כ צ'כית יפיפיה - דף 5 - סקס אדיר

צ'כית יפיפיה

41
אלמוני - עכשיו שאדווח מה חוויותי מהמפגש עם העלמה אני מניח שתבין אותי טוב יותר.

למרות המחיר המופקע בעליל לחצי שעה אני מאד אוהב פיטמות מעניינות ורציתי לראות מה שני חברי פורום שאני מאד מכבד את דעתם ראו. אמרתי לעצמי. אם לפחות אקבל פעמיים בחצי שעה (אין לי שום בעיה עם זה פיסית) אז לביקור חד פעמי נחליק את זה.

ראשית אציין שלא נכנסתי לטיפול לאחר שראיתי אותה וכמובן אפרט מדוע בהמשך:

נתחיל בכך שהפקידה מאד לא נחמדה בטלפון ומעבר לכך משקרת במצח נחושה. היא מתעקשת שהבחורה צ'כית והתמונות אמיתיות למרות שהכי קרוב שהעלמה היתה לצ'כיה אולי היה בטיול בית ספר מאוקראינה. מעבר לכך שמתי לב לכך שהקול של הפקידה די גברי (בהמשך תבינו למה זה רלוונטי).

הגעתי לקומה המיועד ונכנסתי פנימה. הבחורה כלל לא דומה לתמונות ואיננה קרובה להיות יפה בשום פרמטר. יש לה פלולה גדולה בצד הסנטר כפי שציין אלמוני וזה לא משהו שאפשר להתעלם ממנו. מעבר לכך הפנים שלה פשוטות ובעיניי פשוט לא יפות (אלמוני - אתה רואה שיש דברים סובייקטיביים :) ). העלמה עמדה על נעלי פלטפורמה גבוהות - להערכתי היא סביב 170 ללא הנעליים. היא נטולת חזה לחלוטין וגם דרך הבגד שלבשה היה ניתן לראות שיש לה פטמות בולטות (לא יודע אם בצורה קיצונית אבל בהחלט בולטות). בסה"כ מדובר בגוף נחמד ותחת מזמין והפטמות הבולטות קרצו לי אז אמרתי שלמרות הפנים הלא מושכות נתקדם.

אציין שמהרגע שנכנסתי לדירה היא לא חייכה לשניה. שהגענו לחדר ניסיתי לשאול את העלמה האם יהיה בסדר במסגרת הזמן פעמיים והתשובה היתה שלילית - הופתעתי נורא בגלל שבמחיר כזה אין שום הצדקה לא לתת לך חצי שעה ותעשה מה שאתה רוצה בזמן הזה. היה נראה כאילו היא מהססת ואז אמרה משהו לא ברור על חצי חצי לדעתי קשור לבעל הבית אבל בכל מקרה אמרתי תודה והתחלתי ללכת לעבר הדלת. היות והיא ליוותה אותי אמרתי לה שהמחיר באמת קיצוני לפעם אחת ואז פתאום משום מקום צץ או צצה לו איש/אישה (קוקסינל כנראה) ואמרה לי בצורה בוטה משהו שמהשוק אני לא זוכר מה. אני לא בטוח ב-100% אבל נראה לי שהקוקסינל זכור לי מדירה פרטית שעבדו בה פעם שתי בנות שהייתי הולך אליהן (רק מראה לי כמה זמן אני כבר בתחום הזה :) ).

לאחר שיצאתי מהבית שמעתי את ה"בנות" (לדעתי היתה שם חבורה שלמה) צוחקות עלי ועל מה שאמרתי.

עכשיו לסיכום - אני ממש שמח שלא נכנסתי עם הבחורה ויכול להיות שהיא סבבה של חוויה, אבל אני וכנראה לא רק אני מחפשים יחס עלות תועלת הגיוני. 400 שקל לגמירה אחת זה אבסורדי במיוחד שהבחורה רחוקה מלהיות דוגמנית ואין שום דבר שיצדיק הוצאה כזו מטורפת על כמה דקות של סקס.

צ'כית יפיפיה

42
אין לי מושג לסיבה של המצב המשונה. ולעניינו, לגבי הפנים שלה, ציינתי מפורשות שהפנים יפות - לטעמי, כי יופי הוא מושג סובייקטיבי (אם כי יש מוסכמות לגבי יופי של פנים).

אורך, לאומת זאת, הוא מדיד, ללא שום אלמנט סובייקטיבי, וכידוע, אורך ממוצע של פטמה של בחורה הוא 10מ"מ. אורך הפטמה של אוקסנה היה להערכתי (ויש לי הערכה די טובה) לפחות 18 מ"מ, ועוד לפני הגירוי, ולמרות שלא הניקה אף פעם, מה שממקם אותו להערכתי במאיון העליון, אם לא מעבר לכך.

