היום ניסיתי לתאם עם מאשה שלצערי לא עבדה (לדברי הפקידה היא חולה), אז החלטתי לקחת צ'אנס ולהפגש עם ג'ני.
בפרטים היבשים, תיאום פשוט למדי, הפקידה הייתה מאוד ידידותית ונעימה, תיאום, סגירת שעה, וידוא הגעה וקדימה לעבודה.
הגעתי לג'ני בשעה היעודה בשיא הסערה (או לפחות כך חשבתי עד שיצאתי), הגעתי אל דירתה (הבניין מזעזע למדי, אבל הדירה מאוד נחמדה ומושקעת) וג'ני חיכתה לי בדלת יפה וחייכנית. 500 זוזים עברו מהון לשלטון ועברנו לחדר העבודה, אחרי וידוא מקלחת וניקיון, ג'ני התחילה במה שהיא עושה ממש טוב וזה להתפרע. הבגדים שלי התחילו לרדתם להם לאט לאט ומפה לשם מצאתי את ג'ני על המיטה מוצצת לי כשאני עומד והיא עוד חצי לבושה.
המציצה שלה פשוט מעולה, מדוייקת, חזקה, נעימה ומקצועית מאוד, תוך 10 דקות התרקונתי אל תוך פיה, גמירה אחת מאחורינו והמטח שהיה קצת בהתחלה התחיל להישבר. הפשטתי אותה מתחתוניה והתחלתי להחזיר לה את הטובה, לזכותה יאמר שלא ניסתה לזייף גמירות וגם אמרה מראש שהיא לא תגמור מזה אבל זה עושה לה נעים אז ירדתי לה כמה דקות.
שכבנו במיטה ודיברנו המון (אני דובר רוסית, לא נראה לי שבשפות אחרות זה יזרום כלכך איתה) צחקנו, התחבקנו, התנשקנו, התלטפנו, בקיצור כמו חברה.
מפה לשם מצאתי אותה שוב על הזין שלי, עם המציצה העמוקה שלה כשלפתע הפריע לנו צלצול הפקידה, קיבלתי ממנה הנחייה להתחיל לזרז עניינים, קונדום ולעבודה - לא זיון ארוך אלא ממוקד ויעיל. התחלנו ברכיבה שפחות נהניתי ממנה, עברנו לדוגי לא רע בכלל וקינחנו במיסיונרית חיבוק עם הראש קבור באוזן אחד של השנייה.
בסך הכל, אני חייב לציין שמבחינת GFE, היא הכי טובה שהייתה לי עד עכשיו, לא הייתי עם הרבה, אבל מאלו שכן, מעטות מאוד התקרבו לרמה שלה מבחינת היחס הנעים והכיפי.
מבחינת מראה, זה מראה אוקראיני די ממוצע, היא בחורה יפה, לא דוגמנית על אבל מצד שני, יודעת להזדיין, אוהבת להזדיין ועושה את זה טוב מאוד. לדבריה תהיה פה עד יוני ואני מתכוון לחזור בהחלט, לדעתי לא מיציתי בכלל