החפוז המכני עושה קאמבק
42[QUOTE=החפוז המכני]אוי... קיש הקשיש...
אני יודע שזה לא מסתדר לך, אבל הנה עובדה: לא לכולם יש את אותו הטעם!
הדדי הגדול והיקר (ולמרות שאתה מנסה לסכסך, זה לא יעבוד לך: אני אוהב אותו
) ידוע בטעמו הביזארי
ולראיה: האזכורים שלך אודות דיווחו על סבטה אשר ניסיונה רב השנים הביא אותה לבלוע חרבות כמו שאף אחת אחרת לא מסוגלת (קיש הקשיש, אתה ביקרת את סבטה? כי דווקא יכלתם להתאים - שני קשישים
ואם דגמת, למה לא דיווחת?
), או דיווחו על הנתנייתית הגדולה שלה הוא דחף בקבוק יין
(אני משאיר לך לצטט את דבריו
)
אז במילותיך שלך:
[QUOTE=קישקשתא] שמחה - עשה טובה, אולי תפסיק לכתוב שטויות ולך לישון כבר?
[/QUOTE] [/QUOTE]

אז במילותיך שלך:
[/QUOTE] [/QUOTE]
[QUOTE=החפוז המכני]שמחה, נסה להבין את קיש: הוא קשיש
זקן מריר שמבכה את נעוריו האבודים, ומכלה את זמנו בהיטפלות לחברים החדשים והרעננים
כך הוא מעביר את ימיו האחרונים, בחלוקת ציונים... עצוב...
[/QUOTE]

שלום חפוזי...
קבל מספר עצות מ"קשיש" כמוני...ואני כמובן לא אומר לך מה לעשות !!!
אני עושה זאת רק משום שאני עדיין מחבב אותך...
ומשום שאני חושב שהרבה צעירים הם קלי דעת,ומגיבים לעיתים בצורה קלת דעת !!!
עצה ראשונה:לעולם אל תתעסק עם "קשישים" !!! הם יותר חכמים ממך.(במיוחד אלה עם הקוצים).
עצה שנייה:"קיש הקשיש"חופר לך בפוסט הזה את קברך...ואתה במילותיך ותשובותיך רק עוזר לו לחפור מהר יותר...ועמוק יותר.....
עצה שלישית:כשאדם "קשיש" מעיר לך הערה !!! קח אותה לתשומת ליבך !!! הפנים ולמד ......
עצה רביעית:ללא "קיש הקשיש" אני אתה ועוד רבים אחרים לא היינו בפורום הזה,משום שהוא לא היה קיים ללא חברים כמו "קיש הקשיש" תבין חפוזי...מעולם לא היה !!! ולא יהיה !!! אדם שתרם לפורום הזה כמו "קיש הקשיש" !!!!!!!!!!!!!
עצה חמישית:זכותך להתווכח עם כל אחד בפורום כולל "קיש הקשיש" אך הוא מציג לך עובדות !!!
הצג גם אתה עובדות עליו !!! אל תיתפס רק על גילו,מוצאו,או מינו של אדם...זה מביך ולא מכובד!!! עבורך כמובן...
עצה שישית:תשנה את חתימתך,משום של"קשישים"יש נטייה לא לסלוח לאנשים,המנסים להעליב אותם ללא הצלחה !!!
עצה שביעית:תלמד מהחיים עצמם,ואם זה קשה לך אקדיש לך סרטון קצר,כחומר למחשבה...וכדי לחכימא ברמיזא ....הקדשתי אותו בעבר לבחור צעיר בשם "צאק נוריס" ומאז נעלמו עקבותיו ....