צ'כית יפיפיה

43
אלמוני - קראת מה כתבתי? כתבתי בפירוש שנראה שהפיטמות שלה בולטות אבל לא ראיתי אותם בלי בגדים. לא באתי עם סרגל אבל יש פטמות מגרות ויש לא מגרות...יש ארוכות בלבד ויש גם עבות...יש עטרה מצומצמת ויש עטרה גדולה...מה שכל אחד אוהב סובייקטיבי.

בכל מקרה לא היה שום דבר מוזר בהתרחשות. אין שום הצדקה לשלם לעלמה הזו ולמה שהיא מציעה 400 שקל לחצי שעה אפילו אם נשים בצד את היחס המזלזל וחשוב שחברי הפורום ידעו ולא ירשו למקומות שלוקחים מחירים כאלה על כלום ושום דבר להצליח.

צ'כית יפיפיה

44
[QUOTE=dark prince]
ואז פתאום משום מקום צץ או צצה לו איש/אישה (קוקסינל כנראה) ואמרה לי בצורה בוטה משהו שמהשוק אני לא זוכר מה.[/QUOTE]

הייתי בדירה לפני כמה חודשים כשעוד עבדה שם מישהי אחרת.
גם אני "זכיתי" במפגש עם "הפקידה" . קוקסינל 100%

צ'כית יפיפיה

47
שפך מהלב, הבחור/רה.וגם צדק למרות ההגזמות.אני חוזר על מה שאמרתי שמדובר בתמורה בהחלט סבירה לכסף.מי שלא במרתון שלשתי גמירות ורוצה סקס טוב עם בחורה יפה ושרותית בהחלט יכול להסתפק בחצי שעה,ושיגיע מקולח.

צ'כית יפיפיה

49
אלכס- קודם כל אני מתפלא עליך. אחרי שהיית עם בנות כמו מריה שנתנה שירות אלוהי הייתה באמת יפייפיה ואיפשרה שעה ב 400 בלי להגביל בגמירת אתה אומר לי שזו עסקה שווה...מאד תמוה בעיניי. זו העסקה הכי גרועה שראיתי פה ביחס למה שאתה מקבל. מעבר לכך היא או הוא ממש לא שופכים מהלב אלכס אלא מהכיס...

עכשיו לבעל / בעלת הבית העילגת. תקשיבי - את מתחילה בלקרוא לכולנו חבורה של אפסים על זה שאנחנו מביעים את דעתנו וגם משקרת במצח נחושה. אני מעולם לא אמרתי שהבחורה פצצה שהייתי בדירה ויותר מזה...הסיבה שבאתי מלכתחילה ושהייתי מוכן להישאר היתה רק הסקרנות לגבי הפטמות שלה. התחלת במסכת שקרים לגבי האמיתות של התמונות והמוצא של הבחורה ועכשיו את משקרת גם בדברים שאמרתי...זה רק מראה על הרמה שאת מציגה והרמה של המקום שלך.
הבחורה לא יפה בעיניי - נקודה סוף. בעיניי לא ניתן לומר שהיא יפה ובטח שהפלולה בסנטר ממש לא מוסיפה. ציינתי אם אני לא טועה שהבחורה גבוהה ויש לה גוף טוב אבל בטח שלא מצדיק את המחיר.
אם את רוצה להראות רמה מסויימת אל תצאי בוולגריות מתי שלקוח עומד לעזוב ובטח אל תצחקי עליו מאחורי הגב עם כל החברות שהוא יוצא מהדלת כי הוא ביקש משהו לגיטימי לחלוטין בטח במחיר האסטרונומי שאתן דורשות.

שתדעי בעלת בית יקרה - טיפ קטן מהיותי לקוח ותיק בתחום, שהדבר הכי חשוב זה שלקוחות יהיו מרוצים ובטח שזה לא עולה לך דבר. אם מישהו בא אליך ומבקש לגמור פעמיים וזה במסגרת הזמן ואת לא מפסידה לקוחות, זה אבסורד לא להסכים ומראה על זה שממש לא מעניין אותך מה הלקוח רוצה.
תורידי את המחיר ל300 ותאפשרי פעמיים ואז הדיל יהפוך לסוג של משתלם.

כרגע אני מקווה שכל חבר פורום עם מעט הגיון יבין מה קורה פה ולא יתקרב למקום שלך.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”