כ אלינה - בלונדינית פרטית מבת ים - דף 5 - סקס אדיר

אלינה - בלונדינית פרטית מבת ים

41
!!!!
כל מילה מיותרת

[QUOTE=backtalker] אולי "אוכלי חינם" לא מתאים כאן... 
שמחה, אתה ביטוי בעברית שמתאר בצורה מדוייקת אנשים שמצפים שיאכילו אותם בכפית בלי שיתנו שום דבר בתמורה וכשזה לא קורה הם מתלוננים?
כשיש מישהי שמוכנה שהנייד שלה יתפרסם, אני מעביר אותו לכל מי שמבקש בלי אפליות. אבל יכול להבין את מי שלא מעביר.
אחרי הכל, כדי למצוא מישהי איכותית צריכים לעבור הרבה חוויות בינוניות/גרועות ושופכים הרבה כסף בדרך.
אחר כך מגיעה הודעה בפרטי בנוסח "אפשר את הטלפון של x" ממישהו שהתרומה שלו לפורום היא אפס... 
ובדרך אחר כך גם אין אפילו תודה... שלא לדבר על דיווח.
[/QUOTE]

43
[QUOTE=PIXSAR] !!!!
כל מילה מיותרת

[QUOTE=backtalker] אולי "אוכלי חינם" לא מתאים כאן... 
שמחה, אתה ביטוי בעברית שמתאר בצורה מדוייקת אנשים שמצפים שיאכילו אותם בכפית בלי שיתנו שום דבר בתמורה וכשזה לא קורה הם מתלוננים?
כשיש מישהי שמוכנה שהנייד שלה יתפרסם, אני מעביר אותו לכל מי שמבקש בלי אפליות. אבל יכול להבין את מי שלא מעביר.
אחרי הכל, כדי למצוא מישהי איכותית צריכים לעבור הרבה חוויות בינוניות/גרועות ושופכים הרבה כסף בדרך.
אחר כך מגיעה הודעה בפרטי בנוסח "אפשר את הטלפון של x" ממישהו שהתרומה שלו לפורום היא אפס... 
ובדרך אחר כך גם אין אפילו תודה... שלא לדבר על דיווח.
[/QUOTE] [/QUOTE]
אני בוודאי לא אסנגר על אוכלי חינם, אבל יש לקחת בחשבון שבהרבה מקרים מקבל המספר פשוט לא דגם את הבחורה ולכן לא דיווח. הסיבות לכך רבות - פתאום צצה מישהי אטרקטיבית יותר, הגיעו ביקורות שליליות שהוציאו את החשק ועוד. לכן לא כל מי שדיווח ״עקץ״ את נותן המספר, אבל אני בהחלט מסכים עם העקרון שחבר׳ה שמעולם לא תרמו דבר להצלחת הפורום, צריכים לתת דיווח-שניים-עשרה, לפני שהם קופצים בבקשות.

47
תודה לפיקסאר על המספר.
אלינה מפנה לרחוב מגורים שקט בבת ים. קשה לתפוס אותה, כי היא זונה רק כהשלמת הכנסה. הקדמתי, מולי חלפה פצצה משגעת ומטופחת בת כארבעים, עם חזה שופע והמון סקס אפיל. ייחלתי לכך שמדובר בה...
אז לא.
הכינוי MILF רחוק מאלינה כרחוק מזרח ממערב: קודם כל, היא אכן בשנות ה-30 שלה. דבר שני, ...היא מכוערת. יש לה לסת של סוס. לא התמהמהתי, שלפתי תירוץ וסבתי על עקבותיי.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

48

ביקרתי את הגברת (ותודה לפיקסאר על המספר).

קודם כל, היא התייחסה אליי כידיד ותיק ולא כמו לקוח
ודיברנו הרבה לפני האקט. זה מצא חן בעיניי.

שנית, יש לה גוף מטורףףףףףף. כשיצאתי מהמקלחת וראיתי
אותה מחכה לי במיטה בחזיה וחוטיני, בהחלט הרגשתי אפקט "וואו". יש לה גם
שיזוף מהמם. אני מסכים שהפנים לא יפות במיוחד, אבל זה לא הוריד מבחינתי ממידת הסקסיות
שלה. לדעתי היא בסביבות גיל 40 עם גוף של בת 25.

ולמרות שהגוף הוא של כבת 25, לא הייתי ממליץ
עליה לחובבי צעירות, רק לחובבי מילפיות דקיקות.

49
גם אני ביקרתי את אלינה היקרה. אין מה לאוסיף לתיאור שלה מבחית המראה. הכל נכון, הפנים לא הכי יפות אבל שפתיים שעשויות למציצה מטורפת, חזה לא הכי יפה שראיתי אבל טבעי ואהבתי. בקיצור כמו כל אישה, עם מעט חסרונות במראה אבל עם הרבה חן פנימי ויחס טוב.
פגשה אותי בחלוק דק וקצרצר ומתחתיו חוטיני שחור וחזיה יפיפיה. סמול טולק והקרח נמס, כאילו שנינו מקירים שנים. מקלחת שלי ושלה בנפרד, כי חם. בתור סיבוב ראשון מציצה עמוקה משולבת וואקום טוב, בקיצור, אם לא הזמן היתי לוקח אותה לגור איתי וכל מה שהיא היתה עושה זה רק מוצצת. משחק שלי עם האצבעות במעורה שלה עד שלא גמרה מספר פעמים. היפוך דוגי קצרצר ועוברים לרכיבה הפוכה כשתחת היפה הזה מולי. לא התגדה לאצבע במראום אבל אין אנאלי. גמירה הדדית שלי ושלה. מנוחה קצרה, מקלחת משוטפת משולבת משחקים וחירמונים הדדיים וסיבוב נוסף פרוע.
כמו שאמרתי. אין מה להוסיף לתיאורים שלה ושל ביצועיה, אישה נעימה, אוהבת סקס ואוהבת לעשות אותו לאורך זמן היתי אומר אם היו תחרויות מרתון של סקס, אלינה היתה מנצחת.
נהנתי, האם אחזור, אולי. אם המצב של חוסר מבחר ימשיך אחזור ועוד איך אחזור
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”