כ סנדרה - דף 5 - סקס אדיר

סנדרה

41
פתולוגיות שוק אתה לא תלמד במבוא לכלכלה ומה שקורה בפורום ובתעשיית המין רחוק מלהיות מה שלומדים בקורסים הבסיסיים.

אני מרשה לעצמי לומר שהיו בנות שמאד מצאו חן בעיניי ולא הלכתי מתוך עיקרון ושאחרים לא ישלמו יותר..אבל זה אני.

סנדרה

42
חברים,
לדעתי הדרך להורדת מחירים עוברת במנגנון של Win Win.
אם נסתכל בעיניה של הנערה העובדת הרי מה האילוץ המרכזי שלה? - זמן.
תאורטית היא תשאף למקסם את ההכנסה לזמן נתון.
אבל... זה לא עובד בדיוק ככה... כי אז היתה נפגשת עם עשרות גברים ביום ואנחנו יודעים שרק מעטות עושות כך. ובטח שלא הטובות שבהן. הכסף הוא סוג של מסננת עבורן.
לכן, אפשר ללמוד שקיים אילוץ משמעותי שהוא כמות הגברים ליום ויותר מכך, איכותם.
לא אחת ולא שתיים, אלא הרבה מהבנות אמרו לי שהן מעדיפות פחות גברים ביום, אבל מסוג מסויים, ולאו דווקא אלו שמשלמים יותר.
וטוב להן עם זה.

לכן, הפתרון לדעתי אינו עובר דרך מחיר זול לשעה - כי זה נתפס אצלן מעט מידי ולא כלכלי.
אלא:
1. בנות קבועות יסכימו לרוב למחיר נמוך יותר עם גבר שהן מכירות ונוח להן איתו (אחרת ממילא יסננו אותו).
2. אפשר להציע מחיר נמוך יותר, אבל ליותר זמן. נניח לשעתיים. אז במקום 700 לשעה כמו הגברת הנ"ל, נניח 1000 לשעתיים. או 700 לשעה וחצי. זה ירכך את העניין עבורה ויבטיח לה הכנסה (תרתי משמע) בטוחה לעוד פרק זמן.
3. יש הרבה היצע בשוק, לא רק בפורום - רק צריך להתאמץ קצת ואפשר למצוא מציאות, גם בחינם.

שבת שלום,

מ"פ

גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.

סנדרה

43
[QUOTE=חמש תלתן]אם כמה חברים כאן יסכימו שלא ללכת למישהי שמבקשת יותר מדי, זה נחמד אבל זה לא שאף אחד לא הולך אליה, ובטח לא בגלל ההסכמה הזאת אלא פשוט בגלל שהתעריף שלה יקר מדי. בסך הכל מספר החברים שאמרו כאן שלא ילכו אליה במין "הסכם" כזה הוא ממש לא גדול. אם רוצים להשפיע צריך לבקש מאנשים כאן להתקשר, לבקש מחיר שפוי ואם היא לא תסכים לומר לה שלא ילכו. איך היא יכולה לנחש ש-20 או 30 איש כאן דיברו ביניהם שלא לבוא אליה? אבל 20 או 30 סירובים בטלפון בגלל המחיר ישפיעו הרבה יותר.

[/QUOTE]

רעיון נהדר חמש תלתן כל הכבוד מוחא כפייה

אפשר לעשות זאת בדרך הבאה לדעתי

מכיוון שהכול כאן וירטואלי אז פשוט מארגנים קבוצה כזאת כאן בפורום

כל אחד מאשר להצטרף לקבוצה

כל חבר שהצטרף לקבוצה יתקשר ביוזמתו לבחורה יגיד לה שזה יקר ...וככה הלאה כל חברי הקבוצה

ואז נבדוק את ההשפעה .

דרך אגב זה אפשרי לביצוע לכל נותנת שירות באשר היא .

אם נהיה מאוחדים נצליח ,אם לא ,הבנות ימשכו לחגוג על חשבוננו .

אז מה דעתכם ?

