חבל שיש בפורום חברים שזועמים עלי איך העזתי לפגוע(למרות שזו לא הייתה כוונתי)בבעל הפוסט
עגבנייה עם צנוברים ושמן זית יש אצל אבו אל עבד ביפו והיא חלק ממנות הפתיחה אבל אצל אייל שני היא עולה 100 ₪ ונקראת״שחלת עגבנייה בנקטר טבעי״
מה ההבדל... תקבעו אתם
(אני אוכל ביפו..)[/QUOTE]
אתה עוד פעם מנסה לבלבל אותנו.
שאני רעב אני אוכל שווארמה ב20 שקל וזה מספיק לי.
שהחברה שלי רוצה לבלות איתי בארוחת ערב אני משלם 600 שקל עבור ארוחה. חוויה לשבת אצל אייל שיני לפעמים שווה כול שקל. המחיר של 600 שקל לשעתים שיודה שילם הוא מחיר ממש אטרקטיבי.
יש צורך שעולה 20 שקל ויש צורך שעולה 600 שקל.
כמות הבחורות שזיינתי ב100 שקל וביניהן יפיפיות של שנות 90 - ספק אם אתה תזיין בחיים.
אבל שהכרתי פגישות עם פרטיות (את הזונות של מכונים לקחתי לדירות שכורות לשעות במחירים מצחיקים) הבנתי שזאת חוויה אחרת.
מי שלא צריך - לא צריך. גם אני לא צריך את איל שיני שאני רעב.
לא חושב שיש רבים שהיו להם קשרים אישיים עם זונות של 120 שקל כמו שהיו לי. אבל עם כול החיבה הן כלפי הן לא יכלו לתת מה שבחורה פרטית מתאימה נותנת לי כללקוח.
מי שלא צריך את זה - בסדר גמור. מי שרוצה מפגש ארוטי ואינטימי חייב לשלם 400-600 שקך שעה.
פעם שרבתי עם כריסטינה הלכתי לבחורה יפיפיה ב200 שקל. הקרות שלה הקפיא אותי. קמתי והיא החזירה לי 100 שקל.
אז רצתי כמטורף בבת ים לכריסטינה ב700 שקל עבור שעה וחצי אבל גם היו תקופאת שנהניתי בחפוז של 100 שקל בתא קטן עם בחורה חמודה.
לי לא ברור למה אנשים שמרוחים פחות ממני משלמים אל רכב 150000 שאני נוסע ברכב שקניתי מליסינג. אבל זה זכותם. אז תפסיק להתפלסף אל מחירי שירותי מין.