כ אדלין...כבשה את הלב ושברה את הזין.... - דף 5 - סקס אדיר

אדלין...כבשה את הלב ושברה את הזין....

42
יקירי... ממש לא יצאתי בשום צורה ועדיין אני לא בטוח שלא ראיתי את אדלין. אנחנו נברר הכל ואם תאגיד הרמאים עשה תרגיל פה, מה שיכול להיות, אני ארשום. מאד יכול להיות שקיבלה בדירה אחרת...

לי אי אפשר לרשום שום דבר על עיפרון וקלמר כי ראשית בניגוד אליך אני מדווח ותורם לפורום מה שאתה לא עושה ושנית כאחד שיצא כבר כסיל גמור בשרשור של דייט69 אחרי שהגדיר את אלו שמתמקחים עם זונות שרוצות 1500 שקל נצלנים של בנות במצוקה לא הייתי ממהר לדבר על אחרים.

אל תפתח איתי שוב חזית כי אתה יודע שזה לא מסתיים בצורה מיטבית עבורך במיוחד שאני מגיע ממקום של לדווח ולעזור ואתה ממקום של לריב ולזרוע כאוס.

45
חברה... הסיכוי שקרומבה באמת היה עם הבחורה הוא קלוש. לא מדבר על יכולותיו הכספיות ועל העובדה שכנראה הקרומבון כבר לא עובד. הוא פשוט שקרן שיעשה הכל כדי לריב איתי אז יש סיכוי גדול שכדי לעורר מהומה המציא את הכתובת.

אני בניגוד אליו אפילו בשביל הסיכוי האחד שהוא דובר אמת ובכדי לא לפגוע בבחורה סתם בכלל מברר את הנושא... אז מי מיכם שהיה עם הבחורה בבקשה יציין מה הכתובת בה פגש אותה שנגיע לשורש האמת. במקביל אברר זאת עם רוני ואם צריך אקפוץ לשם שוב.

אציין שאם שלחו אותי לבחורה אחרת התאגיד הזה שפל ואסור ללכת אליהם. זה גם לא מפתיע כי תאגיד שלא מרשה שתי הרפיות ב 40 דקות לא ממש אכפת לו מהלקוח אז למען האמת אני אומר לא ללכת נקודה. אציין שאני דוגם מהתאגידים הללו ממש בפינצטה לאחר המלצות חמות ורק כאשר אני בודק שהבחורה מוכנה לפעמיים ב 400... לעולם לא אשלם להם 500...לעולם...זה עניין של עיקרון.

47
ביררתי עם רוני והוא אומר שקיבלה אותו בבן יהודה 68. מה שאומר שאולי שלחו אותי למישהי אחרת.

בגלל הספק ושהדבר שהכי חשוב לי הוא האמת ולא לפגוע בבחורה עובדת אני מוחק את כל מה שכתבתי עליה ואני אדגום אותה בהמשך בתקווה שתהיה שירותית ותזרום עם פעמיים ומקווה שזו לא מי שראיתי.

אני אדגום למרות שלתאגיד הזה אסור ללכת.. פשוט חוסר אמינות בסיסי.

49
חחח אתה כזה כסיל שזה מדהים אותי כל פעם מחדש.

בוא נניח שתאגיד הטעה אותי והפנה אותי לבחורה אחרת (מה שאני אברר כמובן)...איך אתה מעז לתמוך בו.

אני משקיע מהזמן שלי למנוע מאנשים ללכת למישהי שלא נראית כמו שהם יצפו ויש לך תלונות..

אתה ליצן זקן שאבד עליו הכלח ומה שהוא מסוגל לעשות היום זה להטריד פה את הפורום בלי לתרום חצי דיווח לרפואה.

בברכת "שתעבור לבננה"

א.

50
[QUOTE=אוליגופול]יקירי... ממש לא יצאתי בשום צורה ועדיין אני לא בטוח שלא ראיתי את אדלין. אנחנו נברר הכל ואם תאגיד הרמאים עשה תרגיל פה, מה שיכול להיות, אני ארשום. מאד יכול להיות שקיבלה בדירה אחרת...

לי אי אפשר לרשום שום דבר על עיפרון וקלמר כי ראשית בניגוד אליך אני מדווח ותורם לפורום מה שאתה לא עושה ושנית כאחד שיצא כבר כסיל גמור בשרשור של דייט69 אחרי שהגדיר את אלו שמתמקחים עם זונות שרוצות 1500 שקל נצלנים של בנות במצוקה לא הייתי ממהר לדבר על אחרים.

אל תפתח איתי שוב חזית כי אתה יודע שזה לא מסתיים בצורה מיטבית עבורך במיוחד שאני מגיע ממקום של לדווח ולעזור ואתה ממקום של לריב ולזרוע כאוס. [/QUOTE]

תראה איזה קטע, עוד מישהו תפס אותך בשקר,
לא נמאס לך לשקר? קודם הרפס שלא היה (ומחקת את ההודעה כמובן שהמשיכה לחיות בתגובות) אח"כ לא ידעת את הכתובת.

יש משפט ברוסית שאומר שאם 3 אנשים אומרים לך שאתה שיכור, לך לישון.

לך מפה, שקרן.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”