כ דיווח סשה מבן יהודה תל אביב - דף 5 - סקס אדיר

דיווח סשה מבן יהודה תל אביב

41
הייתי היום. בחורה יבשה פרצוף חמוץ עושה הכל מכני בלי לב בלי נשמה . פרצוף רוסי קלאסי של רוצחת סדרתית . אמנם היא קומפקטית עם מראה נחמד וצעיר , אבל יש לה את הפרצוף הזה שמשדר בעסה חזקה כמו שיש להרבה רוסיות ואני אישית לא מתחבר לזה. ובסכום כזה (600 מציצה בלי) אפשר לזיין את ויקי מהפלטין שלא רואה אותו בשום פרמטר

42
גם אני פגשתי את הבחורה, תודה לשלמה המלך
מאוד אהבתי את התמונות, ומאוד אהבתי את המראה במציאות. בחורה נראית מצוין לדעתי, חטובה ואחלה תחת. קטן וכיפי.
נפגשנו אצלה, עלינו לעליית הגג חדר נעים.
יש לה גוף הורס, והיא יפה בפנים
אחרי מציצה עם קונדום, ערבה לרכיבה עליי- asian cowgir, כיף גדול תוך כדי להחזיק לה את התחת ולזיין אותה ככה. התעייפה, אז סובבתי אותה על הצד והזדיינו כשאני מאחוריה, מחזיק לה את התחת ביד אחת ואת החזה ביד השנייה. בחורה חושנית וסקסית.
לאחר מכן דוגי על המיטה, פמפום עצבני עד הגמירה. מאוד יפה לראות את התחת שלה ככה, העור שלה בצבע שחום ובכלל, גוף סקסי.
אחרי מקלחת ומנוחה, התחיל לעמוד החבר בלי מציצה.
שיחקתי לה בדגדגןת מאוד נהנתה ושמה את היד שלה על שלי והזיזה אותה תוך כדי, הרטיבה ונהנתה.
מעבר למיסיונרית תוך כדי שהיא מעיפה לי מבטים סקסיים לעיניים, עם רגליים על הכתפיים שלי. משם המשכנו לכל התנוחות, asian cowgirl עם התחת אליי- מדהים!!!, דוגי בעמידה בחדר בכל מיני מקומות, כולל כשרגל אחת שלה על השולחן והיא מסתכלת עליי אחורה תוך כדי זיון, וישיבה שלה עליי הפוך כשאני רואה את התחת הסקסי שלה עולה ויורד, עולה ויורד. לאחר זיון באמת מאוד מהנה, גמרתי.
סה''כ מאוד נהניתי, המחיר כפי שצוין, לדעתי מאוד שווה.
נמצאת עד ה-15/8, אני מתכנן לפגוש אותה עוד פעם אחת לפחות.

הייתי היום. בחורה יבשה פרצוף חמוץ עושה הכל מכני בלי לב בלי נשמה . פרצוף רוסי קלאסי של רוצחת סדרתית . אמנם היא קומפקטית עם מראה נחמד וצעיר , אבל יש לה את הפרצוף הזה שמשדר בעסה חזקה כמו שיש להרבה רוסיות ואני אישית לא מתחבר לזה. ובסכום כזה (600 מציצה בלי) אפשר לזיין את ויקי מהפלטין שלא רואה אותו בשום פרמטר

אתם רואים שוני בדווחים
זה מה שאני טוען תמיד
לאחד היא מלכת יופי לשני פרצוף חמוץ
בגלל זה לדווח לדווח לדווח

וכל אחד שיעשה את השיקול שלו .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

43
אז ככה ערב מפחיד אצל סשה בחורה מדהימה נראית כמו בתמונות ששולחת יחס אוהב חם נותנת הרגשה טובה היא גם עושה עבודה יחסית טובה אחלה תיאום בדוגי לא כמו דיקט כל תנוחה איתה כייף, מסתכלת לך בעיניים, עושה מסאג' סבבה בין המספרים לקחתי איתה שעה שאני בטוח שאחזור לפני שעוזבת גם נתתי לה כמה טיפים איך היא יכולה להישאר בארץ..
החוסר היחיד זה השפה כאילו ראבק.. מי לא יודע אנגלית בימנו דברים בסיסיים.. אבל גם את זה גוגל פתר לנו :)
בקיצור שווה את הכסף נותנת עבודה טובה ולא סופרת את הזמן..

