כ דיאנה בת 20 בת ים - דף 5 - סקס אדיר

דיאנה בת 20 בת ים

41
כרגיל נפלתי קורבן לטפשות שלי. למרות שקראתי את הדיווח החלטתי שאני חייב לדגום כזאת כוסית. חשבתי שאוכל ליצור כימיה איתה ואז השירות יהיה לא כזה גרוע. אבל המציאות היתה מאוד שונה.
קודם כל היא באמת יפה ולכן בכל מקרה לא מצטער שהלכתי אבל קרה לי משהו מאוד משונה.
היא עכשיו מקבלת בחדר ממש קטן ברוטשילד בבת ים, זה אפילו לא דירה מחולקת אלא יותר נראה כמו סתם חדר עם מקלחת בתוך דירה. כשיצאתי מהמקלחת היא אמרה שבזמן שהתקלחתי השכן שלה נכנס, הסתכל עליה (היא היתה רק עם תחתון וחזיה ), חייך וסגר את הדלת. שאלה אותי אם זה מקובל בארץ. חשבתי לעצמי שהוא בטח קלט מה קורה כאן ובא להציץ. 10 דקות אחרי זה תוך כדי שהיא מוצצת יש דפיקה בדלת. היא התעלמה והדפיקות חזרו שוב ושוב. היא ממש נלחצה הסתירה את הנעליים שלי וביקשה שאסתתר במקלחת! לא שהיה עוד איפשהו להסתתר כי הדלת נפתחת ממש לתוך החדר - אין שום מסדרון אפילו. לא היה איכפת לי לפגוש את השכן אבל היא ממש ביקשה ולכן קצת עצבני הלכתי למקלחת מרגיש כמו איזה מאהב שמסתתר מבעלה של המאהבת ולא מבין מה אני עושה כאן. בעודי במקלחת היא לא פותחת את הדלת אלא מתקשרת למישהו בשם סשה( אני דובר רוסית) ומתחילה לברר למה השכן כל הזמן מנסה להכנס אליה. כך עוברות 5 דקות , היא ממשיכה לדבר בטלפון ואין יותר דפיקות - אני יוצא ממש עצבני מהמקלחת - היא ממשיכה לדבר בטלפוןבכי עוד כמה דקות ומנתקת ואומרת סליחה -היא פשוט שכחה לסגור את המים ולכן השכן דפק (לא הבנתי כלום).
אני לא יודע איך המשכנו אבל המראה היפה של הגוף שלה החזיר אותי לעניינים.
הזיון די משעמם - מבקשת לא לגעת לה בכוס, לא זזה , מתלוננת וכו'. גמרתי וברחתי משם לא לפני שאמרתי לה שהיא לא מתאימה למקצוע הזה.

דיאנה בת 20 בת ים

42
[QUOTE=החפוז המכני]כאב לב ...כאב ביצים ... לא יכול להפסיק לבהות בתמונות שלה... starc הוא החבר היחיד שלא קטל בדיווחיו את השירות שלה... האם עוד מישהו יכול לתרום תובנות לגביה לאחר שתרם לה את זרעו? אני על סף התפתות למרות הקטילות...[/QUOTE]

היא פשוט צריכה סיבה כדי להשקיע☺
כשיש לה מספיק סיבות (לפחות 200 כאלה)היא יודעת לשחק את הזונה לא רע בכלל. קריצה
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

דיאנה בת 20 בת ים

43
"200 כאלה"?! פינוקיו, התעריף הוא 500 לשעה... כך שהיא מקבלת יותר מ500 סיבות (לבל תשכח שהיא מקבלת מלבדן גם אותי) - והיא עדיין לא משקיעה (לפי הדיווחים, כמובן).
[QUOTE=herkule]
<span style="line-height: 1.4;">כרגיל נפלתי קורבן לטפשות שלי. למרות שקראתי את הדיווח החלטתי שאני חייב לדגום כזאת כוסית. חשבתי שאוכל ליצור כימיה איתה ואז השירות יהיה לא כזה גרוע. אבל המציאות היתה מאוד שונה.</span>
<span style="line-height: 1.4;">קודם כל היא באמת יפה ולכן בכל מקרה לא מצטער שהלכתי אבל קרה לי משהו מאוד משונה.</span>
<span style="line-height: 1.4;">היא עכשיו מקבלת בחדר ממש קטן ברוטשילד בבת ים, זה אפילו לא דירה מחולקת אלא יותר נראה כמו סתם חדר עם מקלחת בתוך דירה. כשיצאתי מהמקלחת היא אמרה שבזמן שהתקלחתי השכן שלה נכנס, הסתכל עליה (היא היתה רק עם תחתון וחזיה ), חייך וסגר את הדלת. שאלה אותי אם זה מקובל בארץ. חשבתי לעצמי שהוא בטח קלט מה קורה כאן ובא להציץ. 10 דקות אחרי זה תוך כדי שהיא מוצצת יש דפיקה בדלת. היא התעלמה והדפיקות חזרו שוב ושוב. היא ממש נלחצה הסתירה את הנעליים שלי וביקשה שאסתתר במקלחת! לא שהיה עוד איפשהו להסתתר כי הדלת נפתחת ממש לתוך החדר - אין שום מסדרון אפילו. לא היה איכפת לי לפגוש את השכן אבל היא ממש ביקשה ולכן קצת עצבני הלכתי למקלחת מרגיש כמו איזה מאהב שמסתתר מבעלה של המאהבת ולא מבין מה אני עושה כאן. בעודי במקלחת היא לא פותחת את הדלת אלא מתקשרת למישהו בשם סשה( אני דובר רוסית) ומתחילה לברר למה השכן כל הזמן מנסה להכנס אליה. כך עוברות 5 דקות , היא ממשיכה לדבר בטלפון ואין יותר דפיקות - אני יוצא ממש עצבני מהמקלחת - היא ממשיכה לדבר בטלפוןבכי עוד כמה דקות ומנתקת ואומרת סליחה -היא פשוט שכחה לסגור את המים ולכן השכן דפק (לא הבנתי כלום).</span>
<span style="line-height: 1.4;">אני לא יודע איך המשכנו אבל המראה היפה של הגוף שלה החזיר אותי לעניינים. </span>
הזיון די משעמם - מבקשת לא לגעת לה בכוס, לא זזה , מתלוננת וכו'. גמרתי וברחתי משם לא לפני שאמרתי לה שהיא לא מתאימה למקצוע הזה.
<span style="line-height: 1.4;"></span>
[/QUOTE]
זה אכן חדר קטן (למרות שעוד הרבה מקבלות בחדרים בסגנון דומה), וצריך לעלות בבניין ולהיתקל בשכנים. לא נעים
בכל מקרה, ממה שציינת אני מבין שלא כדאי - גם בגלל השירות הגרוע.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

דיאנה בת 20 בת ים

45
אל תשכח שבמקרה הטוב, רק חצי מה500 הולך אליה, השאר לתאגיד.

---

דיאנה בת 20 בת ים

50
[QUOTE=החפוז המכני]מאכילה אותי סרטים... עוד מישהו קיבל ממנה נשיקה על הלחי איך שהוא נכנס?[/QUOTE]

מה פתאום, אתה מיוחד כנראה התאהבה בךקריצה
---

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”