חפוזי במידה ובכל זאת תבחר להמשיך להתקוטט עם "קיש הקשיש"....
אברך אותך בברכת....יהי האל עמך .......אתה תזדקק לו .....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
החפוז המכני עושה קאמבק
43טוב....עד פה לא הגבתי אבל זה כבר עובר כל גבול ואי אפשר לא להגיב.
כל האינטראקציה בין קישקשתא לבין חפוז היתה אך ורק כי קישקשתא לא מניח לחפוז....הוא שם למטרה לרדת לו לחיים וזה לא מפסיק.
זו התנהגות מגעילה, לא בוגרת ואין לך שום זכות מר גולן לומר לחפוז שום דבר היות והוא לא זה שתקף את האינטלגנציה של קישקשתא ולא מרפה ממנו כבר חודשים רבים. הייתי מצטט עשרות ציטוטים אבל אין לי רצון כוח או זמן לעשות זאת.
חבל מאד שזו ההתנהגות שמשתרשת פה בפורום ובטח חבל שאתה מגבה כל צעד של קישקשתא בלי לחזור ולהבין את מקור הסכסוך הזה.
אבל אני לא מופתע.
החפוז המכני עושה קאמבק
44[QUOTE=החפוז המכני]אוי... קיש הקשיש...
אני יודע שזה לא מסתדר לך, אבל הנה עובדה: לא לכולם יש את אותו הטעם!
הדדי הגדול והיקר (ולמרות שאתה מנסה לסכסך, זה לא יעבוד לך: אני אוהב אותו
) ידוע בטעמו הביזארי
ולראיה: האזכורים שלך אודות דיווחו על סבטה אשר ניסיונה רב השנים הביא אותה לבלוע חרבות כמו שאף אחת אחרת לא מסוגלת (קיש הקשיש, אתה ביקרת את סבטה? כי דווקא יכלתם להתאים - שני קשישים
ואם דגמת, למה לא דיווחת?
), או דיווחו על הנתנייתית הגדולה שלה הוא דחף בקבוק יין
(אני משאיר לך לצטט את דבריו
)
אז במילותיך שלך:
[/QUOTE] [/QUOTE]
חפוז , אין בעיה עם זה שלאנשים יש טעם שונה.
הבעיה מתחילה כשאתה מתחיל לדחוף חותמך לצלחות של אחרים בניסיון לקבוע להם מה לאכול וכמה לשלם עבור המנה.
רד מזה ותתחיל לדווח, או לפחות תעביר את החלק העיקרי מהבוכלטריה שלך לפורום קשקשת . אתה סתם מכביד על הבמה המרכזית. כך נהגנו גם קישקשתא ואנוכי בזמנו בכל מה שלא היה קשור לדיווחים נטו.

