כרגיל נפלתי קורבן לטפשות שלי. למרות שקראתי את הדיווח החלטתי שאני חייב לדגום כזאת כוסית. חשבתי שאוכל ליצור כימיה איתה ואז השירות יהיה לא כזה גרוע. אבל המציאות היתה מאוד שונה.
קודם כל היא באמת יפה ולכן בכל מקרה לא מצטער שהלכתי אבל קרה לי משהו מאוד משונה.
היא עכשיו מקבלת בחדר ממש קטן ברוטשילד בבת ים, זה אפילו לא דירה מחולקת אלא יותר נראה כמו סתם חדר עם מקלחת בתוך דירה. כשיצאתי מהמקלחת היא אמרה שבזמן שהתקלחתי השכן שלה נכנס, הסתכל עליה (היא היתה רק עם תחתון וחזיה ), חייך וסגר את הדלת. שאלה אותי אם זה מקובל בארץ. חשבתי לעצמי שהוא בטח קלט מה קורה כאן ובא להציץ. 10 דקות אחרי זה תוך כדי שהיא מוצצת יש דפיקה בדלת. היא התעלמה והדפיקות חזרו שוב ושוב. היא ממש נלחצה הסתירה את הנעליים שלי וביקשה שאסתתר במקלחת! לא שהיה עוד איפשהו להסתתר כי הדלת נפתחת ממש לתוך החדר - אין שום מסדרון אפילו. לא היה איכפת לי לפגוש את השכן אבל היא ממש ביקשה ולכן קצת עצבני הלכתי למקלחת מרגיש כמו איזה מאהב שמסתתר מבעלה של המאהבת ולא מבין מה אני עושה כאן. בעודי במקלחת היא לא פותחת את הדלת אלא מתקשרת למישהו בשם סשה( אני דובר רוסית) ומתחילה לברר למה השכן כל הזמן מנסה להכנס אליה. כך עוברות 5 דקות , היא ממשיכה לדבר בטלפון ואין יותר דפיקות - אני יוצא ממש עצבני מהמקלחת - היא ממשיכה לדבר בטלפון
עוד כמה דקות ומנתקת ואומרת סליחה -היא פשוט שכחה לסגור את המים ולכן השכן דפק (לא הבנתי כלום).

אני לא יודע איך המשכנו אבל המראה היפה של הגוף שלה החזיר אותי לעניינים.
הזיון די משעמם - מבקשת לא לגעת לה בכוס, לא זזה , מתלוננת וכו'. גמרתי וברחתי משם לא לפני שאמרתי לה שהיא לא מתאימה למקצוע הזה.