לא להיתמם חברים ואין מה לצייר דברים כאלה אחרת.
Yoav1 כאן מתאר התעללות נפשית ופיזית שגובלת בפלילים וזה שהבחורה לא עצרה אותו בשלב כלשהוא לא משנה את החומרה.
מי שמעניש זונה, מלצרית או כל נותן שרות אחר בהתעללות (סקס כואב לא נוח ומשפיל) הוא עבריין וזה לא משנה מי נותן השירות.
מילנה אוח מילנה
42לא מבין למה לא סוגרים לYOAV1 את החשבון בפורום, בהחלט, הוא מביא בושה על אנשי הפורום
Hope for the best, plan for the worst
מילנה אוח מילנה
45סלט זונות אני חזרתי עכשיו מפגישה בירקון עם מי שחשבתי שהייתה מילנה אבל נראה לי שעשו לי תרגיל חילוף של יודלה מאסקימולימון.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9336
התקשרתי למודעה חזרו אלי ממספר אחר פתחה את הדלת בחורה נאה אמרה ששמה מילנה, אבל כשאני קורא את הדיווחים כאן אני נבוך ומבולבל, הבחורה שהייתי איתה הייתה מאוד דומה לתמונות במודעה גבוהה שער שחור גולש עד הכתפיים, תחת מרשים.
אבל החזה היה קטן ממש בלי סיליקון והיה לה קעקוע מהפופיק עד המפשעה של מעין עץ או צמח כזה. לא משהו לספר לנכדים לא משהו יוצא מהכלל אבל הגוף שלה כן מאוד חטוב ויפה בגלל זה נשארתי.
בחורה מצחיקה קצת סתומה, לא ידעה שיש יהודים ומוסלמים בירושליים, טענה שהיא מזכירה של שופט בית משפט בסוצ'י חח :)
מציצה חלשה מאוד אפילו הזויה שיחקה איתו ונישקה אותו בצורה שגרמה לי להתפקע מצחוק. מריחה לא משהו למטה(ממש לא עושה חשק)
רכיבה עם מקונדמת, קצת דוגי קונדום עבה אז, עברתי לעמידה הבאתי ביד כשאני עומד יביקשתי ממנה ללקק לי את הבייצים,
גמרתי לה על החזרה והסנטר היה נחמד. היא קראה לי מניאק(סוטה ברוסית), ומקלחת משותפת.
ובדיעבד כשיצאתי ראיתי פצע על השפתיים אז יכול להיות שיש לה הרפס הזהרה לבריאות הציבור, שאלתי אותה לפשר הדבר אמרה שזה פצע מהשמש לא נשמע אמין במיוחד, ולא כל כך רואים אותו כי היא שמה ליפסטיק, אומנם לא התנשקנו אבל המציצה הייתה בלי קונדום ולכן יש סכנה קלה.
בכל מקרה הבחורה שקיבלתי לא תואמת כל כך את הדיווחים שקראתי אפילו בתיאור הגופני, ככה שיכול להיות שעשו כאן סלט זונות בתאגיד ועשו לי חילוף זונות בלי לידע אותי וזה קצת מרגיז לומר את האמת.
אחרי מעבר על המודעות נראה לי שהייתי עם לורן
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9347
מה דעתכם?
מילנה אוח מילנה
46מעניין, אני בדיוק בא לברר אם הבחורה עדיין בארץ..
לפני שני הדיווחים האחרונים באמת עשו לך תרגיל חילוף..
החזה שלה גם לפני ההגדלה לא היה קטן, לדעתי מיותר למרות שעדיין לא ביקרתי - זוכר את הביקור הקודם כאחד הטובים ביותר שלי.
בכל מקרה, אני מקווה מאוד ש"המשביע" טועה ושהיא לא עזבה.
אם מישהו במקרה מצליח לאמת אם היא עזבה או שעדיין נותרה איתנו יהיה מעולה לשמוע..