כ קסניה תאגיד חצי מנה 300 /גוף ילדה 1.45 סמ - דף 5 - סקס אדיר

קסניה תאגיד חצי מנה 300 /גוף ילדה 1.45 סמ

41
[QUOTE=bodywanted]הייתי בדירה המדוברת של קסניה , אין לי מושג מה גרם לי ללכת אחרי שהייתי בפרנקפורט וחגגתי אבל כולנו חצי פדופלים [/QUOTE]
אין לך מושג כמה אני מזדהה עם מה שכתבת! גם לי היה קשה מאוד אחרי כל הטירוף בגרמניה ושוויץ לחזור לביצה המקומית אך הזמן עשה את שלו כמו תמיד ולבסוף נחתתיצחוקקריצה בחזרה לקרקע.

לעניין המשפט שהדגשתי בציטוט: צר לי, אך אנוכי לא חצי פדופיל ואפילו לא עשיריתצחוק. להיפך. בחורות קטנות עם מראה נערי הן TURN-OFF רציני עבורי. מעדיף אותן גבוהות, חטובות, שחומות ושופעות עם קימורים סקסיים שיהיה מה למזמזTongue. אבל כל אחד וטעמו/העדפותיו.
zooz

43
אז החלטתי גם לנסות וברגע שנכנסתי וראיתי את קסניה החלפתי למרינה
היא נראת ממש רזה וזה קצת הגעיל אותי למען האמת
אז לקחתי מסלול ארוך עם מרינה שנראת לא רע בכלל עם קעקוע בתצד התחתית של הבטן.
מציצה מושקעת, שתי סיבובים.
לא ירדתי לה ולא התנשקתי איתה כי אני פשוט משתדל שלא.
סך הכל היה נחמד אבל לא יחזור.

44

טוב, אחרי ביקור של שבוע בארץ הקודש נראה לי הוגן לדווח ולחלוק את החוויה
אל השרשור הזה הגעתי במקרה בשתיים בלילה -החרמנות הטריפה אתת חושי ממילא וקראתי רק עד האמצע פספסתי את הקטע שאומר שקסניה כבר לא נמצאת, עשיתי טלפון קצר, קיבלתי שקים נמצאת ויצאתי אל הדרך (רחוב ירושלים בעיר החופים)
קים חמודה, נראית אסייתית, סיליקון במבצע, שפתיים יפות ומראה מלבב סה"כ
עור חלק ונעים, אלגנטית וצחקנית
נשכבתי על המיטה, היא התחילה במציצה חשופה, הלך טוב אחר כך שמה גומי ועלתה לרכב, הציגה מערה צרה ונעימה ששלקה את החבר כמו שצריך.
כדי לגמור היא ירדה מהתורן, הסירה את החליפה והכניסה אותו לפה להמשך מציצה משובחת, לא יותר מידי זמן אחרי היא שאבה את המטען והלכה לגרגר מי פה
סה"כ ביקור ספונטני שעלה 300 זוזים.

ניצול מיטבי של הכסף? לא יודע היה נחמד קצר וענייני
לא חיפשתי אהבה וגם לא מצאתי, אבל קסניה לא היתה אז קים היתה בסדר גמור לסיטואציה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”