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

סנדרה

45
אני מכבד את דעתך אלמוני. הפרוטה מצוייה בכיסי ולכן גם 2000 לא ישבור אותי אבל אני מודה ומתוודה שהמניע העיקרי לא ללכת עם גזלנית הוא היותי איש עקרונות (כנראה קיצוני). ולאחר שאמרתי זאת אציין בפניך בכל זאת שבפירוש היו מספר נותנות שירות שחלק מהסיבה שלא התקדמתי איתן היתה שהן העלו מחיר שאני הגעתי. זה היה אחרי שרוני כבר דיווח למשל. אני זוכר מקרה אחד שנותנת השירות העלתה ל 500.
תיקח את המילה שלי שאני מסוגל להתמודד עם ההפרש..אמרתי לה בכל זאת להתראות וקיוויתי שאחרים יעשו כמוני...לא קרה :)

סנדרה

46
אני חושב שזה גם לא יקרה, זאת אומרת המחירים כאן לא ירדו. הסיבה מאוד פשוטה יש הרבה מאוד צרכני מין ויש להם כסף, ולא מעט כסף. תיירות מין אין כאן, גם אלו שהם תיירים גם כך לא חשופים להיצע ,משום שהם לא יעשו מחקר שוק מעמיק אלא יילכו למקומות הציבוריים כדוגמת הפוסיקט. כך שבניגוד לרוב העולם המחירים הגבוהים הם בגלל האוכלוסייה המקומית וזה די נדיר.

מי שלא יודע במדינת ישראל יש אינפלציה אפס. מלבד מחירי המזון רק מחירי המין הולכים ועולים ללא שום פרופורציה לעלייה באיכות החיים. הסיבה לדעתי שיש כאן שכבה שמהווה קרוב ל-15 אחוז מהאוכלוסייה שיכולה להרשות לעצמה הכול, הם אלו גם שמקפיצים את המחירים בדייט. אם נעשה חישוב גס, הרי שאנחנו מדברים על כמה עשרות אלפי אנשים שרובם גרים באזור המרכז וזה לא מעט.

מבחינת הבנות, אני חושב שזה משתלם להם. זאת אומרת הן גם פנויות רוב היום ופחות אנשים מגיעים אליהם ועדיין הן עושות לא מעט כסף. ארבעה לקוחות ביום,שלושה ב700 ואחד ב1000 זה עדיין 3000 שקל ביום. אם נכפיל את זה בשבעה ימים, כאשר שישי שבת ימים חזקים יותר נגיע לכ30 אלף בשבוע. כך הן יכולות להינות מישראל, לטייל ולא להישחק מלשכב עם המוני לקוחות. לא כל בחורה יכולה לעשות את זה ולכן תיווצר פה לבסוף שכבה של יפות יותר ב700 ויפות פחות ב500 שילכו לתאגידים.

לעניות דעתי זה הרף העליון של המחירים בישראל. אני לא חושב שבדייט אנשים באמת מזיינים ב2000, אולי מעטים אחדים. בחורה רוסייה לא יכולה לדרוש את אותו המחיר ולכן אני חושב שעכשיו הן באמת מגרדות את הרף של מעמד הביניים העליון שמהווה מיעוט קטן. לא יהיה חרם צרכני כי אנחנו עם צרכני גרוע, חרמנים ואין באמת פלטפורמה לעשות את זה. כוחות השוק יעבדו גם הפעם ואני חושב שתופעה זו כאן כדי להישאר.

אני נזכר בהומור על לפני לפני יותר מעשור שבנות שהובאו לארץ לא יכלו לממן את כרטיס הטיסה הביתה. היוקר של כרטיס הטיסה, היה הסממן המרכזי של הניצול. כיום לקוח וחצי ויש להם כרטיס הלוך חזור לרוסיה ואוקראינה, מה שמראה כיצד המדינה הזו השתנתה תוך זמן כל כך קצר.

סנדרה

47
[QUOTE=gama light]אני חושב שזה גם
לא יקרה, זאת אומרת המחירים כאן לא ירדו. הסיבה
מאוד פשוטה יש הרבה מאוד צרכני מין ויש להם כסף, ולא מעט כסף. ... לדעתי שיש כאן שכבה
שמהווה קרוב ל-15 אחוז מהאוכלוסייה שיכולה להרשות לעצמה הכול, הם אלו גם שמקפיצים את
המחירים בדייט....
[/QUOTE] דעתי
שונה משלך והיא שהסיבה למצב הנוכחי היא ההיצע העלוב.

