כ הניסיון של חפוזי עם פרטיות: ניפוץ המיתוס - דף 5 - סקס אדיר

הניסיון של חפוזי עם פרטיות: ניפוץ המיתוס

41
[QUOTE=החפוז המכני]

לכל הסנגורים של סבטה: לא פגשתי אותה, והפסקתי לנסות בשלב מסוים. לא אמרתי שהיא לא טובה. אבל כפי שעניתי להלך רוח: כשכולם מהללים פה אחד מישהי כמו במקהלה צפון-קוריאנית - כאן אני חושד...

[/QUOTE]

סבטה בת ים - פורום סקס -מאגר מידע ארצי לשרותי מין בתשלום

סבטה פרטית בת ים גרון עמוק !!!! - פורום סקס -מאגר מידע ארצי ...

סווטה היתה נותנת שרות גרועה וכל מי שהיה איתה יחצן (21 המשתמשים שלא מכירים אחד את השני, התאספו יחדיו בכדי ליחצן אותה).
איך אני יודע תשאלו? כי 'הגאון', 'מאור הגולה' 'האינשטיין של פורום סקס אדיר' 'חושד' !
(היחצן הראשי הוא רוני גולן שגילה אותה לפורום והשאר הצטרפו אליו למזימה הזדונית) כועס
רשימת 'היחצנים' מהם צריך להזהר (כי הרי החפוז הגאון 'חושד'!)
roni golan
גיבור התהילה
רק תא
gg1
bigdady
gimi
givo
jerassy
yoos350x
המתחבק
לומברוזו
canoga park
titan
קושקוש 17
max payload
michael
dror25
zzz
הרבה סקס2
שובבון
bob1970

פחות התחבר:
שש בש

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

42
[QUOTE=קישקשתא]

[QUOTE=החפוז המכני]

לכל הסנגורים של סבטה: לא פגשתי אותה, והפסקתי לנסות בשלב מסוים. לא אמרתי שהיא לא טובה. אבל כפי שעניתי להלך רוח: כשכולם מהללים פה אחד מישהי כמו במקהלה צפון-קוריאנית - כאן אני חושד...

[/QUOTE]

סבטה בת ים - פורום סקס -מאגר מידע ארצי לשרותי מין בתשלום

סבטה פרטית בת ים גרון עמוק !!!! - פורום סקס -מאגר מידע ארצי ...

סווטה היתה נותנת שרות גרועה וכל מי שהיה איתה יחצן (21 המשתמשים שלא מכירים אחד את השני, התאספו יחדיו בכדי ליחצן אותה).
איך אני יודע תשאלו? כי 'הגאון', 'מאור הגולה' 'האינשטיין של פורום סקס אדיר' 'חושד' !
(היחצן הראשי הוא רוני גולן שגילה אותה לפורום והשאר הצטרפו אליו למזימה הזדונית) כועס
רשימת 'היחצנים' מהם צריך להזהר (כי הרי החפוז הגאון 'חושד'!)
roni golan
גיבור התהילה
רק תא
gg1
bigdady
gimi
givo
jerassy
yoos350x
המתחבק
לומברוזו
canoga park
titan
קושקוש 17
max payload
michael
dror25
zzz
הרבה סקס2
שובבון
bob1970

פחות התחבר:
שש בש

[/QUOTE]
קישקשתא יקירי...
אהבתי את החשיפה החדשה שלך...מוחא כפייה
רוצה אני לומר לך...שמהרגע הראשון שהגעתי לבניין הזה,מיד ידעתי שמשהו מסריח כאן ....כועס
רק לא ידעתי שכולם כאן יחצנים !!! עד היום חשבתי שרק אני יחצן Embarrassed (יחצן מתוחכם).
לכן או שאני אעבור לגור בישיבה...או שאעבור לגור בבניין הצהוב ממול...(פורום בננהמבולבל).
עכשיו רגע של רצינות..."חפוז מכני" אתה חמוד...אך אתה תמיד ליד,תמיד קרוב,תמיד כמעט,
כמעט כבר נוגע,כמעט כבר מזיין,אבל תמיד משהו קורה ואתה "לא".....לא נוגע,ולא מזיין...Ouch
אני מכיר אותך,אתה לא אהב לשמוע לאף אחד !!!(וזה בסדר אני מעריך אותך למרות הכל).
רק תפסיק לשפוט את אלו שמנסים ונכשלים,מבולבל
תתחיל לשפוט את אלו שלא מנסים....ודי לחכימא ברמיזא.....
תשנה רק במעט את צורת המחשבה שלך,מבולבל אני מאמין שבכך תגרום מעט לשינוי בצורת ההרגשה שלך חיוך גדול
תקרא מה כתב אדם לאחר שישב 27 שנים בצינוק....
"היופי הגדול של החיים אינו טמון בכך שלא ניפול,אלא בכך שנקום כל פעם מחדש"(נלסון מנדלה).
תקרא מה כתב אדם לאחר שעבר את השואה.....
"דווקא משום שהמוות מחכה לנו בסוף הדרך,עלינו לחיות את החיים במלואם,דווקא משום שמאורע נראה לנו חסר משמעות,עלינו לתת לו משמעות,דווקא משום שהעתיד נסתר מאיתנו,עלינו לברוא אותו".(אלי ויזל).
חפוזי...אולי תלמד קצת מאנשים שאינם חברים בפורום !!!
ואם גם זה לא עוזר?מבולבל
אני מקדיש לך שיר מכל הלב Heart
שיר שכתב יהודה פוליקר...אך המילים כאילו נכתבו בדיוק עליך !!! תקרא ותקשיב,אתה לא תאמין Shocked
"כמעט כבר נוגע"
נ.ב
חפוזי ...אני אוהב אותך........Embarrassed
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

44
לפעמים כשייש פרונקל עדיף לא לפוצץ אותו כל הזמן...כי הוא מזדהם וגודל ומסריח הרבה יותר אם לא היינו מתייחסים אליו.
קיש ידידי ורוני חברי הווירטואלי.....רק ככה תצליחו להעלים את הפרונקל.

