כ קרולינה בת 22 - תאגיד הבת ימי - דף 5 - סקס אדיר

קרולינה בת 22 - תאגיד הבת ימי

41
הבחורה אחת השוות פצצת על! ושירות מצויין
דומה מאוד לכוכבת פורנו lana rhoades
גוף פצצה כמו שאני אוהב שיש טיפה מה לתפוס ולא גוף שדוף עור ועצמות
חזה אלוהי אין מילה אחרת
פנים יפהפיות
נותנת שירות מעולה מאוד מנסה לרצות מתנשקת במסירות מוצצת נפלא זורמת בכיף ל69 ללא החדרת אצבעות לעומק
אין גמירה בפה לחובבי הזאנר.
זיון במספר תנוחות וזרימה בכיף . מחזה נדיר ברכיבה..
לא לפספס...
אחזור? עם היושב הקיים ובלעדיו אני הולך רק אליה עד שתעזוב בעוד חודשיים
תהנו

45
[QUOTE=chico] מי זאת אניה? זאת שהייתה כאן כמה ימים וקיפלה הביתה?[/QUOTE]
לא... למרות שהיא היתה כוסית על!
אחת לפניה. מראה מעט אסיאתי, רזונת עם חזה סיליקון. חייכנית ושירותית. קיבלה בז'בוטינסקי, ולאחר מכן בתחילת העצמאות. בילינו מספר פעמים היא נהנתה מקרם החלבונים המשובח שלי ובפגישה השניה שלנו - הרחיקה עם לשונה לרימינג
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

48
[QUOTE=Zayan Lavan2] זו לא פקידה "עצובה". לא צריך לעשות לה הנחות. 
מדובר באשה תוקפנית על גבול הפסיכוטי שאוהבת להתעלל במתקשרים. 
[/QUOTE]
נכון... בתחילה היא נשמעת עצובה על גבול האובדנית, אבל ברגע שמעזים לשאול שאלה - כל שאלה - היא תוקפת

49
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=Zayan Lavan2] זו לא פקידה "עצובה". לא צריך לעשות לה הנחות.
מדובר באשה תוקפנית על גבול הפסיכוטי שאוהבת להתעלל במתקשרים.
[/QUOTE]

נכון... בתחילה היא נשמעת עצובה על גבול האובדנית, אבל ברגע שמעזים לשאול שאלה - כל שאלה - היא תוקפת [/QUOTE]

מסכים עם שניכם

פעם היא אמרה תתקשר כשאתה יוצא לבת ים אמרתי לה ,אני אתקשר חצי שעה לפניי ואז ,היא התחילה לצרוח "אני לא אחראית לביטולים" ממש צרחות !!

חוץ מזה היא לא אחראית כמו יוליה לא אכפת לה שלקוח אחר יחכה בחוץ בקור של 4 מעלות או בחום של 40 מעלות במידה ומישהו נכנס "לשעה" והחליט לקחת עוד כמה שעות על חשבון לקוח שקבע ומחכה למטה

50
הרבה זמן לא דיברתי עם הפקידה הדיכאונית שהתבררה גם כעצבנית היום נזכרתי למה
שאלתי על שעה מסוימת, החולת נפש אמרה שחצי שעה לאחר מכן. אמרתי שאין בעיה. הקדמתי ונאלצתי להזדיין בסבלנות. כמה דקות לפני השעה היעודה, הודעתי לה שאני כבר פה, אך היא לא הגיבה. בשעה היעודה התקשרתי - והמניה דפרסיבית התעצבנה עליי ואמרה שקבענו לפני רבע שעה הזכרתי לה שהיא אמרה לי במפורש להגיע בשעה הזאת ורציתי מוקדם יותר. הרי הודעתי לה שאני שם
קרולינה משתכנת באזור בלי הרבה קליטה, אז כשהסכיזופרנית מלמלה משהו לא שמעתי ברור - והיא השיבה "עוד מעט אני חוזרת אליך, זה מה! "
ואז זה נחת עליי קיבלתי החלטה. או יותר נכון, ההחלטה פשוט קיבלה אותי אליה: זהו, אני לא עבד של הזונות ולא של הפקידות של הזונות. אני לא עבד של היצר שלי. ניתקתי את השיחה, הלכתי לקנות לעצמי משקה קר, ונתתי לחולת נפש זמן לחזור אליי עד שאגיע לאוטו. הסכיזופרנית עמדה בזמנים. אבל קרולינה לא:
הגעתי לדלת, וכפי שהתבקשתי - לא דפקתי. קרולינה לא פתחה כמוסכם. המתנתי. שתיתי את המשקה הצונן שלי, והרהרתי איך ההחלטה שקיבלתי בפרוס השנה החדשה תשפיע על חיי. וכל אותו הזמן אני שומע מעבר לדלת את קרולינה מדברת בטלפון בכעס וצעקות
לאחר כמעט 10 דקות, היא פתחה את הדלת בפנים זעופות שאלתי אם הכל בסדר, והיא אמרה שכן אך פניה אמרו שלא קרולינה בחורה נאה. כבר בתמונות רואים שהיא מלאה. וזה שהיא פתחה לי את הדלת עם פנים זעופות אחרי שהיא ייבשה אותי 10 דקות... לא טוב לעסקים.
מתנשקת
אין אנאלי
אין רימינג
אין צריכת חלבונים של גברים
יש חשש להרפס בשפה העליונה
איחלתי לה שנה טובה - ויצאתי בהרגשה נפלאה בדרך לאוטו כבר שרקתי חזרתי בתחושת עליונות
כבר עשינו ניסיונות להתאגד לצורך הורדת מחיר/העלאת שירות/שיפור מראה. זה אף פעם לא הלך. ולכן אני לא קורא פה לאף אחד לעשות משהו, אלא מדבר רק בשם עצמי: מהיום - שינוי.
אם פקידה מתחילה להרים עליי את הקול - אני מנתק את השיחה.
אם בחורה (בהנחה שהיא לוקחת מינימום 400 לשעה) מעווה את הפנים לשמע שאלה - אני אומר תודה ויוצא.
אם בחורה (באותה הנחה הנ"ל) לא נראית מספיק טוב - תודה ושלום.
אם בחורה לא עונה לאחר שקבענו - היא תקבל הודעת פרידה על כך.
אם איגור עונה לטלפון - אני שואל אותו אם הוא הסרסור
אני מאחל לכוווווווולם שנה טובה לכל חברי הפורום ולכל עם ישראל גם לך, קישקשתא

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”