כ דיווחים והמלצות באשקלון - דף 5 - סקס אדיר

דיווחים והמלצות באשקלון

41
[QUOTE=נתי]היייתי אצל נטע הבוקר..
הוצאתי אין ספור 200 מיותרים בעיר הזאת. אבל נטע ה 200 הכי משתלמות. אומנם היחס קר והכל מכני אין מה לעשות זה 200 שקל אבל היא מלפית אמיתית יפה וחזה קטלני!
בואו נגיד שבכיף היא יכולה לעבוד בתאגיד יותר רציני לקחת 500 לשעה ורק פשוט לשנות יחס כי בכל זאת זה שעה.
לסיכום 200 שקל לזיין כוסית אמיתית וללכת בלי יותר מידי..

[/QUOTE]

אשמח מאוד אם תשלח לי פרטי עם המספר שלה אדוני

דיווחים והמלצות באשקלון

43
זמה יהיה איתכם...

נטע זה במקרה (וכנראה גם לא במקרה!) הבחורה/מילף
שמדווח עליה ושגם אני חיזקתי את הדיווח עליה והיא
במקרה (וגם לא במקרה!) מהדירה שבאחוב
הנמל = דירת המסיכות = מפרסמים אצלנו באתרינו החתיך = 9646 בסוף
= תניחו לתיבת ההודעות שלי

זהו. הכל שווה.

דיווחים והמלצות באשקלון

48
תסלחו לי אבל לא כל כך זוכר שמות
אם נטע זאת הרזה הגבוה אז היא אולי שווה זיון
אבל לא יודעת ולא רוצה להזדיין
אחרי שקיבלה את הכסף פותחת גומי לפני שדיברת איתה בכלל
לא מדבר על זה שלא נגעה בך
זיון כמה שיותר מהר לגמור ולעוף
לדעתי היא יפה אבל לא שווה שקל לזיון

דיווחים והמלצות באשקלון

49
הייתי עם שתי בחורות בדירה הזאת. אחת באמת שווה מאוד לא יודע את השם ולא שאלתי... גבוהה בלונדינית פגשה עם משכת ונציה ולא הורידה במהלך כל המפגש כמו שכבר ציינו פה... היא באמת צעירה שווה, והכי שווה שיצא לי לפגוש באשקלון... הייתי מופע לפגוש בחורה כזאת בעיר הזונות הזקנות הזאת... אבל עם ניסיון שלי באשקלון זה דיי נדיר למצוא בחורה ברמה כזאת...

ועוד אחת בשם לורן... בחורה שמנה, אפילו שמנה מאוד עם בטן לא יפה, וגוף לא משהו בכלל, אולי אוהבי שמנות או אלה שיש להם פנטזיה לשמנה תתאים לה... עקב שכבר שכבר הייתי בפנים ולא היה לי כוח לחפש עוד מקום נכנסתי איתה..
עוד חסרון גדול זה הריח הלא כל כך נעים מהבחורה, אבל בסך הכל בחורה נחמדה, לא מכוערת בפנים, בפנים נראת כבת 20 + הייתי אומר..

לסיכום... רוב הבנות באשקלון... עדיף לעשות אחורה פנה ולברוח הביתה... או לאוסיף עוד קצת ולסוע למרכז - ב 300 - 400 שקל אפשר למצוא בחורה פי 10 - 100 יותר שווה.

אני אישית עם העיר הזאת סיימתי...

דיווחים והמלצות באשקלון

50
אז העבודה זימנה אותי שוב לעיר הדרומית, וזו היתה הזדמנות מעולה לדגום את נטע מדירות המסיכות שדובר עליה כאן רבות.
את הדלת פותחת הפקידה באזור המרינה (לא כזה דיסקרטי), ומפנה אותי לחדר השינה.
לחדר נכנסת נטע, בחורה גבוהה על עקבים (מעל 180) לבושה בגוזיה בלבד.
בפנים היא נאה מאוד - מעליות של סרטי פורנו, בטח היתה כוסית אש שמסובבת ראשים לפני עשר שנים, אבל גם היום הייתם בוהים בה במסעדה. הגוף קצת אכזב אותי. אני אוהב בטן שטוחה ושלה ממש לא, אפילו אפשר לומר שיש לה כרס בירה קטנה.
נוקבת במחיר של 200₪ שאלתי אם יש אקסטרות אמרה שיש סאדו אבל בלי גמירה (WTF??) אמרתי לא תודה והעברתי 200.
כאן זה כבר הדרדר ממש. מציצה *מקונדמת* שנמשכה חצי דקה נשבע לכם וישר אחר כך הלבשה של קונדום וחומר סיכה.
הבחורה רוכבת עליי וגונחת בצורה הכי מזויפת ששמעתי בחיים.
קיצר ביאסה לי את התחת גמרתי והלכתי מבואס.
לגמרי מוגדר בנפילה מבחינתי וחבל, דוקא היה פוטנציאל טוב יש לה פנים אש.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”