נשים הן לא חפץ

45
אוי, קיש הקשיש... אתה מביך את עצמך. ממש כמו קשיש שמרייר על עצמו ומדבר לעצמו. ציפיתי גם שתקום עדת השפוטים שלך עם הצרחות הרגילות, "גאון! הבלש חוזר!" כשלמעשה כל שעשית זה אוננות טכנית. אין מהות, אין אמירה. אבל אסביר לך (כמו שעל הקשיש לא צוחקים) רק חיזקת את דבריי: כן, אני חושד. מבלבלים פה את המוח (בין היתר כלב השמירה חמום המוח שהגיב פה אחרון) על לא להיכנס לכיס - אתה מנסה להיכנס לי לראש? כן! אני חושד! לא רואה סיבה ללכת לאזור תעשייה מפוקפק, להיכנס בין מוסכים לבניין נטוש כדי לפגוש זונה בעשור החמישי לחייה שאומרים שיש לה חזה שקיות שוקו. החבר שהצלחתם לסלק מפה כבר אמר: הוא לא רואה סיבה לשלם למין עם אישה מבוגרת ממנו. אבל קיש, הקשיש הנרגן והמריר של הפורום, מנסה לכפות את דעתו וטעמו על כולם: "לא הלכת אליה? אתה טיפש! לא רוצה לשלם הרבה? אתה קמצן!" אפס עם קוצים.
רוני, לא ראיתי שענית לשאלתי: את מי "בחנתי" מבלי לראות (מבלי לזיין - כן, שהרי אם אני לא אוהב מה שאני רואה - אני נוטה שלא להיכנס; "דיווח התרשמות" ) הבנת? אני מעדיף את הכמעט כשאני לא רוצה להיכנס (כמו שכמעט נכנסת עם סבטה ואירה... )
אש"ג השני... כלב השמירה של הפורום... הבולדוג המסוקס... מה קרה, הופיעו לך פצעים לאחר המין הלא בטוח? עם מי זה היה, אדלין השרירית? או שהיו אחרות שאיתן לא הצלחת להפעיל את מוח הבוטן שלך וחדרת אליהן ללא לבוש הולם?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

47
[QUOTE=החפוז המכני] לא רואה סיבה ללכת לאזור תעשייה מפוקפק, להיכנס בין מוסכים לבניין נטוש כדי לפגוש זונה בעשור החמישי לחייה שאומרים שיש לה חזה שקיות שוקו. החבר שהצלחתם לסלק מפה כבר אמר: הוא לא רואה סיבה לשלם למין עם אישה מבוגרת ממנו. [/QUOTE]
חרטטן!
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=רפאל25] אפשר טלפון בבקשה ואם אני לא דובר רוסית איך אפשר לתאם ? [/QUOTE]

אי אפשר. [/QUOTE]

רוני מודיע שסבטה החלה לפרסם באתר - תגובתו של הפרונקל (זכויות כוסמין):
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=roni golan]

תודה רבה לסבטה ...
עכשיו יהיה לי קצת מקום בתיבה הפרטית שלי צחוק
[/QUOTE]

זה אומר שעכשיו היא תבלע חרבות גם של מי שלא דובר רוסית?[/QUOTE]

והדובדבן שבקצפת כמובן:
[QUOTE=החפוז המכני]

סבטה בולעת החרבות: אמנם לבסוף היא פרסמה פה, אך את תהילתה סבטה קנתה
כפרטית שכיכבה בדיווחיו של המרן; דיווחים כה משובחים, שלמרות שהרב ציין את
מגרעותיה (לא צעירה, לא סקסית) - החלטתי לנסות וללבן את חרבי בלועה הלוהט
של סבטה. אך אבוי: סבטה אינה דוברת עברית... וגם לא אנגלית! היו מספר נסיונות מצדי לפנות בהודעות - אך כולן העלו חרס. זולגות הדמעות מעצמן, ולא רק מעיניי

[/QUOTE]

הפרונקל כן רצה ללכת אליה! משהדבר לא צלח לו, מתוך מרמור ותסכול החל לטנף (טוב, זה מה שפרונקלים עושים).

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

48
נכון מאוד, חתיאר מרייר ומריר שכמוך (וכל הכבוד לצעיר לנצח על שכתב כל כך ישיר קיש הקשיש, מה האינטרס שלך שהמחירים לא יירדו? ): ניסיתי ליצור קשר עם סבטה לא מעט פעמים. סנילי ממורמר שכמוך, שוב לא הוכחת כלום: בשרשור הזה עצמו ציינתי את זה! אבל לאחר שזה לא הלך, וקראתי את הביקורות (מבוגרת, חזה נפול ומרוקן, מקבלת באזור זוועתי ולא סימפטי) - לא ראיתי טעם להשקיע בזה כל כך הרבה!!! עניין של עלות-תועלת, כסיל שכמוך. "בלש"... אתה יותר תוכי: לוקח ציטוטים וחוזר עליהם

50
אין קשר למחאה (חוץ מזה, הדדי הגדול לקח על עצמו להנהיג את הניסוי): התיש הזקן והמריר לא מפסיק להכפיש (וזה כל מה שהוא עושה: הדיווח האחרון שלו היה אולי לפני שנתיים)
ולגבי החדר: לא יעמוד לו הקוץ...

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”