כ דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום - דף 34 - סקס אדיר

דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום

331

https://www.davar1.co.il/135810/

ציטוט קטע מכתבה לפי כללי הציטוט ההוגן.
ציטוט:
"
מיגור הזנות

אסור, אבל אפשר

הגישה לאתר 'סקס פורום' נחסמה, אך הגולשים עקפו אותה בקלות.
האתר, המשמש צרכני זנות, נחסם אתמול (ה') לגולשים
ישראלים בהוראת בית המשפט ולאחר בקשת הפרקליטות | מהמטה למאבק בסחר בנשים
ובזנות נמסר: "ההחלטה לסגור את האתר מעבירה מסר ברור כי אין מקום לשיח
פוגעני, נצלני ומבזה נשים במרחב הווירטואלי" | גולשים: "תפיצו איך להתגבר
על חסימת הפורום"

מאת ענת יורובסקי
עדכון אחרון: 06.07.2018, 7:35

אתר צרכני הזנות 'סקס פורום' נחסם לגישה מישראל. זאת, לאחר שבחודש
האחרון מחלקת הסייבר בפרקליטות הגישה בקשה להוצאת צו ביהמ"ש שיחסום את
הגישה לאתר מישראל, ובית המשפט קבע בסוף חודש יוני כי כך יהיה.

אולם חרף העובדה כי הגישה לאתר 'סקס פורום' הוגבלה עבור גולש האינטרנט
הישראלי, ניתן לעקוף חסימה זו באמצעים שונים. היות והאתר מצוי על שרת שאינו
ישראלי, לא ניתן היה לקבל צו ביהמ"ש המורה על הסרתו מהרשת, אלא רק על
חסימת הגישה אליו מישראל. לכן, גולשים שיודעים כיצד לעקוף חסימה זו, יצליחו
למצוא כיום את האתר.

........

"תפיצו איך להתגבר על חסימת הפורום"

חלק מחברי 'סקס פורום', בו חברים 26,000 משתמשים, עדיין גולשים באתר,
ופרסמו בשעות האחרונות הודעות תחת הכותרת "תפיצו איך להתגבר על חסימת
הפורום". בהודעות אלה, המליצו על דרכים לעקיפת החסימה, וכתבו הודעות נגד
סגירתו: "עכשיו לשאלה הכי חשובה. האם הפורום יסגר? מה קורה אפשרי לדעת? למה
אף אחד לא מודיע מה קורה? איך אתם לא נלחמים בהם על הזכות לכתוב מה שאתה
רוצה… זה פשוט ביזיון של מדינה.. איפה החופש למידע זה פשוט ביזיון". משתמש
אחר, כתב כי "הלוואי שחברנו דגני יזוכה מהעיניין הטיפשי הזה. הלוואי שיחליט
להקים מפלגה שתממסד את הזנות ככה יהפוך אינשללא למחוקק".

הודעה מתוך פורום סקס 5 ביולי 2018 (צילום מסך: ענת יורובסקי)/

הודעה מתוך 'פורום סקס' 5 ביולי 2018 (צילום מסך: ענת יורובסקי)/

"

------------------------------

הכתבה המלאה בלינק.

חוששני שהפמיניסטיות לא קולטות שכיוון שמדובר בפעילות מרצון של שני הצדדים, הזונה והלקוח, הן תצלחנה כמו שהמשטרה

מצליחה "לבער" את נגע עישון החשיש ,הכראס במדינה....כששני הצדדים רוצים ולשניהן אינטרס לא להלשין ,

המשטרה תצטרך 200,000 שוטרים על זה כדי באמת לעצור את התופעה שהיא רווחת. מעבר לזה שעבור הלקוח

זה רק סקס, אפשר לחיות בלי זה עבור עבור הזונה זה השכר הדירה שאם לא תשלם תזרק לרחוב,

הכסף למטרנה לילד שלה והרי מהצעת החוק שהוגשה הוסר לחלוטין פרק השיקום, כלומר אין תקציבי שיקום.

לפמיניסטיות הדי עשירות שמשחקות על פרינציפים לא אכפת מה יקרה לזונות, הן עסוקות בניצחונות חברתיים

פרוגרסיבים. אגב, אפילו המשטרה דרשה תוספת של 110 שוטרים ו 40 מליון ש"ח לתקציבה לצורך אכיפה.

