אנה 2 = ילדה בובתית
32חברים יקרים... ביום שהגיע כבר ראיתי תפרסום של הבחור .. דיברתי איתה ומיד הופתעץי לגלות משו שמעוד שנוא עליי... ציטוט שלה
"No black man"... מבחינתי הדבר מטריד מאוד לא יכול להיות שהגענו למצב כזה שהיא באה "לטייל" במדינה ועושה איפה ואיפה בין הגזעים שיש פה.. ועוד יותר חוצפה שזה קורה במדינה ישראל, שפניה מברכות כל אדם באשר הוא.
אז לחברים הבאים שמעוניינים בה אשמח שתשקלו פעמיים ויותר אם לבקר אצלה.
ואלה שיסרבו אשמח שתסבירו למה.
תן חיוך
אנה 2 = ילדה בובתית
33תגיד אתה רציני??אולי גם תפנה בתלונה למשטרת ההגירה?? הבחורה נותנת את גופה ולא חייבת לקבל אף אחד
אם לא בא לה מישהו כהה עור.משופם. נמוך. שמן. רזה. מגולח. שעיר. זו זכותה
לא קושר את זה לגזענות בכלל
חבלי לידה קשים
בלי קשר תסתובב קצת בתחנה ותראה את הרוסיות שמקבלות את כל הסודנים במאה בתחנה מרכזית
ותעדכן אם עשה לך חשק להיכנס
אנה 2 = ילדה בובתית
34לאיזה ימים הגענו מסלול מקוצר ב 400 ש"ח
600 שעה מלאה לא כולל פה ולא כולל שם..
תמשיכו להיות פראיירים ולמלא לזונות האלו את הכיסים..
"יש תמורה בעד האגרה"
במקרה זה אין תמורה לאגרהה
בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים
אנה 2 = ילדה בובתית
35[QUOTE=Dani3001] חברים יקרים... ביום שהגיע כבר ראיתי תפרסום של הבחור .. דיברתי איתה ומיד הופתעץי לגלות משו שמעוד שנוא עליי... ציטוט שלה
שמע ידידי ,
אני אקח לדוגמא בחורה ישראלית , נגיד דוגמת ''זוהר'' התמניה שמפרסמת כאן ב-600 ל-40 דקות .
היא לא מקבלת לקוחות ערבים .
וישנן כאלו שלא מקבלות גברים בגילאים מסוימים .
אני למשל התכתבתי עם פרטית רוסיה מחיפה והיא אמרה לי ''אני ניפגשת רק עם לקוחות ממוצא רוסי'' .
כל אחת והתנאים שלה , היא פרטית וזו זכותה המלאה להחליט בנושא .
"No black man"... מבחינתי הדבר מטריד מאוד לא יכול להיות שהגענו למצב כזה שהיא באה "לטייל" במדינה ועושה איפה ואיפה בין הגזעים שיש פה.. ועוד יותר חוצפה שזה קורה במדינה ישראל, שפניה מברכות כל אדם באשר הוא.
אז לחברים הבאים שמעוניינים בה אשמח שתשקלו פעמיים ויותר אם לבקר אצלה.
ואלה שיסרבו אשמח שתסבירו למה.
[/QUOTE]
שמע ידידי ,
אני אקח לדוגמא בחורה ישראלית , נגיד דוגמת ''זוהר'' התמניה שמפרסמת כאן ב-600 ל-40 דקות .
היא לא מקבלת לקוחות ערבים .
וישנן כאלו שלא מקבלות גברים בגילאים מסוימים .
אני למשל התכתבתי עם פרטית רוסיה מחיפה והיא אמרה לי ''אני ניפגשת רק עם לקוחות ממוצא רוסי'' .
כל אחת והתנאים שלה , היא פרטית וזו זכותה המלאה להחליט בנושא .
אנה 2 = ילדה בובתית
37[QUOTE=roee.barak99]לא הצלחתי לפענח מספר בלבן : מישהו יכול לתת את המספר בפרטי ? [/QUOTE]
שלחתי לך בפרטי
אהוב כל אדם באשר הוא
לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
אנה 2 = ילדה בובתית
38[QUOTE=אקסקליבר]לא נראית טוב ולא שווה 400 לשעה[/QUOTE]
אחי טעם וריח מכיר את הפתגם? יש אוהבים ויש שלא
אהוב כל אדם באשר הוא
אנה 2 = ילדה בובתית
39מכיר...חבל שאנשים לא מבינים מה הם עושים שהם משלמים 600 לשעה ו 400 לחצי שעה. יצרתם סטנדרט חדש...חבל.
אנה 2 = ילדה בובתית
40[QUOTE=אקסקליבר]מכיר...חבל שאנשים לא מבינים מה הם עושים שהם משלמים 600 לשעה ו 400 לחצי שעה. יצרתם סטנדרט חדש...חבל.[/QUOTE]
לא יצרנו שום סטנדרט חדש, אנחנו מצטרפים למציאות קיימת, בעיני הבחורה שווה את הכסף שהיא גובה, ועם שירות כמו
שלה אז אני ישלם עוד 100 ש"ח יותר, שווה לי, ומה חשבת אחי כמה לא מחוברים לפורום הזה, ויוצרים איתה קשר והולכים
אליה? אני רואה בוואצפ שלה כל יום 50 הודעות, אז על כמה אתה תוכל להשפיע? זאת המציאות זה הכסף שהבחורה גובה,
מתאים לי אני הולך אליה, אין צורך לדוש בזה, אבל מקרה כמו אנה השניה מבוגרשוב שהרימה את האף וביקשה 800 לשעה
400 לחצי זה כבר מוגזם ולזה אני לא אתן יד, למה יש גבול והיא עברה את גבול הטעם הטוב בעיני, עובדה שגם היא ראתה
את זה והורידה את המחיר בהתאם.
אהוב כל אדם באשר הוא