45
על ידי denPT
קודם כל, תודה רבה לשלמה המלך.
קיבלתי את הטלפון של סאשה ומיד התקשרתי וקבעתי איתה לאותו היום ב-9 בערב.
מגיע, מתקשר - אין מענה (כבר כתבו כאן על זה). מטייל 5 דקות, מתקשר שוב - אין מענה.
וככה עד השעה 10 ! התאכזבתי מאוד והחלטתי ללכת הביתה, רק קודם להסתובב קצת בטיילת אם כבר הגעתי לאיזור.
בשעה 22:15 בערך בא לי להתקשר שוב - פתעום ענתה ! אומר לה "ככה וככה, הגעתי, התקשרתי, את לא עונה" - אומרת לי
"כן, קורה". "קורה, כוסאומו, שעה אני מסתובב פה כמו אידיוט. עושה לי "אז למה לא כתבת ?" (יאנו SMS או WhatsApp) - בטח, את לא עונה לטלפון, תענני להודעות ?! הרי זה לא בגלל איגור הלא קיים או קושי בשפה כי קודם דיברתי איתה ללא כל בעיה (ברוסית כמובן). או אולי התכוונה לשלוח למכתב כתוב עם עט על נייר כמו שפעם היינו עושים, בטח שמעה דואר ישראל עובד טוב ומהר חחחח... בכל אופן שואל אותה האם אפשר לבוא עכשיו - "כן, תבוא".
מגיע, מתקשר שוב, עונה ואומרתי לי לאן ללכת. מגיע לדירה, פוגשת אותי בחורה צעירה יפיפיה, שער שחור ארוך, פנים מדהימות, לבושה מן חולצת לילה כזאת שחושפת את הרגליים היפות שלה. עושה לי "מה אתה כזה רציני?" - "אני רציני? מה פתעום?" - "לא, אתה כזה רציני..." בסדר, שיהיה. דירה נחמדה יש לה, בטח משלמת עליה הון, ועוד באיזור כזה... באים לחדר שלה, אני כולי מזיע ומגעיל אחרי כל הטיולים האלה ומבקש לעשות מקלחת. אומרת לי "אין בעיה" וגם מביעה מגבת נקיה.
אחרי המקלחת - סוף-סוף לחלק האומנותי. אני יושב על המיטה, היא מתפשתת - יש לה גוף מאוד יפה, חזה קטן אך יפה גם כן.
משכיבה אותי ומתחילה במציצה עם כונדום. מציצה ברמה טובה, אבל לא משהו מיוחד - אין לי בעיה עם זה, אני בכלל לא חובב גדול של אוראלי, מעדיף לגשת ישר לעניין. ואכן, לאחר המציצה מתחילים: היא שואלת איך אני רוצה - אני רוצה שהיא תהיה למעלה. נותנת לי חיוך כזה יאנו "אתם הגברים העצלניים" ועושה עלי "רכיבה" חבל"ז - ממש סקוושים כאלה, אמפליטודת תנודות לאורך כל הבובלול - פשוט מעולה, חושב אף-פעם לא רכבו עלי ככה. אבל משום שעבדה קשה, גם התעייפה די מהר ועברנו למיסיונרית. תוך כדי עשתה אנחות והבאות פנים שהצביעו על כך שגם היא נהנת מאוד, או אולי זה היה סתם הצגה כחלק מהמקצוע - לא יודע, 50/50 או שאני נאיבי. בכל אופן, זה היה זיון מעולה.
אחר-כך דיברנו קצת. בחורה מאוד חמודה, נחמדה ואדיבה. חוץ מהקטע עם הטלפון הכל היה מעולה. כנראה במידה והיא לא עונה, כדאי באמת לנסות לסמס או משהו.
סגרנו על חצי שעה, נתתי לה 400 והיא השאירה על השולחן עודף 50, אבל לא לקחתי - הרוויחה בגדול.