כ מישל תא - 500 - דף 4 - סקס אדיר

מישל תא - 500

31
לילה טוב תואר בלשון

לצערי לא הספקתי להיכנס לאתר לפני הגיעך למישל ולהבהיר לך דבר חשוב בקשר אליה . אבל אולי זה "יציל" אחרים . הייתי אצל מישל היום בשעות הערב . נחמדה מאוד , סימפתית , גוף יפה , אבל הבחורה חולה . לא משהו רציני אך לא מפסיקה להשתעל . אמרה לי שהייתה כבר אצל הרופא ולוקחת כדורים וסירופ . אף על פי שהייתה חולה התנהגה מאוד יפה חוץ מהעובדה שלא יידעה אותי בקשר לשיעול . בהתחלה לא הבנתי וחשבתי שיש לה שיעול אחד או שניים בקטנה , ולכן נכנסתי . עדיין היה טוב ונהניתי , אבל לפי דעתי עדיף לתת לה קצת מרגוע של יומיים כי כשהבחורה בריאה לחלוטין היא מתפקדת טוב . בכל מקרה נשארת איתנו עד 10 ביוני .
הפוך כל חסרון ליתרון

מישל תא - 500

32
חברים, ביקרתי את הגברת מישל המקסימה,להלן הממצאים:
בת 34 גרושה עם 3 ילדים פנים נאות מאוד חייכנית זורמת צוחקת( למרות עייפותה בתור הלקוח האחרון של היום ).. הלכתי על הארוך למרות שאני יודע שפעמיים בשעה נדיר מאוד אצלי( אולי בלי קונדום) אבל בשביל 100 שקלים אני מעדיף לתת לבחורה את ההרגשה הנחמדה הזו שגם אם גמרתי פעם אחת ונהניתי זה בסדר גמור גם אם אצא לפני שנגמרה השעה... 500 זה מחיר סביר לגמרי.. 800 לא הייתי הולך לשעה.
באמת חמודה זורמת צוחקת נשיקות ממש כמו חברה אמיתית חיבוקים כמו שאני אוהב קצת בירבורים וירדה דרומה... מציצה חשופה עדינה( ככה ביקשתי) לא אוכלת עד הסוף אבל ממש נהניתי בלי שיניים על הכיפה ומתחת וכמעט שגמרתי מהמציצה וזה כמעט אף פעם לא קורה לי... עצרתי אותה כי ידעתי שאם אני מפזר חומר אין דרך חזרה.. התחלתי לעבוד ולענג כמו שאני אוהב.. חזה סיליקון עדין לא גדול אלא מותאם בדיוק למידותיה( בערך 165 ס"מ )פטמות יפות בולטות בעדינות אכלתי לה את החזה בזמן חיכוך החלק התחתון שלה והיא נאנחת ונהנית בעדינות. ירדתי למשולש הטעים והיפה... לקח לה בערך 10 דקות ואז אצבע אחת... ועוד אחת.. לא רק שאין התנגדות גם נהנית( לעזאזל עכשיו הוא מתעורר????)אבל כשהגיעה הגמירה המיוחלת הגיעה בענק עם צעקות וסגירת רגליים על הראש והרגע הזה שבו היא לא יכולה שתיגע בה.... חולה על זה.. לקח לה דקה התאוששה הלבישה חליפה וקדימה מסיונרית והיא רטובה ונאנחת אחרי כמה דקות ביקשה היא בעצמה דוגי... חברים--תחת לתפארת מדינת סיביר!( משם הגיעה)... אחח איזה דוגי עם הפלקות עדינות עד שהקוטג' התפזר לרסיסים בתוך הגומי( שלי אגב, הכי רגיש שיש - durex reel feel- כי בלי זה לפעמים שעה לא נגמר) והיא נהנית ונאנחת ומחזיקה את הסדין וראש המיטה... בקיצור חוויה מאוד נחמדה וכיפית סיבוב אחד של 45 דקות אבל מבחינתי סבבה לגמרי..
לגבי דיסקרטיות... אה... כניסה לתוך בניין בדלת צדדית עם אינטרנט כשיש שכנים ממול אבל סביר.. לי זה לא מפריע.... מקלחת קטנה וצפופה מים חמים מגבת אחת נקייה לא הציעה אחרי עוד אחת( התקלחתי גם לפני לבקשתה ובלי קשר)... נמצאת עד 10/6..מתיאימה קבלני הריסות אבל אני עדין עם קצת הפלקות וטיפה אגרסיביות אבל לא נראה לי שתתנגד שישברו אותה..
מקווה שלא שכחתי פרטים, להלן ציונים:
מראה-9 ( רואים שהיא אמא עם בטן קטנטנה ולא צעירה בת עשרים אבל יחסית לגיל ולשלושה ילדים... מצויין.. וקעקועים מדליקים אותי תמיד ויש לה אחד גדול על הצד..
דיסקרטיות - 7
מציצה חשופה לא עמוקה אבל כיפית מאוד מבחינתי -10
מקלחת - 8
יחס ושירות של reel gfe - 9 ( הרגשתי קצת את עייפותה ועוד סיבוב היה גומר אותה - לא מומלץ להגיע בשעה האחרונה )..
חנייה - נו באמת.. תלא אביב.. חניון ממש צמוד דקה הליכה 30 שקל יימח שמם בשעה רבע לאחת עשרה בלילה אבל למזלי מצאתי חניה 3 דקות משם.
בקיצור מומלצת אבל לא בטוח שאחזור.. יש עוד הרבה דגים בים ואני אוהב לדוג...
יש לי דודא לתותה.

מישל תא - 500

33
נכון black פרט חשוב ששכחתי לציין והאמת לא חשבתי שאולי בגלל זה אחרי סיבוב אחד נראתה גמורה ולא רק סוף היום וגמירה חזקה... צודק... תודה בכל אופן.. לא נראה לי משהו רציני אמרה לי שהייתה חולה ממש לפני כמה ימים ועכשיו לקראת הסוף על כדורים.. סליחה חברים... אולי באמת מנוחה של יום יומיים לא תזיק לה.. אנחנו רק נרוויח מזה..
יש לי דודא לתותה.

מישל תא - 500

34
תואר כל הכבוד על הדיווח אחי, הייתה הרבה זמן בבנק המטרות שלך והנה פגעת בול במטרה, אני מה זה שמח בשבילך
שהייתה לך פגישה מושלמת.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”