד על הדיווח הארוך והיפה והמושקע.

[/QUOTE]
אחי זאת לא תאוריה זאת מציאות לצערי עם כל בחורה שעובדת בתחום הזה, ובין כל הדגימות שלי עם בחורות, יצא לי לא אחת לשוחח
עם כמה מהם, ופחות או יותר זה מה שאמרו לי הבנות, כי הם לא יודעות מי מגיע או מי חוזר, אז בעיני זאת לא תאוריה אלא מציאות
די עגומה שנוצרה כאן, ולכן אני תמיד אומר, אם אתה רוצה שיהיה לך סקס טוב עם בחורה, תראה לה רושם חיובי טוב בפעם
הראשונה, לא יותר מידי דרישות פנטזיונריות כאלו ואחרות, שהיא לא תראה, הנה בא בן אדם לנצל את הגוף שלי כאילו אני סחורה
שלו, ואז כשאתה מבקש בקשות כאלו ואחרות, ועשית רושם שלילי על אותה בחורה, אז בפעם השניה היא כבר יודעת איך
להתנהג, ומילא גם התגובות לכך כגון: שחוקה, עייפה, עשתה את שלה, וכיוצא בזה.
ברגע שאנו נבין שגם בצד השני יש רגשות, ויש לב שפועם, שמנסה להרגיש את הצד השני, אז ממילא הגישה שלנו תהיה חיובית
וגם הגישה של הבחורה, הרי בסופו של דבר היא לא מכונה ולא בובת מין, וגם היא רוצה להינות מהסקס עם אותו בן אדם,
אז חשוב שאנו נדע איך להתנהג, וככה אנשים אחרים ינהגו איתנו.

אהוב כל אדם באשר הוא

קטיה תאגיד

40
מניסיון רב שנים אני יכול לומר שהבנות מעדיפות קליינטים חוזרים ומוכרים ולא מזדמנים. בפגישה הראשונה הן חוששות מהגבר שנכנס ומההתנהגות שלו ולכן מעדיפות גבר מוכר.
עם זאת אין לצפות שהיא תזכור מה ההעדפות של כל אחד. היא פוגשת 10 גברים ביום וזה בלתי אפשרי.
היה לי קטע עם אחת שהייתה לי כימיה איתה ועשיתי איתה אנאלי פעמיים ובפגישה הרביעית היא שואלת אם עשיתי איתה כבר אנאלי.
הן לא מסוגלות לזכור אחרי שבוע בארץ וקבלת יותר מ-50 גברים ברצף.
אם היא הייתה זונת על שמקבלת גבר אחד בלילה והיו לה 5 גברים קבועים אז סביר להניח שהייתה זוכרת את ההעדפות ואפילו מנהלת יומן לקוחותצחוק
שועל רעב
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”