כ אלינה פרטית 23 בתים הללויייההההה!!! - דף 5 - סקס אדיר

אלינה פרטית 23 בתים הללויייההההה!!!

43
אני מנסה להראות פה קול שפוי ולשמור שכל צופה חדש יבין שהפראיירים זה לא הסטנדרט אבל אני לא אוכל לעשות זאת שמשתיקים אותי ומוחקים לי דברים. כל מה שאני כותב זה בלי מילים לא יפות ותמיד לעניין. הפורום תמיד היה דמוקרטיה ואני מקווה שהאדמין ישמור על זה גם אם יש כאלה שלא מתאימה להם דעה שונה משלהם

47
לדעתי האישית רק מטומטם משלם מעבר ל 500 לשעה
וזה לא עניין של הכסף זה עיקרון
ככה גוררים שאר הבנות לעלות מחירים בלי הצדקה
גם 500 לדעתי זה סכום גבוה מאודאבל די מכובד

תפסיקו להיות מטומטמים מי שדורשת מעבר ל 500 תגידו לה יפה ביי
ותיראו איך תוך שבוע היא מורידה בעצמה תמחירים שלה

בבאר שבע היתה אחת שדרשה 800 לשעה אחרי שיחה איתה שאמרתי לה שהיא לא לעבוד בכלל
היא חזרה אלי כעבור שבוע והציע את עצמה ב 500 אז אמרתי לה ביי שוב
היא אגב היום מתפשרת גם על 450 לשעה

49
כבר דובר רבות על המחירים והגיע הזמן אולי לדאבונינו הרב (כי מסכים עם כל מילה של אוליגופול) להשלים עם המצב. נגיד ויש לנו את הבמה לנסות לשנות את דעת הקהל של מי שמודע וקורא את הנכתב בפורום אך אין לנו שליטה על שאר הלקוחות הלא נגמרים שמלשמים את אותם סכומים שרק הולכים ומאמירים.

זה מה יש ועם זה (איתם) נפסיד.

50
[QUOTE=מנושי] [QUOTE=bigdady] 200$ + טיפ מכובד = 300$
פראיירים לא מתים רק חיים בארץ.
אולי..מת על בוראט אבל כמדומני צילמו את הסרט ברומניה..קריצה
[/QUOTE]

300 דולר לארבע שעות זה 75 דולר לשעה ...

עם לא היית ילד מבחנה אז או אולי תגיד לי איפה יש זונות בישראל ב280 שקל לשעה?

ועוד ילדה כזאת ...

אני מחכה לתשוב מימך ביג דאדי או ביש גאדה או ליידי גאגא או איך שלא קוראים לך ....[/QUOTE]

מיסטר pussy, לקחתי את המילים שלך בכובד ראש...הלכתי וכיתתתי את רגלי בין אימי ובית החולים, הרופאים והאחיות , המילדות והיולדות וחיפשתי תשובה, מיסטר pussy.
מיסטר pussy, התשובה לא איחרה לבוא....הינני תוצר טבעי, לא מבחנה....לא שיש משהו רע בזה, מיסטר pussy.
מיסטר pussy, אני חושב שנפגעת בעומקי נפשך מהדברים שכתבתי, מיסטר pussy.
מיסטר pussy, אני אנצל את הבמה הזאת כדי להתנצל בפניך, מיסטר pussy.
מיסטר pussy, אין עווררין שיש לך את הפרוטה בכיס כדי לממן כל זונה הקיימת ביקום, מיסטר pussy.
מיסטר pussy, אתה זיין על, מגדולי הדור או הדורות,
מיסטר pussy, מוריד את הכובע בפניך, אם היה לי אחד כזה, אתה המלך או לפחות המשנה אליו,מיסטר pussy.

עכשיו מיסטר pussy, אחרי שהפכנו חברים טובים וניקינו את השולחן מכל חמץ ואין יותר מים רעים בנינו, כנאמר "כמים הפנים לפנים כן לב האדם אל האדם"...
תגיד לי מיסטר pussy "עם" היד על הלב, כמה באמת מתוך 4 השעות הללו זיינת וכמה דיברת ושתית ועישנת ורבצת ונימנמת וישבת וחשבת וחישבת , מיססטר pussy?

.You so need a Daddy, little girl

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”