כ לנה המפקדת החדשה שלי, בת ים ! - דף 5 - סקס אדיר

לנה המפקדת החדשה שלי, בת ים !

44
התמונה המסויימת הזו מזכירה לי במשהו את פורשה מקנדה הרחוקה ,
זו שהייתה בשנים 2008-9 (וגם אחרי) בתיקתוקיות המגעילות: קרליבך 21, טברסקי 4 (אני בטוח שחלק מוותיקי הפורום יודעים טוב מאוד על מי אני מדבר).
לדאבוני נכנסתי עם אותה פורשה ב-2008 כשהייתה חדשה מהניילון , היא נראתה לי שווה באותם רגעים ומה שנקרא -כשהזין עומד השכל לא עובד .
מאז (בדיעבד) ועד היום אני חושד בכך , שלא נדע, שישנו סיכויי קטן שהיא - הוא גבר.

46
היום הייתי באיזור המרכז
ניסיתי לתאם עם מרינה אך ללא הצלחה
זרקתי מטבע עשיתי עץ או פלי והלכתי על לנהצחוק

מתקשר לפקידה תיאום קל , מגיע למקום רבע שעה לפני הפקידה אומרת שאין בעיה שהקדמתי מכוונת לבניין אך מפנה לזה שממול
הדירה נמצאת בקומה ראשונה אפילו סוג של קרקע
פותחת את הדלת לנה (התמונות אמיתיות) הגעתי עם בקבוק ושוקולד , דיי שמחה ומזגה לשנינו הציעה לי אננס Stern Smile סרבתי בנימוס
נכנסתי להתקלח היא כבר חיכתה ערומה על המיטה
התחילה בנשיקות צרפתיות לוהטות ממש מתמסרת וליקוקים בכל הגוף , מציצה חשופה מעולה היא יודעת את העבודה עברנו למסיונרית אחר כך ל-69 זורמת להכל (לא שאלתי על אנאלי ורימינג )
בפעם השניה זיינתי אותה בדוגי ואת זה לא אהבתי מרעומה עם כמה פצעים
לסיכום :
לא כוסית אך גם לא מכוערת ,דיי חמודה וצחקנית , מנסה לרצות , מתאבדת על הזין ממש , כניסה קידמית דיי רחבה
כשיצאתי מן הדירה לכיוון הרכב עברתי מהשביל ושם שמעתי בחור מדבר ברמקול עם הפקידה (חוסר בדיסקרטיות) Dead

מראה : 6
דיסקרטיות : 5
יחס ושירות : 9
מציצה : 10

אני עוד אחזור אליה...

47
[QUOTE=Manich_man]

היום הייתי באיזור המרכז
ניסיתי לתאם עם מרינה אך ללא הצלחה
זרקתי מטבע עשיתי עץ או פלי והלכתי על לנהצחוק

מתקשר לפקידה תיאום קל , מגיע למקום רבע שעה לפני הפקידה אומרת שאין בעיה שהקדמתי מכוונת לבניין אך מפנה לזה שממול
הדירה נמצאת בקומה ראשונה אפילו סוג של קרקע
פותחת את הדלת לנה (התמונות אמיתיות) הגעתי עם בקבוק ושוקולד , דיי שמחה ומזגה לשנינו הציעה לי אננס Stern Smile סרבתי בנימוס
נכנסתי להתקלח היא כבר חיכתה ערומה על המיטה
התחילה בנשיקות צרפתיות לוהטות ממש מתמסרת וליקוקים בכל הגוף , מציצה חשופה מעולה היא יודעת את העבודה עברנו למסיונרית אחר כך ל-69 זורמת להכל (לא שאלתי על אנאלי ורימינג )
בפעם השניה זיינתי אותה בדוגי ואת זה לא אהבתי מרעומה עם כמה פצעים
לסיכום :
לא כוסית אך גם לא מכוערת ,דיי חמודה וצחקנית , מנסה לרצות , מתאבדת על הזין ממש , כניסה קידמית דיי רחבה
כשיצאתי מן הדירה לכיוון הרכב עברתי מהשביל ושם שמעתי בחור מדבר ברמקול עם הפקידה (חוסר בדיסקרטיות) Dead
על זה דווקא פחות מסכים איתך אחי.
מה גם שציינת שה"תייר" שם על רמקול..
לפקידה אין שליטה לבדוק שהליצן לא מדבר איתה מתחת לדירה עם מגפון ;)
הוא כאן האחראי היחיד לחוסר דיסקרטיות.

תודה על הדיווח.
מראה : 6
דיסקרטיות : 5
יחס ושירות : 9
מציצה : 10

אני עוד אחזור אליה...

[/QUOTE]
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”