45
קודם כל, תודה רבה לשלמה המלך.
קיבלתי את הטלפון של סאשה ומיד התקשרתי וקבעתי איתה לאותו היום ב-9 בערב.
מגיע, מתקשר - אין מענה (כבר כתבו כאן על זה). מטייל 5 דקות, מתקשר שוב - אין מענה.
וככה עד השעה 10 ! התאכזבתי מאוד והחלטתי ללכת הביתה, רק קודם להסתובב קצת בטיילת אם כבר הגעתי לאיזור.
בשעה 22:15 בערך בא לי להתקשר שוב - פתעום ענתה ! אומר לה "ככה וככה, הגעתי, התקשרתי, את לא עונה" - אומרת לי
"כן, קורה". "קורה, כוסאומו, שעה אני מסתובב פה כמו אידיוט. עושה לי "אז למה לא כתבת ?" (יאנו SMS או WhatsApp) - בטח, את לא עונה לטלפון, תענני להודעות ?! הרי זה לא בגלל איגור הלא קיים או קושי בשפה כי קודם דיברתי איתה ללא כל בעיה (ברוסית כמובן). או אולי התכוונה לשלוח למכתב כתוב עם עט על נייר כמו שפעם היינו עושים, בטח שמעה דואר ישראל עובד טוב ומהר חחחח... בכל אופן שואל אותה האם אפשר לבוא עכשיו - "כן, תבוא".
מגיע, מתקשר שוב, עונה ואומרתי לי לאן ללכת. מגיע לדירה, פוגשת אותי בחורה צעירה יפיפיה, שער שחור ארוך, פנים מדהימות, לבושה מן חולצת לילה כזאת שחושפת את הרגליים היפות שלה. עושה לי "מה אתה כזה רציני?" - "אני רציני? מה פתעום?" - "לא, אתה כזה רציני..." בסדר, שיהיה. דירה נחמדה יש לה, בטח משלמת עליה הון, ועוד באיזור כזה... באים לחדר שלה, אני כולי מזיע ומגעיל אחרי כל הטיולים האלה ומבקש לעשות מקלחת. אומרת לי "אין בעיה" וגם מביעה מגבת נקיה.
אחרי המקלחת - סוף-סוף לחלק האומנותי. אני יושב על המיטה, היא מתפשתת - יש לה גוף מאוד יפה, חזה קטן אך יפה גם כן.
משכיבה אותי ומתחילה במציצה עם כונדום. מציצה ברמה טובה, אבל לא משהו מיוחד - אין לי בעיה עם זה, אני בכלל לא חובב גדול של אוראלי, מעדיף לגשת ישר לעניין. ואכן, לאחר המציצה מתחילים: היא שואלת איך אני רוצה - אני רוצה שהיא תהיה למעלה. נותנת לי חיוך כזה יאנו "אתם הגברים העצלניים" ועושה עלי "רכיבה" חבל"ז - ממש סקוושים כאלה, אמפליטודת תנודות לאורך כל הבובלול - פשוט מעולה, חושב אף-פעם לא רכבו עלי ככה. אבל משום שעבדה קשה, גם התעייפה די מהר ועברנו למיסיונרית. תוך כדי עשתה אנחות והבאות פנים שהצביעו על כך שגם היא נהנת מאוד, או אולי זה היה סתם הצגה כחלק מהמקצוע - לא יודע, 50/50 או שאני נאיבי. בכל אופן, זה היה זיון מעולה.
אחר-כך דיברנו קצת. בחורה מאוד חמודה, נחמדה ואדיבה. חוץ מהקטע עם הטלפון הכל היה מעולה. כנראה במידה והיא לא עונה, כדאי באמת לנסות לסמס או משהו.
סגרנו על חצי שעה, נתתי לה 400 והיא השאירה על השולחן עודף 50, אבל לא לקחתי - הרוויחה בגדול.

46
ביליתי שעה עם אלכס, אין הרבה מה להוסיף גוף קטן וצעיר כמו שאני אוהב, אכן לזיין כוסית.
זיינתי אותה רבות והיא לא התלוננה,
מחשיכה את האור שזה מבאס בעיקר ב69 שהתחת המדהים שלה עליי, ובאמת באה לעבוד.
אבל מאוד נעימה לחיכוך ומתוקה. חשבתי על חצי שעה אבל הבנתי שעדיף להוסיף 150 בשביל עוד חצי שעה
אני בדילמה תמיד כמה זמן לקחת, בד"כ חצי שעה לא מספיק לי לגמירה אבל שעה לא מספיק ל2, אז זה תמיד יוצא לי 45 דק ככה
"Life ain't nothin' but bitches and money"

47
[QUOTE=bzb]ביליתי שעה עם אלכס, אין הרבה מה להוסיף גוף קטן וצעיר כמו שאני אוהב, אכן לזיין כוסית.
זיינתי אותה רבות והיא לא התלוננה,
מחשיכה את האור שזה מבאס בעיקר ב69 שהתחת המדהים שלה עליי, ובאמת באה לעבוד.
אבל מאוד נעימה לחיכוך ומתוקה. חשבתי על חצי שעה אבל הבנתי שעדיף להוסיף 150 בשביל עוד חצי שעה
אני בדילמה תמיד כמה זמן לקחת, בד"כ חצי שעה לא מספיק לי לגמירה אבל שעה לא מספיק ל2, אז זה תמיד יוצא לי 45 דק ככה
[/QUOTE]

יש לי חבר שמצליח לגמור 4 פעמים בשעה
כל אחד והיכולת שלו .קריצה

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

49
[QUOTE=Jummi]
גם אני מתקשה לגמור פעמיים בשעה, אבל בעיקר בגלל המרוץ מול השעון.
עובדה שבגרמניה ב FKk זיינתי וגמרתי כמו בן 18, כי הכל בסבבה והאוירה והבחורות מאוד חושניות ושרותיות.
אני יותר טיפוס של לקחת את הזמן, לאכול, לנוח - ובעיקר להינות ואת זה יש רק שם.

[/QUOTE]

אני איתך בהחלט
סתם הערה ,כשבאים לזונה בארץ צריך להביא תיק אוכל
שיהיה כוח לכמה סיבובים צחוק

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”