332
[QUOTE=בנצי8]עבור הזונה זה השכר הדירה שאם לא תשלם תזרק לרחוב, הכסף למטרנה לילד שלה[/QUOTE] לא בדיוק הדבר הכי חכם לומר (למעשה משרת את המתנגדים לנושא בטענת ניצול) וגם לא נכון בעליל. אני לא יודע לאלו בנות אתה הולך אבל רוב הבנות הפופולריות מהדיווחים כאן הן צעירות שמחפשות כסף קל עבור דירה, מיני קופר ו/או רמת חיים גבוהה בכללי וממש לא חד הוריות נואשות

333
[QUOTE=massaginator]

[QUOTE=בנצי8]עבור הזונה זה השכר הדירה שאם לא תשלם תזרק לרחוב, הכסף למטרנה לילד שלה[/QUOTE] לא בדיוק הדבר הכי חכם לומר (למעשה משרת את המתנגדים לנושא בטענת ניצול) וגם לא נכון בעליל. אני לא יודע לאלו בנות אתה הולך אבל רוב הבנות הפופולריות מהדיווחים כאן הן צעירות שמחפשות כסף קל עבור דירה, מיני קופר ו/או רמת חיים גבוהה בכללי וממש לא חד הוריות נואשות
[/QUOTE]

ברור שאתה צודק שיש בנות 22 שמממנות רמת חיים גבוה ככה. אבל יש גם אמהות חד הוריות בנות 30. לדעתי דוקא צריך לדבר על זה .זה לא בושה שאם חד הורית מרוויחה 15,000 ש"ח נטו ככה במקום 5,000 ש"ח כקופאית בסופר.

334
נראה לי 90 אחוז מקוראי דבר1 הם חרמנים מהפורום. כל כתבה קטנה שם מקפיצה את הרייטניג של האתר הזה שרוב הקוראים לא שמעו עליו, או על עיתון דבר המקורי שאבא שלי חובב ההסתדרות היה מקבל כל בוקר כשהייתי הולך לגן... דווקא מעלה לי זיכרונות מתוקים :)
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

335
[QUOTE=LevZahav]נראה לי 90 אחוז מקוראי דבר1 הם חרמנים מהפורום. כל כתבה קטנה שם מקפיצה את הרייטניג של האתר הזה שרוב הקוראים לא שמעו עליו, או על עיתון דבר המקורי שאבא שלי חובב ההסתדרות היה מקבל כל בוקר כשהייתי הולך לגן... דווקא מעלה לי זיכרונות מתוקים :)
[/QUOTE]

נכון שהסוציאליזם לא פופולרי בציבור הישראלי וסביר שמס' הקוראים שמעונינים לקרוא כל יום שסתם מעלילים על עובדי נמל אשדוד ושהם נפלאים ומתנהלים ממש 10 הוא קטן, כשזה מגיע לעניני עבודה, כלכלה, זכויות עובדים, האתר הזה נראה ממש כמו תעמולה נוסח פראבדה, אבל הכי אני דואג לורד לי וטלי קורל שעושה רושם שבילו בשנים האחרונות שעות כל יום בקריאה בפורומים כאן וליקוט סלקטיבי של הודעות שניתן להבינן כפוגעניות בפני קהל מזועזע מהענין מלכתחילה ויצירת רושם על בסיס זה שכל האינטקטציות בין זונה ללקוח הן פוגעניות. כמו כל תועמלן חד צדדי..... עכשיו אם לא תהיה כאן פעילות, מה הן תעשנה כל היום ? איזה תעסוקה חלופית תהיה להן ? ואם יפסיקו לקרוא כאן, האם יהיו להן תסמיני קריז, גמילה מהתמכרות לפורום .

337

בזמן שהעולם מתקדם אנחנו חזרנו עשרות שנים אחורה לתקופה שהיו מצנזרים דברים בארץ כמו סרטים או כמו שלא אישרו לביטלס לבוא להופיע בארץ. כמו בדיקטטורות שכמעט נעלמו מהעולם אבל קיימות בקוריאה הצפונית ועוד מדיניות שהדמיון להן אינו מחמיא.

מתוך ויקיפדיה:
צנזורה היא פיקוח ושליטה על הפצת מידע, דעות וספרות. היא מוטלת לרוב על ידי גופי ממשל. לעיתים קרובות צנזורה מופעלת על ניסיונות תקשורת הפונה לציבור תוך דיכוי של דעות. הדיון סביב הצנזורה כולל לעיתים קרובות אמצעים פחות רשמיים של שליטה בתודעה, כגון הדרה של רעיונות מסוימים מאמצעי תקשורת ההמונים.
הצנזורה הייתה נפוצה בתרבות העתיקה כחלק מהמשטר שאסר להפיץ תכנים שעלולים לערער אותו או לפגוע בו. הדתות השונות ובמיוחד הנצרות בתקופת האינקויזיציה עשו שימוש רב בכלי זה על מנת לשלוט במאמיניהן.