נתחיל בכם שבקרב מול הזנות למשטרה קל להשיג תוצאות ראוותניות,
כאלו שנראות טוב בעיתונות וזוכות להערכה ממגוון רחב של פוליטיקאים. כתוצאה מהפעילות המקוללת הזו שכמעט ואין יותר מכונים, מעט המשרדים
אשר נשארו נמצאים על הכוונת של המשטרה והיא צדה אותם כל פעם שהיא מפשלת עם איזו פעילות
ערכית. ופשלות באלו לא חסרות. גבולותינו סגורים כמעט הרמטית
(מסיבות ביטחוניות) ואז גם מספר הבנות אשר מגיעות לכאן וגם איכותן יורדים בהתמדה.

מצד הביקוש, גברים
ימשיכו ללכת לזונות וכאשר ההיצע שלהן תתדרדר, אזי מעט האלו אשר יכולים להרשות
לעצמם ישלמו יותר, היתר ילכו לזונות לעתים יותר רחוקות, או יילכו לזונות היותר זולות
ועלובות, או ... שיפסיקו.

לנו, כפורום משתמשי סקס בתשלום, להאשים במצב את
אלו אשר יכולים להרשות לעצמם לשלם את עליית המחיר או את אלו שהולכים לזונות לעתים יותר
רחוקות תהיה טעות. התנהגות כזו תגרום לחלק מאלו אשר עדיין הולכים לזונות להפסיק
לדווח, וגם תעכיר את האווירה בפורום עם ויכוחים אינסופיים במקום דיווחים.

אז בבקשה, לא לחפש את הסיבה היכן שאיננה. לכל אלו אשר דורשים מחבריהם להפסיק ללכת לזונות עד
שהמחירים יירדו ולועגים למי שהולך למרות עליית המחיר - אני אומר תפסיקו, כי אתם
פונים לכתובת הלא נכונה ובכך גורמים להרס הפורום.

סנדרה

48
לא הבנתי את דבריי. ברור שההיצע לא מדהים, אין על כך ויכוח. במזרח אירופה, גרמניה וכמעט כל מדינה באירופה המצב טוב בהרבה. אבל אני חושב שמי שהפרוטה מצויה בכיסו, כן יש אופציות לא רעות בכלל. זה לא הארטמיס ולא קייב, אבל זה לא רע בכלל. במילא מי שיש לו שכל מזיין בשביל להעביר את הזמן עד לנסיעה הבאה.

ראשית גברים לא יפסיקו ללכת, גם אם ההיצע לא יהיה טוב עדיין זו תופעה שתימשך ואף גדלה עם השנים. אני חושב שהמצב בארץ זהה במידה רבה למה שקורה בסקדינביה, אין כמעט דירות דיסקרטיות והכל נמצא באינטרנט. אני לא האשמתי אף אחד, אלא ציינתי עובדה שבחורות איכותיות הופכות יותר ויותר לנחלה של קבוצה מצומצמת באוכלוסייה.

טוב, רע זה לא ממש מעניין זו המציאות. אני רק אמרתי משהו שבעיניי היא עובדה והיא רלוונטית לבחורה הספציפית הזו: לטעמי המחיר של 700 לבחורות איכותיות יותר, יהפוך לעובדה- זהו.

סנדרה

49
טוב כרגע המחיר ירד ל 500 שח לסקס רגיל
עוד 200 שח מציצה בלי קונדום .

דרך אגב התמונה כיום בווסטאפ ,התמונה הראשית שלה שונה לגמרי מהתמונות ששלחה
דהיינו מבוגרתתתתתתתתתתתתתת ולא צעירה כפי ששלחה להערכתי 24-26
נראית בת 35 ,33 .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

סנדרה

50
[QUOTE=שלמה המלך]טוב כרגע המחיר ירד ל 500 שח לסקס רגיל
עוד 200 שח מציצה בלי קונדום .

דרך אגב התמונה כיום בווסטאפ ,התמונה הראשית שלה שונה לגמרי מהתמונות ששלחה
דהיינו מבוגרתתתתתתתתתתתתתת ולא צעירה כפי ששלחה להערכתי 24-26
נראית בת 35 ,33 .

תודה על העדכון קריצה
אני מקווה שהבורסה תמשיך במגמה שלילית והמניה תגיע ל 400צחוק

[/QUOTE]

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”