סנדרה
42סנדרה
43
וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.
סנדרה
44ישלמו יותר..אבל זה אני.[/QUOTE]אני מאמין לכל מילה, ב- 1000%. אבל עשויים להיות כאלו אשר התמונה הזו קופצת להם
בראש

סנדרה
45תיקח את המילה שלי שאני מסוגל להתמודד עם ההפרש..אמרתי לה בכל זאת להתראות וקיוויתי שאחרים יעשו כמוני...לא קרה :)
סנדרה
46סנדרה
47לא יקרה, זאת אומרת המחירים כאן לא ירדו. הסיבה
מאוד פשוטה יש הרבה מאוד צרכני מין ויש להם כסף, ולא מעט כסף. ... לדעתי שיש כאן שכבה
שמהווה קרוב ל-15 אחוז מהאוכלוסייה שיכולה להרשות לעצמה הכול, הם אלו גם שמקפיצים את
המחירים בדייט.... [/QUOTE] דעתי
שונה משלך והיא שהסיבה למצב הנוכחי היא ההיצע העלוב.
נתחיל בכם שבקרב מול הזנות למשטרה קל להשיג תוצאות ראוותניות,
כאלו שנראות טוב בעיתונות וזוכות להערכה ממגוון רחב של פוליטיקאים. כתוצאה מהפעילות המקוללת הזו שכמעט ואין יותר מכונים, מעט המשרדים
אשר נשארו נמצאים על הכוונת של המשטרה והיא צדה אותם כל פעם שהיא מפשלת עם איזו פעילות
ערכית. ופשלות באלו לא חסרות. גבולותינו סגורים כמעט הרמטית
(מסיבות ביטחוניות) ואז גם מספר הבנות אשר מגיעות לכאן וגם איכותן יורדים בהתמדה.
מצד הביקוש, גברים
ימשיכו ללכת לזונות וכאשר ההיצע שלהן תתדרדר, אזי מעט האלו אשר יכולים להרשות
לעצמם ישלמו יותר, היתר ילכו לזונות לעתים יותר רחוקות, או יילכו לזונות היותר זולות
ועלובות, או ... שיפסיקו.
לנו, כפורום משתמשי סקס בתשלום, להאשים במצב את
אלו אשר יכולים להרשות לעצמם לשלם את עליית המחיר או את אלו שהולכים לזונות לעתים יותר
רחוקות תהיה טעות. התנהגות כזו תגרום לחלק מאלו אשר עדיין הולכים לזונות להפסיק
לדווח, וגם תעכיר את האווירה בפורום עם ויכוחים אינסופיים במקום דיווחים.
אז בבקשה, לא לחפש את הסיבה היכן שאיננה. לכל אלו אשר דורשים מחבריהם להפסיק ללכת לזונות עד
שהמחירים יירדו ולועגים למי שהולך למרות עליית המחיר - אני אומר תפסיקו, כי אתם
פונים לכתובת הלא נכונה ובכך גורמים להרס הפורום.
סנדרה
48סנדרה
49וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.
סנדרה
50