338
אכן נכון. שימו לב שבארצות הברית מותר לסגור אתרים עם פרסומי זנות - אבל וזה אבל גדול, לא אתרים שבהם אנשים רק מעבירים את החוויות שלהם בנושא. בשאר העולם המערבי אין שום חסימת אתרים, גם לא במדינות בהן זאת עבירה.

[QUOTE=חמש תלתן]
בזמן שהעולם מתקדם אנחנו חזרנו עשרות שנים אחורה לתקופה שהיו מצנזרים דברים בארץ כמו סרטים או כמו שלא אישרו לביטלס לבוא להופיע בארץ. כמו בדיקטטורות שכמעט נעלמו מהעולם אבל קיימות בקוריאה הצפונית ועוד מדיניות שהדמיון להן אינו מחמיא.

מתוך ויקיפדיה:
צנזורה היא פיקוח ושליטה על הפצת מידע, דעות וספרות. היא מוטלת לרוב על ידי גופי ממשל. לעיתים קרובות צנזורה מופעלת על ניסיונות תקשורת הפונה לציבור תוך דיכוי של דעות. הדיון סביב הצנזורה כולל לעיתים קרובות אמצעים פחות רשמיים של שליטה בתודעה, כגון הדרה של רעיונות מסוימים מאמצעי תקשורת ההמונים.
הצנזורה הייתה נפוצה בתרבות העתיקה כחלק מהמשטר שאסר להפיץ תכנים שעלולים לערער אותו או לפגוע בו. הדתות השונות ובמיוחד הנצרות בתקופת האינקויזיציה עשו שימוש רב בכלי זה על מנת לשלוט במאמיניהן.

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

339
מה יש באמת להן בחיים? לכתוב פוסטים קודרים בפייסבוק. מה ההנאה שלהן בחיים? פגיעה בהנאה של אחרים; ברור הרי שלא אכפת להן באמת מנשים שהן לא הן עצמן.

אנחנו אילו שבאמת נהנים מהחיים! טסים לראות משחק בליגת האלופות, שוכרים פרארי בגרמניה ועפים ב-300 קמ"ש, מפליצים, משתכרים, מזיינים, משפריצים, ועוד ידנו נטויה!!! חיוך גדול

[QUOTE=בנצי8]

[QUOTE=LevZahav]נראה לי 90 אחוז מקוראי דבר1 הם חרמנים מהפורום. כל כתבה קטנה שם מקפיצה את הרייטניג של האתר הזה שרוב הקוראים לא שמעו עליו, או על עיתון דבר המקורי שאבא שלי חובב ההסתדרות היה מקבל כל בוקר כשהייתי הולך לגן... דווקא מעלה לי זיכרונות מתוקים :)
[/QUOTE]

נכון שהסוציאליזם לא פופולרי בציבור הישראלי וסביר שמס' הקוראים שמעונינים לקרוא כל יום שסתם מעלילים על עובדי נמל אשדוד ושהם נפלאים ומתנהלים ממש 10 הוא קטן, כשזה מגיע לעניני עבודה, כלכלה, זכויות עובדים, האתר הזה נראה ממש כמו תעמולה נוסח פראבדה, אבל הכי אני דואג לורד לי וטלי קורל שעושה רושם שבילו בשנים האחרונות שעות כל יום בקריאה בפורומים כאן וליקוט סלקטיבי של הודעות שניתן להבינן כפוגעניות בפני קהל מזועזע מהענין מלכתחילה ויצירת רושם על בסיס זה שכל האינטקטציות בין זונה ללקוח הן פוגעניות. כמו כל תועמלן חד צדדי..... עכשיו אם לא תהיה כאן פעילות, מה הן תעשנה כל היום ? איזה תעסוקה חלופית תהיה להן ? ואם יפסיקו לקרוא כאן, האם יהיו להן תסמיני קריז, גמילה מהתמכרות לפורום .

[/QUOTE]

340
[QUOTE=LevZahav]

מה יש באמת להן בחיים? לכתוב פוסטים קודרים בפייסבוק. מה ההנאה שלהן בחיים? פגיעה בהנאה של אחרים; ברור הרי שלא אכפת להן באמת מנשים שהן לא הן עצמן.

]QUOTE[

תתפלא אבל עבור אנשים עם מבני אישיות מסוימים להתקרבן, להטיף מוסר עם זעם קדוש, להרגיש צח,זך וקדוש ונעלה מוסרית זה ממש כיף. יש גם הרבה צומי מחברות באותו ראש. על זה בנוי כל השמאל הפרוגרסיבי לרבות הפמיניזם הפרוגרסיבי.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”