כ נרקיס מגבעתיים - דף 5 - סקס אדיר

נרקיס מגבעתיים

41
ספרתי לפחות 4 לקוחות בזמן שדיברתם.
טוב, אותך היא בטוח לא תתקתק, עבור 800 לשעה אני מאמין שהעוגן ינעץ שם לפחות ל 55 דקותקריצה

איצטגנין, הערת את המפלצת, המטרה סומנה, עכשיו זה רק עניין של זמן.Shocked
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

נרקיס מגבעתיים

42
רוני האינספקטור, ברוך הבא לגבעתיים: הבחורות מתקתקות (כן, לקוח כל 20 דקות; קרה לי בדיוק אותו דבר עם ליאן: "כפרה עוד רבע שעה-עשרים דקות תיכנס, צריך לבוא אליי לקוח") - והמחירים בשמיים. תן דעתך לכך שמור/נרקיס מתקתקת כבר בשיחת הטלפון, ולמרות המחיר המופקע - 800 זוזים - היא אפילו לא מתנשקת. סתם עוד ישראלית מתקתקת
ותנו דעתכם, קוראים חרמנים, לקפיצה במחירים... עד לפני כשבועיים 500 היה תעריף התקרה - היום הוא תעריף הרצפה
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

נרקיס מגבעתיים

44
סתם, סתם הדלקתם אותי עם המודעה הזו.
הייתי אצלה היום, דירה פרטית בגבעתיים חלק מבניין מגורים, יש שכנה חשדנית רוסיה בחלון למעלה, כשהגעתי פתאום נתקה את הטלפון ועד שהלקוח לא יצא מהדלת לא הבנתי לאן אני צריך ללכת.
אפס דיסקרטיות, הבחורה לא מלכת היופי שעשו ממנה פה, נחמדה, קצת ערסית מפתח תקווה, שיער צבוע עמוס בג'ל (לא אוהב בכלל) ופנים לא מדהימות, גם התחת לא מדהים למרות שהחזה לא מהעולם הזה, סיליקון לדעתי.

קשקשנו קצת, שהגעתי (19:00) אמרה שעייפה מכל היום וביקשה שבמקום 800 נעשה ב-500 חצי שעה, אני רציתי שתי אקטים אבל היא התעקשה על חצי שעה, הבטיחה לי גוד טיים, לצערי הייתי צריך להתקפל פה.
נכנסתי למקלחת, יש שם סבון נורא ריחני, בעייתי אם אתה רוצה לחזור לאישה אח"כ,
התחילה בחבריקו, ליקקה ביצים, הביאה איזה ג'ל כזה ומצצה כמו גדולה, מציצה לא משהו בכלל, די סטטית, כיוונתי אותה למה שרציתי.
אמרתי לה בואי אליי, אמרה לי מה?
אמרתי "בואי", אמרה לא, תגמור מגמירה
כשאין אז אין, גמרתי לה בפה (לא לפני ששאלה "אתה נקי?" לפני)
הנפילה הכי יקרה שהיתה לי עד עכשיו, סתם הבטחות סתם סיפורים, בחורה לא כזו יפה, פרחה זולה כזו.
קישקשה לי את המוח "אתה מרוקאי?" (לא) "אתה טריפולטאי?" (גם לא)

סתם מעפנה, אני כולי מתבעס על ה-500 שקל הללו.
כשהגעתי הביתה ניחמתי את עצמי שהיא גרושה והיא צריכה את הכסף, אבל כמו שאני מכיר את מערכת המשפט הישראלית, היא בטח גם מקבלת מזונות.

בקיצור, נפילה, אל תלכו.

נרקיס מגבעתיים

46
I was with her fews months ago she is 36 tyears old , silicon breast, compact girl, not a real blonde, real Israelian from Moroocco origin. She is not a top model , an average girl, nothing more. I got CIM, GFE, Anal for 600 nis 40 minutes I won t go there again but it wasn't so bad.
Be careful when you follow the masses. Sometimes the M is silent.

נרקיס מגבעתיים

47
[QUOTE=אכילס]
נכנסתי למקלחת, יש שם סבון נורא ריחני, בעייתי אם אתה רוצה לחזור לאישה אח"כ,
[/QUOTE]

אני 'חופף' רק את הביצים, ואז אין שום בעיה.....צחוק

[QUOTE=אכילס]

התחילה בחבריקו, ליקקה ביצים, הביאה איזה ג'ל כזה ומצצה כמו גדולה,

[/QUOTE]

שמה ג'ל על הזין ומוצצת עם הג'ל? מה תפקיד הג'ל - סיכוך או חיטוי?

[QUOTE=אכילס] בקיצור, נפילה, אל תלכו.
[/QUOTE]

"המלך הוא עירום"
המגביה עוף - ירחיק ראות

נרקיס מגבעתיים

48
[QUOTE=אכילס]סתם, סתם הדלקתם אותי עם המודעה הזו.
הנפילה הכי יקרה שהיתה לי עד עכשיו, סתם הבטחות סתם סיפורים, בחורה לא כזו יפה, פרחה זולה כזו.
קישקשה לי את המוח "אתה מרוקאי?" (לא) "אתה טריפולטאי?" (גם לא)
סתם מעפנה, אני כולי מתבעס על ה-500 שקל הללו.
כשהגעתי הביתה ניחמתי את עצמי שהיא גרושה והיא צריכה את הכסף, אבל כמו שאני מכיר את מערכת המשפט הישראלית, היא בטח גם מקבלת מזונות.
בקיצור, נפילה, אל תלכו.
[/QUOTE]
בוקר טוב אכילס
תודה על הדיווח...
קבעתי אתה היום לשעה 18:00
אך לאחר קריאת שורות אלה כמובן שאבטל
אימי לימדה אותי משפט חכם
אם נופל לך תפוח עץ על הראש,תברח !!! העץ לא נופל רחוק מהתפוח.
אבל בכל זאת רציתי להגיד לך משהו אישי
מאוד אהבתי את צורת ההתנחמות שלך ממהפסד של ה500 ש"ח
כל הכבוד !!!
ושוב תודה...
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

נרקיס מגבעתיים

49
הייתי היום אצל המקועקעת. נותנת אחלה good time. הבעיה היחידה היא שבמהלך הבוקר מאד קשה לתפוס גם אותה וגם את השותפה שלה. ניסיתי רצוף מ 10:00 איזה שלוש שעות כי תכננתי להיות באזור. בסוף פשוט נסעתי לשם לפי הכתובת שצויינה פה. הבעיה שאם לר עונים לך אתה לא יודע איפה בכתובת למצוא אותן. כבר כמעט התייאשתי עד שבשנייה האחרונה היא ענתה.

תכל'ס אם אתם מתכוונים להגיע בשעות הבוקר ההמלצה שלי להתקשר יום קודם אחרי 18:00 אז הן מסיימות לעבוד ולקבוע למחרת. אחרת אתם עלולים להתבאס

נרקיס מגבעתיים

50
מרוב שמשעמם קצת הסתכלתי בהיסטוריה של הפורום והגעתי לדיווח של נרקיס,הייתי אצלה לפני כ3 שנים עוד לפני שנרשמתי לפורום,באמת כוסית אש הבחורה הייתה,מעניין עם היא עדיין עובדת אשמח לדעת.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”