מה שקשור בנוגע לכוסמין, גם אני לא קיבלתי ממנו את המספר ונופנפתי על ידו .. אני רשמתי את דעתי בנושא בתגובה למעלה ולא מעבר לזה . לא מצדיק את מי שמלכלך עליו מתוך עצבים שלא הביא להם את המספר . כל אחד כאן רשאי לעשות מה שהוא רוצה . אף אחד לא חייב כאן שום דבר לאף אחד . וכל אחד יפעל לפי השיקולים שלו .אבל גם לא צריך לבוא ולהתנשאות על אנשים שבאים לבקש ממך טובה בסופו של דבר אותם הבחורות שאתם מזיינים פה לא תילכו איתם לחופה .. הן לא ישארו המאהבת הקבועה שלכם לנצח. אין יותר קבוע מזמני . גם אני לא מחלק לכולם את המספרים . אבל לרוב כן . פונים אליי אנשים שהרגע פתחו משתמש . או כאלה שאני מסתכל בהודעות שלהם בעבר וכל הודעה זה רק "גבר אפשר מספר " ואין מהם שום דיווחים או תמיכה בפורום . אז לפי דעתי לאלה לא מגיע לזיין על חשבון הכיס שלי ועל חשבון הנפילות שאני עובר עם בחורות . הריי בסופו של דבר זה הכל פה עיניין כספי . אנשים לא קוראים ועוקבים אחריי התגובות כאן רק בשביל זיון טוב . 90% זה רק בשביל להימנע מנפילה . והנפילה היא כספית . לא רוצים לזרוק כסף סתם על זיון לא מוצלח ובזבוז זמן .
מה שכן אוליי טיפה מעצבן זה כל אותם המלקקים למינהם והאינטרסנטים הזולים .
בקיצור אני לא שופט אף אחד שכל אחד יעשה מה שטוב לו , אבל קודם כל תיהיו בני אדם עם כבוד עצמי .
תזיינו ותהנו וספרו לחברים . יום טוב