כ דייט 69, אשכול אזהרות ודיווחים - דף 5 - סקס אדיר

דייט 69, אשכול אזהרות ודיווחים

41
איצטגנין...היא נראית זוועה. גם בתמונות אפשר לראות שהיא ממש לא נראית טוב אז תחשוב איך היא נראית במציאות. יש פה שאומרים שהיא סקס ממש טוב אבל אם איכפת לך ממראה אל תתקרב. אם איכפת לך ביצועים ואתה מתעקש תדע שהיא מוכנה עוד לפני פגישה פנים מול פנים (שם בדרך כלל יש לי הצלחה לא מבוטלת בטיפול במחיר) גם ב 500.

היא אחת שבהיבט המראה לא הייתי נפגש איתה ללא קשר למחיר.

43
[QUOTE=אוליגופול]
פה אנחנו כבר חלוקים בשני דברים :)

1. לפעמים צריך לנסות לעשות מעשה לא רק בשבילך אלא בשביל עיקרון ולכן מבחינתי כל עוד המחאה לא מעיקה ומתקיימת בדף שלה זה מבורך והלוואי וצרכנים פה יבינו את כוחם.

2. אני לעולם לא אשלם מעל 600 שח ובשביל סכום כזה יש לי את מדד "לינה" של אלכס הגדול. היא הגיעה אלי...היתה פצצת על צעירה מאד (וכוכבת פורנו עם סרטים שלה ברשת) ונתנה שירות טוב עם 3 גמירות בשעה. הכל נמדד ביחס לנ"ל.

[/QUOTE]
זה העניין, היא מתנהלת מעל פני כל דיון שתג המחיר עליו 401 שקלים ומעלה וזה ממאיס!!
יכול לתמוך בכיף כל עוד זה לא מעיק בכל מקום, גם לא צריך להגיד לכל בחורה שפותחת פוסט משלה, שאגב עולה לה כסף, ולהתחיל להסביר לה שיש מחאה, לא לעניין ולא תורם כלום
רוצים מחאה תלכו רק לאלה שמוכנות לקבל ב400, דווחו עליהן דיווחים חיוביים בפורום, ספרו לכולם
אבל אל תכנסו לכל פוסט ותמאיסו את עצמכם על הקוראים
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

45
מקסימום - אני מסכים לחלוטין אבל שים לב שכל מי שהעירו לו כולל תפוזי הקשיב והפנים. מי שמעיר ומעלה את נושא המחיר אלו חברים חדשים שכנראה לא מודעים למועקה שזה יוצר ובמיוחד בפוסט הזה שמדבר על האתר "פראייר דאדי" או בשמו המוכר יותר "שוד לאור יום 69" מייצר תגובות על מחיר. בנוסף יש תגובות שמעוררות תגובות נגד וכך זה מתפתח כולל דברים עם תוכן כמו הדיון עם איצטגנין על היכולת להוריד את המחיר. גם אתה חוטא בתגובות ענייניות במקום להעיר לאלו שחופרים על המחיר.

אני מסכים לחלוטין שבשרשורים עם דיווחים צריך לדווח ולציין מחיר ולא לדון בו. בשרשור מסוג זה על האתר הבזוי הייתי שמח אם אנשים היו שומרים על איפוק אבל זה פשוט נראה לי בלתי אפשרי.

מקסימום - אתה אדם שאני מעריך ומכבד ולכן אני אנסה לשמש דוגמא ולהעיר שזה קורה כדי לייצר אווירה נעימה יותר בפורום

46
בגלל שציינתי את מדד "לינה" שאני חי לפיו זה יהיה לא הוגן מצידי לא להראות מי העלמה ולכן צירפתי קישור לאחד מסרטיה:

נוסיף לכך את העובדה שהיא 1.80, יש לה puffy nipples ועושה אנאלי ללא שום בעיה.

היא היתה פה בארץ בתקופת שלטונו של אלכס הגדול ונתנה שירות שכלל הכל (כולל אנאלי ושלוש גמירות) ב 600 שח לשעה. זה מבחינתי ה-benchmark.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”