כ אווה+לנה.. שתי עלמות בסוויטה אחת... - דף 5 - סקס אדיר

אווה+לנה.. שתי עלמות בסוויטה אחת...

43
לצערי כמו גם מרגריטה הן מצאו לעצמן גורם מאחד...תאגיד כלשהו שנותן להן חסות או שירות.
השירות כולל פקידה הדוברת רק רוסית...עברית היא יודעת אך קשה לה עדיין.

מעבר לזה, אנני יודע אם יש משהו נוסף בעסקה הזו...אבל אני מסיק שזה דומה לתאגיד ("סוכנות" בטרמנולוגיה שלהן) כמו של סבטה או של ויקה, הנותן גם שירותי הגנה ("גג" בשפה הרוסית) מפני לקוח שלא משלם או חס וחלילה אלים.
אוסף את הכסף ועוזר להן במציאת דירה אם צריך...וכמובן פרסום איך לא.

באופן אישי, את ההגנה הזו הייתי זורק לכלא וכמה שיותר מהר...אני מקווה שאתה קורא את השורות האלה..כמה סבל אתה גורם לבחורות האלה...שיכור, אלים ומגעיל.

הינה עוד סיבה למחאה, שזבל כזה לא יתקרב לבחורות.

.You so need a Daddy, little girl

45
"הגורם המאחד" הזה גם העלה להן את הפרסומת באתר הזה (בעברית כמובן),וזה אמור להביא להן הרבה יותר לקוחות מאשר קודם לכן.
הרי הן לא היו מצליחות לפרסם בעברית לבדן,מן הסתם.

כשאני התקשרתי ,ענתה מישהי שלא יודעת עברית בכלל או בקושי ,אני מניח שזו הייתה אחת משתיהן.

49
תודה לרוני על הקישור, סוף סוף נפגשתי עם אווה... בגדול, מה שחובב אנאלי מומלץ... התחת שלה פתוח כמו בסרטים הכחולים הכי פרועים. העניין הוא שתפסתי אותה לא ביותר טוב לאנאלי... (תקלה קטנה) אבל כל מה שנאמר לפני נכון, היא חמודה לא מלכת היופי, אבל בהחלט אוהב להזדיין... ובכלל נעימה ויש על מה לדבר. מומלץ.
אגב כשאני הייתי איתה היא הייתה לבד.
המקום מצוין, חדר במלון טוב, לא צריך לעבור דרך הקבלה.

50
ערב טוב לכל חברי הפורום
זה הדיווח הראשון שלי אז עמכם הסליחה על פרטים שאולי יהיו חסרים
ביקרת
י היום את 2 העלמות במסלול הנרחב של 30 ד' עם כל אחד ב 600 ש"ח.
אכן כפי שכבר דווח - לנה זונה מלידה. יודעת את העבודה וזורמת עם הכל ללא שום בעיה.
אווה הייתה בדיכאון ולאחר כמה דקות הוציאה 300 ש"ח בחזרה ואמרה שהיא לא יכולה לעשות כלום היום כי אין לה כוח ומצב רוח לכלום.
למזלי כבר הייתי אחרי חצי הראשון עם לנה, אמרתי לה שאין בעיה ואמשיך עם לנה לחצי שעה נוספת.
עשתה פרצוף אך הלכה לקרוא לה.
לנה זרמה בלי שום בעיה להמשך ההצגה
סך הכל חוויה לא רעה אם לא לוקחים בחשבון את הפרצוף תחת של אווה
להלן הלינק
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10704
תהנו

romanovich
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”