כ דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום - דף 35 - סקס אדיר

דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום

341

מדהים שספקיות האנטרנט שיתפו פעולה עים הפמנסטיות המוטרפות ועקפו את החוק
עוד לפני שבית המשפט נתן החלטה בנושא [שתינתן רק בעוד חצי שנה ] פעולה לא חוקית בעליל שספקיות האנטרנט צריכות להסביר
לבית משפט אים זה יעלה עיי באי כוח האתר.[ דומה קצת לרפובליקת בננות איש הישר בעניו יעשה]
ממעיט כעסו מפחית מזונו מרבה תנועתו.

342
[QUOTE=אנטיפסטי]
מדהים שספקיות האנטרנט שיתפו פעולה עים הפמנסטיות המוטרפות ועקפו את החוק
עוד לפני שבית המשפט נתן החלטה בנושא [שתינתן רק בעוד חצי שנה ] פעולה לא חוקית בעליל שספקיות האנטרנט צריכות להסביר
לבית משפט אים זה יעלה עיי באי כוח האתר.[ דומה קצת לרפובליקת בננות איש הישר בעניו יעשה]
[/QUOTE]

יש לך בעיה באינפורמציה.
בית המשפט דחה בחצי שנה את הדיון על סגירת /חסימתהאתר SEXADIR אבל קיבל החלטה לסגור/לחסום מידית את האתר ,הנפרד, SEXFORUM

344
בית המשפט קבע שיש לחסום (לצנזר במילים פשוטות) את האתר של הפורום לגלישה מישראל. יש הרבה דרכים לעקוף את זה. אין אפשרות לסגור את הפורום כי הוא לא בשרת בארץ. רק הבעלים יכול לסגור אותו כמו שכל בעל עסק יכול לסגור את העסק שלו.
אם אתה מצליח להכנס כרגיל, תהנה. אבל תשמור לך בצד את השיטות להכנס למקרה שזה יחסם לך בזמן הקרוב.

349
[QUOTE=החפוז המכני]אני היחיד שחושב שהלכתם רחוק מדי עם ההיסטריה??

בינתיים הכל בסדר, אפשר להיכנס לפורום כרגיל. אמנם לא מהנייד, אבל מהנייח כרגיל.

אולי פשוט נחזור לדווח?[/QUOTE]
אפשר גם להגדיר DNS בנייד, אפילו לא צריך רוט:
https://forum.xda-developers.com/general/xda-university/guide-how-to-change-dns-android-device-t3273769

וכן כדאי לחשוב על תכנית המשכיות, ברגע אחד האתר יכול להעלם מסיבה כזאת או אחרת כמו שקרה עם אתרי טורנטים, רק שלהם היה קהילות גם מחוץ לאתר עצמו ואתרים מתחרים אז היה המשכיות, כאן אין.

350
[QUOTE=החפוז המכני]אני היחיד שחושב שהלכתם רחוק מדי עם ההיסטריה??

בינתיים הכל בסדר, אפשר להיכנס לפורום כרגיל. אמנם לא מהנייד, אבל מהנייח כרגיל.

אולי פשוט נחזור לדווח?[/QUOTE]
מסכים איתך לגמרי . אין לי נייח גם ככה ומנייד אני גולש דרך סלקום חופשי ודרך חיבור אלחוטי מהשכן יש חסימה , גם אם ייחסמו סלקום אמשיך דרך תוכנות שחברה ציינו . בעיה שלא כולם יודעים את זה וברגע שלא מצליחים להיכנס כרגיל אז מוותרים וגם חדשים לא יבואו
------------------------------

זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”