אז במילותיך שלך:
[/QUOTE] [/QUOTE]
חפוז , אין בעיה עם זה שלאנשים יש טעם שונה.
הבעיה מתחילה כשאתה מתחיל לדחוף חותמך לצלחות של אחרים בניסיון לקבוע להם מה לאכול וכמה לשלם עבור המנה.
רד מזה ותתחיל לדווח, או לפחות תעביר את החלק העיקרי מהבוכלטריה שלך לפורום קשקשת . אתה סתם מכביד על הבמה המרכזית. כך נהגנו גם קישקשתא ואנוכי בזמנו בכל מה שלא היה קשור לדיווחים נטו.
החפוז המכני עושה קאמבק
45חפוז הרבה פעמים אכן מתערב בשרשורים מסויימים שעדיף שלא. אבל ....הוא חבר תורם...תפיסת העולם שלו של לא לשלם לכל דבר שיש לו איבר מין נשי מתאימה להרבה מאד חברי פורום פה שלא שוכבים עם פסדו גופות או בנות שלא ראויות לתשלום. לא מגיע לו שכל כמה זמן השרשור הזה יוקפץ ואני מבין אותו לחלוטין בזה שהוא מגיב כי תוקפים אותו...בלי סוף...בהתמדה...ובהתחלה הוא גם לא הגיב אבל כמה אפשר...
זה מציק ברמה האנושית כבר השיימינג הזה...לא קשור לפורום
החפוז המכני עושה קאמבק
46[QUOTE=אוליגופול]חפוז הרבה פעמים אכן מתערב בשרשורים מסויימים שעדיף שלא. אבל ....הוא חבר תורם...תפיסת העולם שלו של לא לשלם לכל דבר שיש לו איבר מין נשי מתאימה להרבה מאד חברי פורום פה שלא שוכבים עם פסדו גופות או בנות שלא ראויות לתשלום. לא מגיע לו שכל כמה זמן השרשור הזה יוקפץ ואני מבין אותו לחלוטין בזה שהוא מגיב כי תוקפים אותו...בלי סוף...בהתמדה...ובהתחלה הוא גם לא הגיב אבל כמה אפשר...
תפיסת עולם איננה דבר שצריך לכפות על אנשים.
יש דרך גם להגיב על מה שלדעתך לא ראוי ולהניח לזה שם.
זה מציק ברמה האנושית כבר השיימינג הזה...לא קשור לפורום
[/QUOTE]תפיסת עולם איננה דבר שצריך לכפות על אנשים.
יש דרך גם להגיב על מה שלדעתך לא ראוי ולהניח לזה שם.
החפוז המכני עושה קאמבק
47רשמתי בדיוק את מה שאתה אומר וציינתי שהוא מגיב לפעמים איפה שלא צריך אבל תסביר לי מר מעשי ...למה מגיע לו לחטוף שיימינג מתמיד ותקיפות אישיות חוזרות ונישנות....למה לא לכתוב מה שאתה כתבת בצורה מכובדת. לך להסטוריה של ההתכתבות בינו לבין קישקשתא ותיראה איך הדברים התגלגלו.
החפוז המכני עושה קאמבק
48כשלא מזיינים מזיינים במוח.
דייייייייייייייייייייייי עם הפוסט הזה מקומו ב קשקשת !!!
החפוז המכני עושה קאמבק
49אוליגופול, טוב שחזרת.
מקווה שזו לא הבלחה חד פעמית.
---
כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.
אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.
כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.
כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.
אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.
כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.
החפוז המכני עושה קאמבק
50חברי היקר אוליגופול
נחלץ לעזרתי בדיוק ברגע האמת... אחי למהפכת המחירים
ולדעתי, אחד החברים התורמים - והאמיצים!!!
רב רוני... אתה ואני, כמו דוד ויהונתן! "נפלאתה אהבתך לי מאהבת נשים", אך אתה חובר לאויביי אשר מנסים להביא למותי... אתה נותן לכך יד!
בתשובותיי לך אני מכוון גם לשאר המגיבים - רימינג מעשי מצמרר וחודרני, וצ'אק המחסל (צ'יקיטה? זה שוב את?!
): אני איני נתפס לא לגילו ולא למוצאו של קיש; למעשה, מעולם לא התייחסתי אליו (ואולי כאן קבור הכלב...?) אלא עד שהוא שם לו למטרה להשמיץ אותי בכל הזדמנות!!!
גם לא ניסיתי לכפות את תפיסת עולמי על אף אחד, כפי שציין מר מעשי: אני ממשיך בדיווחיי בשרשור מהפכת המחירים (לבקשת חברים רבים בפרטי). אם לא כן - זה אך ורק מפני שהמצדדים בהעלאת המחירים הגיבו שם גם הם ("טינפו" את השרשור).
רב רוני, גם אני איש עובדות אנוכי. אתה ממשיך בפולחן האישיות של קיש הקשיש, אך הנה עובדה: מאז חברותי בפורום -
לא קראתי דיווח אחד של קיש!!!
- איך זה מסתדר עם דבריך ש"מעולם לא היה !!! ולא יהיה !!! אדם שתרם לפורום הזה כמו 'קיש הקשיש' !!!!!!!!!!!!!"???
רב רוני, מדבריך עולה באופן די ברור שקיש הקשיש הולך להביא עליי את מותי
בדבריך יש משום איום מרומז - ואף מפורש
עקב הדחיפות שבדבר - חייו של החפוז המכני - אבקשך להניח בצד את הרמזים לחכמים ולפרט כמו לכסילים גמורים: האם מכיוון שאני חולק על קיש הקשיש, מוסר דיווחים מהימנים ורוצה להוריד מחירים - האם בכך אביא עליי את מותי?
אם אכן כך הדבר, לא נותר לי אלא לתהות שוב על מהותו של הפורום.
ודי לחכימא ברמיזא...

רב רוני... אתה ואני, כמו דוד ויהונתן! "נפלאתה אהבתך לי מאהבת נשים", אך אתה חובר לאויביי אשר מנסים להביא למותי... אתה נותן לכך יד!

רב רוני, גם אני איש עובדות אנוכי. אתה ממשיך בפולחן האישיות של קיש הקשיש, אך הנה עובדה: מאז חברותי בפורום -

רב רוני, מדבריך עולה באופן די ברור שקיש הקשיש הולך להביא עליי את מותי

אם אכן כך הדבר, לא נותר לי אלא לתהות שוב על מהותו של הפורום.
ודי לחכימא ברמיזא...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?