ליליה מתל אביב - וואו
43[QUOTE=Dudydu] מה הכוונה בעיית שיניים ? אני רוצה לדגום אותה יום חמישי [/QUOTE]
יום חמישי זה בסדר, יש לה תור לרופא שיניים ביום רביעי.
יום חמישי זה בסדר, יש לה תור לרופא שיניים ביום רביעי.
בגמילה
ליליה מתל אביב - וואו
44חחחח לא ממש רציתי להגיב שלא יאשימו אותי שוב ביחצנות אבל אין לי מושג איפה בעיית השיניים ובמה היא מתבטאת. אני פעם הבאה אביא איתי שיננית שתיתן חוות דעת.
ליליה מתל אביב - וואו
45לפני מספר ימים קראתי את הדיווח על לילה מתל אביב והסקרנות עשתה את שלה(בהזדמנות זאת אודה לכותב הראשון)
בשבת הגעתי לרחוב הירקון בתל אביב דירה נקייה ויפה מקלחת מסודרת מגבות נקיות ממש בית נעים.
(בסלון ישבה גברת נוספת נראית משועממת לרגע חשבתי שזאת הסבתא כמו בכל בית רוסי אבל מסתבר שזאת קארינה)
את הדלת פתחה לילה בחורה יפה בת 26 לבנה וצחה כשלג על פסגות החרמון.
(חייב להעיר ולציין שאנה מגלה אסקורט הרבה יותר יפה וסקסית מלילה )
אבל לא בתחרות יופי עסקינן
לילה יודעת למצוץ (בתוספת של 100 ללא גומי שווה)
ויוודעת להזדיין .והכי חשוב אוהבת להזדיין !!!!!
שזה דבר נדיר אצל הנערות העובדות
בחורה נקייה מריחה טוב
מתנשקת כאילו אין מחר
אני מאוד אהבתי ואני ממליץ לא מאכזב בכלל נהפוך הוא הופתעתי לטובה ....
האם אחזור ?
ברור שכן
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
ליליה מתל אביב - וואו
46אני גאה ושמח להיות הראשון לדווח... ואולי אף הראשון שדגם אותה (בדירה שקדמה לזו שבירקון), אך משיקוליו המסתוריים של האדמין הנכבד הדיווח הוצנע והוסתר, והדיון שהוא עורר נקטע במהלכו (אבל ההיסטריה סביב לילה מוכיחה שהתהייה שהעליתי בדיווח נכונה).
בקשר ללילה: אני יכול לומר שלמרות שהיא עדיין עולה על כל הבחורות בטוווח המחירים הזה - הן במראה הן בשירות (אבל לא במציצה. ממש לא) - היא אכן מתחילה להראות סימני שחיקה, שלא לומר תקתוק. וזה די מתבקש, בהתחשב בעובדה שהיא לא מפסיקה לעבוד: יום יום, שבעה ימים בשבוע! כל שעה!!! בפעם האחרונה שביקרתי אצלה היא מיהרה ולא היתה סבלנית כמו בפעמיים שלוש הראשונות. אחרי הגמירה הראשונה היא מיהרה לנסות ולעורר את השטרונגול, וגם לגמירה הראשונה היא מיהרה להגיע. וכן, השיניים שלה טיפה מוזנחות. לא משהו שיגרום לאחורה פנה אם זה רק זה, אבל לפרסם משחת שיניים היא לא יכולה. זה הכל.
בקשר ללילה: אני יכול לומר שלמרות שהיא עדיין עולה על כל הבחורות בטוווח המחירים הזה - הן במראה הן בשירות (אבל לא במציצה. ממש לא) - היא אכן מתחילה להראות סימני שחיקה, שלא לומר תקתוק. וזה די מתבקש, בהתחשב בעובדה שהיא לא מפסיקה לעבוד: יום יום, שבעה ימים בשבוע! כל שעה!!! בפעם האחרונה שביקרתי אצלה היא מיהרה ולא היתה סבלנית כמו בפעמיים שלוש הראשונות. אחרי הגמירה הראשונה היא מיהרה לנסות ולעורר את השטרונגול, וגם לגמירה הראשונה היא מיהרה להגיע. וכן, השיניים שלה טיפה מוזנחות. לא משהו שיגרום לאחורה פנה אם זה רק זה, אבל לפרסם משחת שיניים היא לא יכולה. זה הכל.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
ליליה מתל אביב - וואו
48חזרה, חזרה. בטח לא נענית כי היא חזרה למתכונת העבודה הייחודית רק לה: לקוח כל שעה עגולה...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
ליליה מתל אביב - וואו
49אוליגופול האם היא חזרה? האם ניתן לקבל במאתיים?
שאיך מוודא שמקבל אותה ולא אחרת